روسیه شرایط صلح با اوکراین را به آمریکا داده است ۴۶ سناتور خطاب به ترامپ: با الحاق کرانه باختری به اسرائیل مخالفیم حماس: از منافع مردم فلسطین دست نخواهیم کشید القسام اجساد ۲ اسیر صهیونیست را تحویل صلیب سرخ داد تأکید حماس بر پایبندی به آتش‌بس در دیدار با مقامات ترکیه مأموریت تازه ارتش انگلیس در اسرائیل رئیس‌جمهور قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد تأکید روسیه بر همبستگی با ونزوئلا رهگیری هواپیما‌ی روسی توسط جنگنده‌های اف-۳۵ نروژ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح ۱۲ ماده‌ای اروپا برای پایان جنگ روسیه و اوکراین پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نمی‌شویم مشاور امنیت داخلی اسرائیل برکنار شد دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک تکذیب شد جلیلی: رفتار آمریکا و صهیونیسم نسخه بزک‌شده جاهلیت است معاون ترامپ: برخی خشونت‌ها در غزه به معنای پایان صلح نیست شناسنامه جوان ایرانی+ پوستر زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌ها اعلام شد نعیم قاسم: تهدید علیه حزب‌الله بی‌فایده و وقت تلف‌ کردن است | حضور امام خامنه‌ای در میان ما از برکات عصر حاضر است الاعرجی و سرلشکر موسوی درباره امنیت مرز‌های ایران و عراق رایزنی کردند سازمان ملل: ۵۰ درصد مردم غزه گرسنه هستند قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق مقدمه امنیت پایدار منطقه است تحریرالشام از فهرست گروه‌های تروریستی انگلیس خارج شد انفجار در پالایشگاه‌های نفت مجارستان و رومانی + فیلم (۲۹ مهر ۱۴۰۴) مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فیسبوک تبلیغات ترامپ را حذف کرد

  • کد خبر: ۳۰۹۵۷
  • ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۲
فیسبوک تبلیغات ترامپ را حذف کرد
شبکه اجتماعی فیسبوک می‌گوید یک تبلیغات سیاسی را که از سوی ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ ساخته شده بود، به علت آنچه «مغایرت با موازین» خود دانسته، حذف کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فیسبوک می‌گوید نماد مثلث قرمزی که در این تبلیغ مورد استفاده قرار گرفته بود نشان آلمان نازی برای مشخص کردن زندانیان در جریان جنگ جهانی دوم است.

 

اما ستاد انتخاباتی ترامپ می‌گوید این نشان متعلق به گروه ضدفاشیست آنتیفا است.

 

با این حال فیسبوک گفته این تبلیغ ناقض سیاست‌های آن مبنی بر مقابله با نفرت‌پراکنی سازمان یافته است.

 

ناتانیل گلیچر، رئیس بخش سیاست‌های امنیتی فیسبوک روز پنجشنبه 18 ژوئن گفته: "ما اجازه نمی‌دهیم نمادهایی که معرف سازمان‌های نفرت‌پراکن یا ایدئولوژی‌های منفورانه هستند منتشر شود مگر این که در ارتباط با نفی و محکومیت آنها باشد. این همان چیزی است که ما در این تبلیغ مشاهده کردیم و هر جا که چنین نشانی را ببینیم، همین کار (حذف) را خواهیم کرد."

 

به گزارش بی.بی.سی این پست که روی صفحات ستاد دونالد ترامپ و همچنین مایک پنس، معاون او منتشر شده بود برای ساعت‌ها در معرض دید کاربران قرار داشت و طی 24 ساعت گذشته هزاران کامنت و واکنش به آن داده شده بود.

 

همزمان تیم مورتاق، یکی از سخنگویان ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ گفته: "مثلث قرمز واژگون نمادی است که از سوی آنتیفا مورد استفاده قرار گرفته و به همین علت هم در تبلیغی که مرتبط با آنتیفا بوده از آن استفاده شده."

 

او گفته: "ما به فیسبوک خبر خواهیم داد که خود آنها هم یک مثلث قرمز واژگون را در میان ایموجی‌های خود دارند که دقیقا شبیه همینی است که ما استفاده کردیم."

 

دونالد ترامپ آنتیفا را مسئول خشونت‌ها در جریان اعتراضات به مرگ جورج فلوید طی سه هفته گذشته می‌داند. ادعایی که به اثبات نرسیده و به گزارش رسانه‌های آمریکا همچون نیویورک تایمز، مشخصات افراد بازداشت شده در جریان ناآرامی‌های پس از مرگ جورج فلوید نشانی از دخالت آنتیفا در این وقایع ندارد.

 

ترامپ حتی ماه گذشته گفت که بنا دارد آنتیفا را در فهرست گروه‌های تروریستی داخلی آمریکا ثبت کند. هر چند کارشناسان حقوقی می‌گویند احتمالا رئیس‌جمهوری اختیار قانونی برای چنین کاری ندارد.

 

آنتیفا یک گروه چپ‌گرای تندرو است که مخالف نئونازی‌ها، فاشیسم، نژادپرستی و برتر خواندن نژاد سفید است. این گروه تشکیلات منظم و ساختار یافته‌ای ندارد و به همین علت هم رهبر یا دبیرخانه و سخنگویی ندارد و بیشتر شبیه یک ایدئولوژی است که تنها حامیانش آن را زنده نگه می‌دارند.

 

حامیان آنتیفا اغلب با سیاست‌های ملی‌گرایانه، ضدمهاجرتی و ضدمسلمانان دولت ترامپ مخالفند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->