گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

نخستین سامانه تخصصی و جامع اعلام بار ریلی کشور راه‌اندازی شد

  • کد خبر: ۳۱۱۸۸۴
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۵
نخستین سامانه تخصصی و جامع اعلام بار ریلی کشور راه‌اندازی شد
مدیرعامل شرکت راهبری لجستیک معین‌ژاو ایرانیان از راه‌اندازی نخستین سامانه تخصصی و جامع اعلام بار ریلی کشور خبر داد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

انسیه معین در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز در خصوص راه‌اندازی نخستین سامانه تخصصی و جامع اعلام بار ریلی کشور گفت: برای اولین بار در کشور سامانه تخصصی و جامع اعلام بار ریلی را طراحی کردیم. هدف ما از طراحی این سامانه گردش بهینه واگن و افزایش بهره‌وری آن است.

وی ادامه داد: اینکه گا‌ها اعلام میشود با کمبود واگن در کشور مواجهیم به دلیل عدم وجود سامان‌های است که بتواند مدیریت تقاضا نماید و نبودن این سامانه، بالا بودن قیمت‌ها و دسترسی‌های ناعادلانه به واگن بوده است که بار صاحبان بار به دلیل کمبود واگن با مشکل در جابجایی مواجه می‌شود و متقاضایان مجبورند با قیمت‌های بالاتری واگن تهیه کنند.

مدیرعامل شرکت راهبری لجستیک معین‌ژاو ایرانیان بیان کرد: این سامانه دسترسی عادلانه واگن با قیمت رقابتی را ایجاد کرده است که قابلیت برنامه‌ریزی حمل ریلی را نیز دارد. این سامانه به صرفه‌ترین قیمت‌ها را برای بازرگانان در نظر گرفته است.

معین خاطرنشان کرد: این سامانه فرصت را به صاحبین واگن نیز می‌دهد تا در بهترین حالت ممکن، بار مورد نظر خود را دریافت نمایند و سرعت بازرگانی را افزایش دهند. همچنین افزایش سرعت تجاری چرخش واگن، افزایش بهره‌وری بازرگانی واگن و قابلیت برنامه‌ریزی حمل ریلی را از طریق این سامانه فراهم کرده‌ایم.

نخستین سامانه تخصصی و جامع اعلام بار ریلی کشور راه‌اندازی شد

وی افزود: صاحبین کالا و صاحبین واگن می‌توانند با مراجعه به سامانه railcargo.ir نیاز‌های خود را برطرف کنند. امید است این سامانه بتواند حمل و نقل ریلی در بخش خصوصی را نیز تسهیل نماید.

مدیرعامل شرکت راهبری لجستیک معین‌ژاو ایرانیان با اشاره به اینکه مشابه این سامانه را در کشور تا کنون نداشته‌ایم تصریح کرد: شاید برای بار جاده‌ای سامانه‌های دیگری وجود داشته باشند، ولی این سامانه، سامانه جامع اعلام بار ریلی کشور است، اما تا به حال سامانه‌ای با این عنوان و کارایی برای بخش ریلی نداشتیم.

معین گفت: شرکت راهبری لجستیک هوشمند معین‌ژاو ایرانیان برای اولین بار این سامانه را طراحی کرده است. ضمن اینکه بیش از یک سال پیش با اتحادیه صادر‌کنندگان خراسان رضوی تفاهم‌نامه‌ای منعقد کردیم جهت حمایت، معرفی و استفاده اتحادیه صادرکنندگان از این سامانه.

وی اضافه کرد: تحلیل و مطالعات این سامانه به گونه‌ای پیشرفته است که تمام نیاز‌ها در بخش ریلی کشور دیده شده است. یعنی هر یک از برنامه‌نویس‌های ما از فرایند‌های لجستیکی به صورت دقیق آگاهی دارند. این سامانه به صورت تخصصی فقط بر اساس نیاز‌های صاحبین بار و واگن در حوزه ریلی طراحی شده است.

معین بیان کرد: مدیران راه‌آهن و انجمن شرکت‌های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته کشور نیز به دلیل اینکه تا کنون چنین سامانه‌ای نداشتیم از راه‌اندازی این سامانه استقبال کردند. انشالله در آینده بتوانیم حمایت‌های بیشتری از سایر ارگان‌ها نیز داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت راهبری لجستیک معین‌ژاو ایرانیان عنوان کرد: تمام استاندارد‌های فنی و تخصصی حوزه حمل ونقل در این سامانه در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: این سامانه صرفا نیاز‌های داخل را مرتفع نمی‌کند و از آنجا که تمام استاندارد‌ها را در نظر گرفته‌ایم یک سامانه بین‌المللی محسوب می‌گردد که مشارکت در توسعه آن در حوزه کشور‌های CIS نیز آغاز شده است و اتصال به شرکاء تجاری منطقه‌ای می‌تواند شرایط مطلوب تری برای فعالین اقتصادی خصوصا صادر کنندگان را فراهم سازد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->