تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید واکسن آنفولانزا را فراموش کنیم؟ حقوق حداقل بگیران تأمین‌اجتماعی باید بالای ۳۰ میلیون تومان باشد علت افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا در بازار چیست؟ | احتمال تغییر قیمت با محموله‌های جدید یک فعال حقوق حیوانات: ادارات کل دامپزشکی، مسئول بسیاری از اتفاقات تلخ باغ وحش‌ها هستند | باغ وحش‌ها انگیزه‌ای برای درمان حیوانات پا به سن گذاشته ندارند آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود!
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: سند ابتدایی ورود هوش مصنوعی به مدارس آماده شده است

  • کد خبر: ۳۱۰۸۲۸
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۷
وزیر آموزش و پرورش: سند ابتدایی ورود هوش مصنوعی به مدارس آماده شده است
وزیر آموزش و پرورش گفت: در آموزش و پرورش، از همان روز اول مسئولیت، کارگروهی برای هوش مصنوعی تشکیل دادیم و سند ابتدایی در این زمینه آماده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی بعد از جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در دو بخش در حوزه دانش‌آموزان و معلمان در حوزه هوش مصنوعی اقدام شده که شامل آشنایی با ادبیات هوش مصنوعی و تولیدات آموزشی مبتنی بر هوش مصنوعی است. از روز اول به این موضوع همانند همه دستگاه‌ها وارد شدیم. قطعا یکی از بخش‌هایی که حتما باید به موضوع هوش مصنوعی ورود پیدا کند، آموزش و پرورش است.

وی در خصوص اینکه رئیس‌جمهور گفته‌اند تا سال آینده مشکل مدارس به ویژه در سیستان و بلوچستان حل می‌شود، عنوان کرد: نظام مسائل آموزش و پرورش شناسایی شده و یکی از رویکرد‌ها و اولویت‌های دولت، توسعه عدالت آموزشی است که آن را در دو مسیر دنبال می‌کنیم. یک مسیر آن، مسیر محرومیت‌زدایی از فضا‌های آموزشی است که در این بخش، نظام مسائل هر استان شناسایی و اولویت‌بندی شده و مشکلات بر اساس این اولویت‌ها برطرف می‌شود.

کاظمی افزود: مسیر بعدی توسعه آموزشی با رویکرد کیفیت‌بخشی به سطح علمی و آموزشی مدارس دولتی کشور بوده که در این زمینه طرحی در حال آماده شدن است، این طرح را به صورت پایلوت در تعدادی از مناطق اجرا می‌کنیم و احتمالا به سرعت به تمام مدارس دولتی کشور تسری می‌دهیم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: این طرح چهار رکن دارد که شامل توانمندسازی معلمان، تحول در روش‌های تدریس، چینش خود کلاس و استفاده از ظرفیت‌های چینشی کلاس و تغییراتی که در فضای کلاس ایجاد می‌شود و تجهیز کلاس به تجهیزات و فناوری‌های مورد نیاز معلمان است. این چهار رکن را در حوزه تحول در کیفیت دنبال می‌کنیم.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا محتوا‌های آموزشی نیاز به تغییرات دارد، تصریح کرد: تحول در برنامه درسی یکی از مهمترین پروژه‌هایی است که دنبال می‌کنیم. چارچوب کلی تحول در برنامه درسی را هم طراحی کردیم که با جدیت تمام در حال پیگیری است. بخش مهمی از تحول در برنامه درسی، محتوای کتاب و بخش دیگر آن ساعات آموزشی، مکان و برنامه‌های مختلف بوده، در این زمینه برنامه منسجم و یکپارچه‌ای در حال طراحی است.

کاظمی در پاسخ به این سئوال که بازنشستگان جدید آموزش و پرورش شکایت دارند که بعضا حدود سه ماه است حقوق خود را دریافت نکرده‌اند، گفت: اگر بازنشستگان حقوق نگرفتند به سازمان بازنشستگی برمی‌گردد، ما حکم بازنشستگی یک فرد را در قالب ابلاغ بازنشستگی رسمی اعلام می‌کنیم، پس از آن به سازمان بازنشستگی می‌رود و حکم بازنشستگی آنجا زده می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: تاکنون کسی به من چنین موردی منعکس نکرده، اگر موردی دارید که به آموزش و پرورش برمی‌گردد من رسیدگی می‌کنم و حتما مشکل را رفع می‌کنیم، اما اگر به سازمان بازنشستگی برمی‌گردد باید از خودشان بپرسید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->