میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟ فیش حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ کشف محموله قرص مخدر و سیگار قاچاق در کاشمر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) عمل لیزیک چشم، موجب بهبود و افزایش کیفیت دید در افراد می‌شود پلیس: بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه در اردیبهشت ۱۴۰۴ کشف شد انتقاد مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش صوری دستمزد‌ها در دو سال آخر بیمه‌پردازی چهار نفر از حجاج خراسان رضوی دعوت حق را لبیک گفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید به‌طور کامل، دقیق و بدون تبعیض اجرا شود با خواص شگفت‌انگیز توت سفید آشنا شوید!
سرخط خبرها

استرس، خطر مرگ بر اثر کرونا را افزایش می‌دهد

  • کد خبر: ۳۱۱۰۵
  • ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۵
استرس، خطر مرگ بر اثر کرونا را افزایش می‌دهد
پژوهشگران اخیرا اظهار کرده‌اند بیماران مبتلا به کرونا که در خونشان سطح بالایی از هورمون استرس وجود دارد بیشتر از سایر بیمارانی که به این بیماری مبتلا نیستند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از تک اکسپلوریست، این تحقیق که توسط "والجیت دیلو" (Waljit Dhillo)، استاد "موسسه ملی تحقیقات بهداشت" (NIHR) و مشاور غدد درون‌ریز امپریال کالج لندن انجام شد، نشان می‌دهد که بیماران مبتلا به کووید-۱۹ که سطح بسیار بالایی از هورمون استرس کورتیزول در خونشان دارند، بدنشان زودتر از سایرین رو به زوال رفته و بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.

تحقیقات نشان داده است که سطح کورتیزول نشانگری برای شدت بیماری است. دانشمندان هشدار دادند که می‌توان از آن نشانه برای شناسایی بیمارانی که احتمالاً نیاز به مراقبت‌های ویژه دارند، استفاده کرد. سطح کورتیزول ما هنگامی‌که سالم و در حالت استراحت هستیم، ۱۰۰-۲۰۰ نانومتر در لیتر و هنگام خواب تقریبا صفر است.

در این مطالعه پژوهشگران ۵۳۵ بیمار که ۴۰۳ نفر از آنها مبتلا به کووید-۱۹ بودند را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند سطح کورتیزول در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ به طور قابل توجهی بالاتر از دیگر بیمارانی که به این بیماری مبتلا نبودند، بود. در میان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بیمارانی که سطح کورتیزول پایه آنها ۷۴۴ یا کمتر بود، به طور متوسط میزان بقای آنها بیشتر از کسانی بود که سطح کورتیزول آنها بالای ۷۴۴ بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->