دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رژیم صهیونیستی: هیچ لیستی از حماس درباره گروگان‌ها دریافت نکرده‌ایم

  • کد خبر: ۳۰۹۳۲۵
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۴
رژیم صهیونیستی: هیچ لیستی از حماس درباره گروگان‌ها دریافت نکرده‌ایم
همزمان با انتشار خبری در برخی رسانه‌ها درباره موافقت حماس با آزادی ۳۴ اسیر صهیونیست، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که حماس هیچ لیستی به این رژیم ارائه نکرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «دانیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه این رژیم هیچ لیستی از حماس درباره گروگان‌ها دریافت نکرده است، مدعی شد که حماس مانع دستیابی به توافق تبادل اسراست.

وی افزود: حماس در خصوص لیست گروگان‌ها، خواه زنده یا مرده، با ما همکاری نمی‌کند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی همچنین گفت: ما در حیفا یک جوان مظنون به حمله با سلاح سرد به یک زن و زخمی کردن او را بازداشت کرده و در حال بازجویی از او هستیم.

وی درباره لبنان نیز گفت: بازگشت ساکنان روستا‌های مرزی جنوب لبنان به منازل خود ممنوع است تا در معرض خطر قرار نگیرند؛ ارتش لبنان باید نیرو‌های خود را در مرز و رودخانه لیتانی تقویت کند.

هاگاری همچنین گفت: درگیری در سوریه به نفع ما نیست، اما هرگز اجازه نمی‌دهیم که ایران در منطقه نفوذ داشته باشد.

روز گذشته خبرگزاری رویترز به نقل از یک مسئول حماس بدون افشای نام وی مدعی شد که این جنبش با آزادی ۳۴ اسیر صهیونیست که لیست آنها توسط رژیم صهیونیستی ارائه شده بود، موافقت کرده است.

در همین ارتباط دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی باوجود انتشار این اخبار، اعلام کرد که جنبش حماس تاکنون هیچ لیستی را شامل نام اسیران اسرائیلی ارائه نکرده است.

جنبش فلسطینی مقاومت اسلامی (حماس) روز جمعه در بیانیه‌ای از آغاز دوباره مذاکرات غیرمستقیم با رژیم صهیونیستی در دوحه پایتخت قطر خبر داد.

حماس در این بیانیه افزود که این جنبش مانند ادوار گذشته بر جدیت و مثبت بودن خود در این مذاکرات تاکید می‌کند و می‌کوشد هر چه سریعتر به توافقی دست یابد که انتظارات و اهداف مردم مقاوم و صبور نوار غزه را محقق کند.

حماس افزود: با توجه به نسل‌کشی و پاک‌سازی قومی توسط رژیم اشغالگر اسرائیل، مهمترین اولویت‌های این جنبش، متوقف کردن تجاوز و حفاظت از مردم خود است.

این جنبش اشاره کرد که دور کنونی مذاکرات بر دستیابی به توافقی که منجر به آتش بس کامل و خروج نیرو‌های اشغالگر از نوار غزه شود، با جزئیات اجرایی که به وضوح تعریف شده است، تمرکز خواهد کرد.

حماس افزود: ما به تلاش خود برای ارتباط با کشور‌ها و نهاد‌های بین المللی مختلف با هدف کاهش درد و رنج مردم خود و شکستن محاصره انسانی و تامین امنیت و رسیدن نیاز‌های لازم برای مقابله با شرایط غم‌انگیز ادامه می‌دهیم و همچنین آماده امداد و ایجاد سرپناه برای مردم خود به محض دستیابی به توافق آتش بس هستیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->