وزیر بهداشت: ۸۰ درصد پزشکانی که مهاجرت می‌کنند، مجبورند طبابت را کنار بگذارند اثرات خوش قلبی بر کاهش اضطراب و افزایش شادی | حال نیک و احوال نیکو آرزو‌های شکستنی شانزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش برگزار شد معاون وزیر بهداشت خبر داد: رشد شاخص امید به زندگی در ایران هشدار درباره عدم واکسیناسیون ۱۵ تا ۲۵ هزار کودک در کشور پژمان‌فر: ۳۴ درصد تخت‌های ۲ بیمارستان بزرگ مشهد در اختیار بیماران سایر استان‌هاست راه‌های کنترل چربی خون فعالیت بدنی چه تاثیری بر ادراک کودکان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۱۳ دی ۱۴۰۳) | دمای مشهد به ۱۱ درجه می‌رسد صدای مردم شنیده شد | افتتاح غیررسمی مدرسه علی پیوندی در حاشیه شهر مشهد قتل هولناک شوهر | مثله با ساطور تصمیم اشتباهی که حق مادری را می‌گیرد زمان طلایی تشخیص تنبلی چشم آیا نور مقصر اصلی ابتلا به سرماخوردگی در زمستان است؟ آیا آنتی‌بیوتیک‌ها خطر زوال عقل را افزایش می‌دهند؟ آیا سویه جدید کرونا به کشور رسیده است؟ یک عاشقانه ناآرام | اختلافات خانوادگی منجر به قتل شد مشکلات تغذیه‌ای شایع در معلولین تداوم بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۶ استان دیگر طی امروز و فردا (۱۳ دی ۱۴۰۳) + فیلم کولاک برف و مه در جاده‌های خراسان رضوی (۱۳ دی ۱۴۰۳) شرکت‌های صندوق بازنشستگی ملزم به ثبت صورت‌های مالی خود در کدال شدند بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۱۲ دی ۱۴۰۳) تشخیص سریع سرطان روده با کیت نانویی تولید ایران آتش‌سوزی در تعمیرگاه نارمک تهران یک کشته و ۲ مصدوم برجای گذاشت(۱۲ دی ۱۴۰۳) کاهش ۶۰ درصدی تولدها در کشور نسبت به ۴۰ سال گذشته جزئیات برگزاری آزمون کارشناسان رسمی دادگستری + زمان دریافت کارت نحوه ایجاد و تأیید سابقه تحصیلی اعلام شد | تأثیر قطعی ۲۰ درصدی سوابق تحصیلی یازدهمی‌ها در کنکور ۱۴۰۴ دستگیری ۱۷ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد بطحائی: اقدامات برای کاهش میزان طلاق در خراسان رضوی باید شتاب بیشتری بگیرد + فیلم خبر خوش برای بیماران نادر درمان «قسطی» با چک و سفته!
سرخط خبرها

تفاوت «نان کامل» با «نان سفید» چیست؟ کدام بهتر است؟

  • کد خبر: ۳۰۸۱۷۵
  • ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴
تفاوت «نان کامل» با «نان سفید» چیست؟ کدام بهتر است؟
کارشناس اداره کل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت مصرف نان کامل به جای نان سفید، خواستار ترویج فرهنگ استفاده از محصولات غلات کامل برای ارتقای سلامت عمومی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، زهره پوراحمد، با اشاره به تفاوت‌های نان کامل و نان سفید، گفت: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل، از نظر ویتامین‌های گروه B بسیار فقیر است. مصرف این نوع نان می‌تواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاه‌مدت، منجر به گرسنگی زودرس شود. همچنین ارزش تغذیه‌ای پایین نان سفید می‌تواند در افزایش وزن و چاقی نقش داشته باشد.

وی افزود: در مقابل، نان کامل که با حفظ سبوس و جوانه گندم تولید می‌شود، سرشار از ویتامین‌های گروه B و مواد مغذی است. این نان به کنترل قند خون کمک کرده، خطر ابتلاء به دیابت را کاهش می‌دهد و حتی می‌تواند از سکته‌های قلبی و مغزی پیشگیری کند. مصرف نان کامل مقاومت بدن را در برابر بیماری‌های مزمن، به‌ویژه سرطان، افزایش می‌دهد.

پوراحمد خاطرنشان کرد: نان کامل، به دلیل داشتن فیبر و مواد مغذی بیشتر، رنگی تیره‌تر از نان سفید دارد.

وی تأکید کرد: مصرف نان کامل گامی مؤثر در ارتقای سلامت فردی و پیشگیری از بیماری‌های مزمن است. استفاده از محصولات غلات کامل باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود تا جامعه‌ای سالم‌تر داشته باشیم.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->