نور‌ها فراتر از یک ابزار بصری در شهرها قلندر شریف خبر داد: کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از ۴۷ پروژه عمرانی طی هفته آینده در مشهد اجرای پروژه از داده تا تصمیم در رصدخانه شهری مشهد شهردار مشهد مقدس از افزایش رضایتمندی زائران دهه آخر صفر از خدمات مدیریت شهری خبر داد «دکترین پیرامونی»، رویکردی پیشگیرانه در مدیریت اراضی حریم شهر هشدار هواشناسی خراسان رضوی | وزش باد شدید و خیزش گردوخاک تا اوایل هفته آینده (۶ شهریورماه ۱۴۰۴) تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر بازارها، هنوز هم گرم و جاندار بر گرداگرد حرم مطهر امام رضا (ع) حلقه زده‌اند | آن تکثر پر آب‌‎ورنگ شلوغ مقاومت «داراب‌میرزا جهانسوزی» در مقابل ارتش سرخ بلشویک | او ارتش یک‌نفره بود فراخوان مشارکت در سومین جشنواره ملی «خانواده ورزش» در مشهد گلایه شهروندان از متروکه شدن کتابخانه بهمن که روزگاری قلب فرهنگی محله الهیه مشهد بود میزبانی همه هتل‌های خراسان رضوی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ساخت تصفیه خانه در مشهد تعهد شورای‌ ششم برای کاهش فاصله‌های اجتماعی در مشهد و گسترش فرهنگ همیاری رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شدند
سرخط خبرها

برگزاری رویداد نشان مشهدالرضا (ع) یک ضرورت است

  • کد خبر: ۳۰۸۹۱۲
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۸
برگزاری رویداد نشان مشهدالرضا (ع) یک ضرورت است
استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد، برگزاری رویداد نشان مشهدالرضا (ع) را برای معرفی هویت مشهد یک امر ضروری دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد جعفر یاحقی اظهار کرد: موقعیت تاریخی، مذهبی و جغرافیایی مشهد این شهر را به یک کانون توجه منحصر بفرد، تبدیل کرده است. 

وی با اشاره به جایگاه خاص منطقه‌ای و بین المللی مشهد، گفت: گوهری مثل حرم مطهر علی بن موسی الرضا (ع) و جایگاه ارامگاه فردوسی به خاص شدن شهر مشهد کمک کرده است. 

این عضو پیوستهٔ شورای فرهنگستان زبان و ادب فارسی با بیان تاریخ ۱۲۰۰ ساله سناباد، افزود: موقعیت زائرپذیری مشهد و به لحاظ گردشگری و زیارت که زائرانی از سطح ملی و بین الملل به این شهر می‌آیند، مشهد را در جهان معروف کرده است. 

وی وجود ارامگاه فردوسی را فرصت مغتنم بین فارسی زبانان دنیا دانست و گفت: باتوجه به این ظرفیت‌های عظیم مشهد، هر نوع تلاش برای معرفی این شهر دارای اهمیت است. 

یاحقی موقعیت جغرافیایی این شهر به لحاظ قرار گرفتن در مسیر اسیای مرکزی و شبه قاره هند، را یک پتانسیل بین المللی برای مشهد برشمرد و عنوان کرد: روی این اصل می‌شود گفت مشهد یک شهر استثنایی است و هیچ شهر دیگری چنین جایگاهی ندارد، لذا سزاوار است برنامه نشان مشهدالرضا (ع) و نامگذاری یک روز بنام مشهد را داشته باشیم.
 
این استاد زبان و ادبیات فارسی از شهرداری مشهد خواست تا اقدام به تدوین یک دانشنامه‌ای برای ثبت تاریخی، فرهنگی و ارتباطات مشهد کند و، چون توس نیز در قلب این شهر قرار دارد و این ادغام باعث غنای بیشتر شهر است لذا جا دارد که این اطلاعات ثبت و منتشر شود. 

یاحقی بیان کرد: ارتباط مشهد با هرات که در قدیم دو پله یک تمدن بودند و به دلیل وجود قبر بانو گوهرشاد در آن و مناسبات مشترک دیگر اهمیت این ارتباط را بیشتر میکند و به ظرفیت‌های تاریخی مشهد اشاره دارد. 

این استاد دانشگاه وجود سنگ هرکاره، سنگ فیروزه نیشابور و دیگر عناصر طبیعی را نیز از دیگر ظرفیت‌های مشهد دانست و گفت: همه اینها باعث می‌شود که برگزاری رویداد مشهدالرضا (ع) و نامگذاری ده دی بنام روز مشهد دارای اهمیت باشد و ضرورت دارد تا از افرادی که در این راستا قدم‌های مفیدی برداشتند را مورد تقدیر قرار دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->