آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند
سرخط خبرها

حماس: امروز یکی از روز‌های مهم و به‌یادماندنی ملت ماست

  • کد خبر: ۳۱۲۷۵۳
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶
حماس: امروز یکی از روز‌های مهم و به‌یادماندنی ملت ماست
جنبش حماس با بیان اینکه رژیم صهیونیستی امروز تعدادی از اسرای فلسطینی را آزاد می‌کند، تأکید کرد که دشمن صهیونیستی را مجبور می‌کنیم تا درِ سلول‌های خود را به روی اسرای قهرمان ما باز کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جنبش حماس امروز شنبه (۶ بهمن ۱۴۰۳) در بیانیه‌ای اعلام کرد: در چارچوب توافق طوفان الاقصی گروه جدیدی از اسرای قهرمان ما که محکوم به حبس ابد و محکومیت‌های طولانی مدت هستند، امروز آزاد خواهند شد.

در این بیانیه آمده است: رژیم جنایتکار اشغالگر را مجبور خواهیم کرد تا در‌های سلول‌های خود را به روی اسرای قهرمان ما باز کند، این وعده آزادی ما به اسرا است و به مردم وعده می‌دهیم که در راه استقلال این مسیر را با هم ادامه دهیم.

در این بیانیه همچنین تاکید شده است: بر اساس پایبندی به اخلاق و عرف از اسرای دشمن محافظت کردیم این درحالی است که دشمن جنایتکار تلاش داشت آن‌ها را بمباران و مورد هدف قرار دهد تا از آن‌ها خلاص شود.

جنبش حماس خاطرنشان کرد: امروز یکی از روز‌های مهم و بیاد ماندنی ملت ما است که در آن مسیر خود را ترسیم می‌کند و بر حمایت از مقاومت و رسیدن به اهداف مشروع و برپایی دولت مستقل فلسطین به پایتختی قدس تاکید می‌کند.

گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس امروز شنبه چهار اسیر نظامی زن صهیونیست را در راستای اجرای مرحله دوم تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی به نمایندگان سازمان صلیب سرخ تحویل داد.

تحویل این اسیران صهیونیست با حضور اعضای گردان‌های شهید عزالدین القسام و سرایا القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در میدان فلسطین و با حضور گسترده شهروندان فلسطینی و اهتزاز پرچم‌های فلسطین و جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی صورت گرفت.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت نیز گزارش داد که انتظار می‌رود امروز ۲۰۰ اسیر فلسطینی از جمله «زکریا زبیدی» فرمانده پیشین گردان‌های شهدای الاقصی شاخه نظامی جنبش فتح در مقابل آزادی چهار نظامی اسیر زن صهیونیست آزاد شوند.

در همین راستا، دفتر اطلاع رسانی هیات اسرای فلسطینی اعلام کرد که این ۲۰۰ نفر شامل ۱۲۰ اسیر با حکم حبس ابد و ۸۰ اسیر با محکومیت‌های طولانی‌مدت است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->