پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق در ۱۶ استان | انتقال توده گرد وخاک از عراق به ۳ استان غربی و جنوبی (۴ خرداد ۱۴۰۴) مرگ مشکوک زن جوان در یک ویلای اجاره‌ای در نزدیکی مشهد | مرد ۲۵ ساله دستگیر شد زورگیری‌ با چاقو از کودکان در مشهد | مقام انتظامی: خانواده‌ها مراقب باشند فتاح: با تأیید آموزش و پرورش، مدارس کانکسی را جمع می‌کنیم بخشنامه جدید تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیفی ابلاغ می‌شود دسر بخورید و لاغر شوید! ناصر قفلی، نیکوکار مدرسه‌ساز مشهدی، درگذشت (۳ خرداد ۱۴۰۴) ۲۷ هزار مترمربع برای کودکان نخبه و بی‌سرپرست | بهره‌برداری از فاز نخست بزرگ‌ترین پروژه استعدادیابی کودکان بد‌سرپرست کشور در مشهد وقتی خنده به قیمت تخریب هویت زن تمام می‌شود | تحلیلی بر بازنمایی زنانه در «جوکر» اسامی معرفی‌شدگان به مرحله مصاحبه آزمون دکتری اعلام شد (۳ خرداد ۱۴۰۴) زلزله ۳.۷ ریشتری شهرستان نهبندان را لرزاند (۳ خرداد ۱۴۰۴) چند توصیه برای نجات از گرمازدگی درباره زردی نوزادان و راه‌های درمان آن | تولد با یک چالش زردرنگ معاون قوه‌قضائیه: تحریف نام خلیج‌فارس اقدامی خصمانه و تحقیرآمیز است امتحانات هماهنگ کشوری نهمی‌ها از فردا (۴ خرداد ۱۴۰۴) آغاز خواهد شد آغاز اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات ساکن در پایتخت از امروز (۳ خرداد ۱۴۰۴) یادی از مرحوم «احمد اقتداری»، پدر مطالعات خلیج فارس | میراث‌دار آب و خاک بازخوانی حکایت تلخ فروش دختران خراسانی در دوره قاجار، به بهانه انتشار سندی تازه‌یاب | چرا ما را به دشمن می‌فروشید؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳ خرداد ۱۴۰۴) | رگبار پراکنده باران در برخی نقاط استان زمین‌لرزه‌ای ۴ ریشتری خوزستان را لرزاند (۳ خرداد ۱۴۰۴) آتش سوزی در خیابان قرنی تهران + فیلم و جزئیات (۳ خرداد ۱۴۰۴) هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر انتقال بیماری تب‌ خونریزی‌دهنده رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی: ایران در اجلاس ایفلا ۲۰۲۵ و اجلاس کتابخانه‌های جاده ابریشم شرکت می‌کند هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی با ترفند «وام فوری» مصدومیت ۶ دانش‌آموز در پی تصادف سرویس مدرسه در کرج (۳ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات ساخت مدارس مشارکتی در طرح نهضت ملی مسکن پروژه‌های نیمه تمام مدرسه‌سازی باید تا اول مهر ۱۴۰۴ تمام شوند درخواست کمک یک دزد از پلیس مشهد! ثبت‌نام کلاس اولی‌ها آغاز شد (۳ خرداد ۱۴۰۴) انحراف اتوبوس حامل دانش‌آموزان در محور قزوین | وقوع حادثه برای ۲۰ نفر (۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش دو و نیم برابری اضافه کاری پرستاران تصویب شد

  • کد خبر: ۳۰۸۱۴۵
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۰
افزایش دو و نیم برابری اضافه کاری پرستاران تصویب شد
تغییری در فرمول محاسبه اضافه کاری انجام شده است که بر اساس آن مبلغ اضافه کاری هر فرد هر میزان که بوده، حدود دو و نیم برابر افزوده خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ­معاون پرستاری وزیر بهداشت گفت: در جلسه دوشنبه شب شورای حقوق و دستمزد با حضور نمایندگان وزارت بهداشت، افزایش حدود دو و نیم برابری اضافه کاری پرستاران تصویب شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، آقای عبادی در خصوص میزان افزایش اضافه کاری پرستاران افزود: تغییری در فرمول محاسبه اضافه کاری انجام شده است که بر اساس آن مبلغ اضافه کاری هر فرد هر میزان که بوده، حدود دو و نیم برابر افزوده خواهد شد.

وی افزود: بر این اساس، حق شغل، حق شاغل و حق فوق العاده مدیریت با هم جمع شده و تقسیم بر ۱۴۴ می‌شود و عدد به دست آمده ضرب در ۲ خواهد شد.

عبادی ادامه داد: سابقا این عدد به دست آمده به جای ضرب ۲ شدن در عدد ۱.۸ ضرب می‌شد.

وی با اشاره به اینکه مقرر شد اضافه کاری پرستاران از محل بودجه عمومی پرداخت شود، افزود: بر این اساس از آبان تا پایان امسال و حتی در سال آینده اضافه کاری پرستاران از محل بودجه عمومی پرداخت می‌شود. پیش از این منابع اختصاصی بیمارستان‌ها محل تامین بودجه اضافه کاری بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->