قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران سفرای ایران و ارمنستان در عراق دیدار کردند نماینده مردم چابهار در مجلس: برخورد با قاچاقچیان بزرگ سوخت به‌جای سوخت‌بران جزء، اولویت بیشتری دارد شب خونین غزه با ۱۰۰ شهید | غزه همچنان زیر آتش (۷ آبان ۱۴۰۴) وزیر خارجه ژاپن از گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ با ایران خبرداد والی هرات در دیدار با معاون وزیر خارجه: آماده‌ایم کشت فراسرزمینی را با ایران عملیاتی کنیم فراکسیون صنعت مجلس: دشمن در سناریوی جنگ اقتصادی شکست خورد درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای تسریع در واردات خودرو به منطقه آزاد مازندران بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی آمریکا: مخالف هرگونه نفوذ زمینی دوباره ارتش اسرائیل به غزه هستیم پاکستان از شکست مذاکرات صلح با افغانستان در ترکیه خبر داد تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد
سرخط خبرها

امیر ایرانی: شناور بی‌نظیر نظامی «زاگرس» به آب انداخته می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۰۶۲۹
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۵
امیر ایرانی: شناور بی‌نظیر نظامی «زاگرس» به آب انداخته می‌شود
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: هفته جاری «زاگرس» به عنوان یک شناور بی‌نظیر نظامی و ساخته شده با توان و تخصص مهندسان ایرانی به آب انداخته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار شهرام ایرانی روز دوشنبه در همایش ملی صنایع دریایی و دریانوردی ایران در دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر اظهار کرد: این هفته همچنین بزرگترین قطب نظامی در منطقه راهبردی جاسک افتتاح می‌شود که شامل پست‌های اسکله تخصصی با پیشرفته‌ترین تجهیزات و آخرین دستاورد‌های شناوری است.

وی افزود: کیفیت ساخت کشتی در ایران بسیار بالا است و در این راستا ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با پشت سر گذاشتن موانع مختلف، توانست توانمندی دریایی ایران اسلامی را به رخ قدرت‌های جهانی بکشد و بستر بهره‌وری از اقتصاد دریامحور را فراهم کند.

ایرانی ادامه داد: شهدا، علما و دانشمندان ایرانی در عرصه‌های توسعه و پیشرفت، نماد اقتدار و توانمندی ایران اسلامی محسوب می‌شود و اکنون ایران اسلامی در تراز اول جهان در عرصه دریانوردی است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: اکنون نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اقتصاد اقیانوسی را در برنامه خود قرار داده و دولت نیز بر استفاده از ظرفیت اقیانوس‌ها در عرصه اقتصادی تاکید کرده است.

ایرانی یادآور شد: شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشمندان در عرصه ساخت شناور و توسعه صنایع دریایی با توانایی خود ویژه‌خواری آمریکایی‌ها را در دریا و اقیانوس‌ها شکسه و اثبات کردند که دریا متعلق به همه ملت‌ها است.

وی با اشاره به حضور نیروی دریایی ارتش جمهوری ایران در آب‌های بین‌المللی تصریح کرد: امروز اقتدار نیروی دریایی ارتش ایران به جایی رسیده که دیگر کشور‌ها خواستار استفاده از ظرفیت و توانمندی ما هستند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش سابقه دریانوردی شش هزار ساله ایرانی را نشان از توانمندی تاریخی ایران در این عرصه دانست.

ایرانی یادآور شد: بوشهر مبدا توسعه دریا محور و دارای سابقه طولانی در عرصه دریانوردی و فعالیت‌های دریایی است و یکی از قطب‌های مهم ساخت کشتی و شناور محسوب می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->