هشدار سازمان ملل: ۶۷۶ میلیون زن و دختر در جهان در معرض درگیری‌های مرگبار زندگی می‌کنند هوش مصنوعی فهم و درمان آلزایمر و پارکینسون را ممکن می‌سازد وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟ زمزمه‌های قانونی شدن کشت خشخاش درست نیست | تشدید مجازات‌ها برای کشت خشخاش نکته‌هایی درباره تأمین ایمنی در اتاق‌های مختلف یک خانه | ایمنی در امن‌ترین نقطه دنیا حریق در کارخانه منسوجات طبی و پزشکی شهرک صنعتی طوس مهار شد + فیلم (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و بازگشت بانک رفاه کارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: کاهش ۴۱ درصدی سرقت، از سال ۱۴۰۱ تاکنون بانوان با ۲۰ سال سابقه خدمت صاحب یک فرزند، می‌توانند تا ۴۲سالگی بازنشسته شوند تأکید وزیر آموزش و پرورش بر توسعه عدالت آموزشی | تقویت هویت ملی و دینی اولویت این وزارت است بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد جمع‌آوری مدارس کانکسی کشور با بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز | مدارس نیمه‌ساخت در حال تکمیل هستند اطلاعیه مهم تأمین اجتماعی در خصوص تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) آیا روروک به رشد حرکتی کودک کمک می‌کند یا بیشتر باعث آسیب می‌شود؟ چرا صف اهدای خون طولانی است؟ شرایط بخشودگی جرائم رانندگی در هفته نیروی انتظامی ۱۴۰۴ چیست؟ + فیلم افزایش ۲ برابری جمعیت سالمند کشور طی ۲۰ سال آینده دماوند، نیازمند تدوین مقررات مشخص برای حضور گردشگران تالاب بندون در معرض خشکی | تأمین آب تالاب از طریق سد کارون پرداخت ۳ مبلغ مناسبتی همراه با مستمری مهرماه ۱۴۰۴ برای بازنشستگان نفت پرواز‌های فرودگاه سبزوار با ۲ پرواز در هفته از سر گرفته شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) | جوی پایدار همراه با افزایش تدریجی دما افت میانگین نمرات پایه‌های یازدهم و دوازدهم + جزئیات ریزنمرات رشته‌ها تمدید گواهینامه مدرسان آموزش خانواده مشروط به گذراندن دوره‌های توانمندسازی با این دمنوش خانگی سرفه و سرماخوردگی شما قطع می‌شود گلایه شهروندان از نبود معلم در برخی پایه های مدارس مشهد | ساعت های خالی در کلاس های پر! تحکیم بنیان خانواده از طریق همراهی همیاران باشگاه «باهم» با زوج‌های جوان کمک به افزایش سطح بارندگی‌ها با بارورسازی ابرها آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد از امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آرزو‌های شکستنی

  • کد خبر: ۳۰۸۶۴۲
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰
آرزو‌های شکستنی
به گمانم وقتی بچه‌ها آرزوهایشان را می‌نوشتند و تحویل متصدی مرکز خیریه می‌دادند، هیچ نمی‌دانستند که قرار است برآورده شود یا نه؟

آرزوهایشان در یک حباب شیشه‌ای چشم می‌کشیدند تا به چشم کسی بیایند. صد‌ها شیشه رنگی چیده شده بودند در قفسه‌های چوبی با سرنوشتی نامعلوم. به گمانم وقتی بچه‌ها آرزوهایشان را می‌نوشتند و تحویل متصدی مرکز خیریه می‌دادند، هیچ نمی‌دانستند که قرار است برآورده شود یا نه؟ یا اگر کسی پیدا شد و شیشه آرزویشان را خرید، چند ماه یا چند سال از آن آرزویشان گذشته و آیا هنوز آرزویشان همان است که بود؟

آرزو به وقتش که برآورده نشود همچون بستر انتقال جایش با آرزوی دیگری پر می‌شود و بعد آن‌قدر تکرار می‌شود این چرخه که شاید یک روز دیگر دلشان هیچ آرزویی طلب نکند؛ بر خلاف برخی دیگر که آن‌قدر سقف آرزوهایشان به فلک رسیده و رسیدن به خواسته‌هایشان عادی است که آرزو دیگر خالی از معنا می‌شود برایشان.

۱۰ دقیقه بود زل زده بودم به قفسه آرزوها؛ کاملا تصادفی دوتا شیشه دویست هزار تومانی از میان ردیف آبی آرزو‌ها انتخاب کردم. حس و حالم با لمس آن شیشه‌ها و هیجانم برای باز کردنشان حکم گم شده‌ای را داشت در یک جزیره‌ای دور افتاده که یک بطری نامه در ساحل مرجانی برایش می‌تواند پیام‌آور مجدد زندگی باشد.

شیشه اول را باز کردم آرزوی مهدیه ۸‌ساله بود: پیتزا. شیشه دوم را باز کردم آرزوی محدثه ۹‌ساله بود: یک عروسک اسباب‌بازی که موهایش طلایی باشد. خانمی کنارم بود، او هم شیشه‌ای خریده بود، درش را که باز کرد پرسیدم برایم می‌خوانی؟ خواند: مرجان ۱۰‌ساله، سوار شدن به چرخ و فلک و از آن بالا مشهد را تماشا کردن.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->