شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

مدیر عامل آنتروپیک: هوش مصنوعی می‌تواند تا سال ۲۰۲۷ از هوش انسانی پیشی بگیرد

  • کد خبر: ۳۱۲۷۸۹
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۶
مدیر عامل آنتروپیک: هوش مصنوعی می‌تواند تا سال ۲۰۲۷ از هوش انسانی پیشی بگیرد
داریو امودی (Dario Amodei)، مدیرعامل آنتروپیک، در مصاحبه جدیدی صحبت‌های جالبی درباره آینده هوش مصنوعی کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مدیرعامل آنتروپیک می‌گوید با فناوری هوش مصنوعی می‌توانیم طی ۵ تا ۱۰ سال دیگر به پیشرفت‌های ۱۰۰ سال آینده عرصه‌هایی مثل زیست‌شناسی دست یابیم. همین امر می‌تواند طول عمر انسان را دو برابر افزایش دهد.

داریو امودی در مصاحبه با وال استریت ژورنال گفت:

«حدسم این است که اگر واقعاً موارد لازم برای هوش مصنوعی را به‌درستی دریافت کنیم، می‌توانیم ۵ یا ۱۰ سال آینده در زمینه‌هایی مانند زیست‌شناسی ۱۰۰ سال پیشرفت کنیم. اگر به آنچه انتظار داریم انسان‌ها ۱۰۰ سال آینده در مثلاً زیست‌شناسی انجام دهند، فکر کنید، دوبرابرکردن طول عمر انسان اصلاً دور از ذهن نیست.»

داریو امودی Ph.D رشته بیوفیزیک دانشگاه پرینستون را دارد و قبل از آنکه وارد دره سیلیکون شود، محقق فوق‌دکترای دانشگاه استنفورد بود، اما پیش‌بینی امودی درباره دوبرابرکردن عمر انسان در چنین مدت کوتاهی صرفاً حدس‌وگمان است و شاید دقیق نباشد.

این اولین باری نیست که داریو امودی از پتانسیل هوش مصنوعی در زیست‌شناسی و سلامت تعریف می‌کند. اکتبر ۲۰۲۴ او در مقاله‌ای بلند به این موضوع اشاره کرده بود که هوش مصنوعی درنهایت می‌تواند منجر به پیشرفت در درمان تقریباً تمام بیماری‌های عفونی طبیعی، ازبین‌بردن بیشتر سرطان‌ها و درمان‌های مؤثر بیماری‌های ژنتیکی شود.

امودی در مصاحبه جدیدش گفت ۳ تا ۶ ماه گذشته بیش‌ازپیش مطمئن شده که سیستم‌های هوش مصنوعی درحال پیشرفت هستند تا درنهایت تقریباً در همه وظایف از انسان پیشی بگیرند. او می‌گوید:

«حدس من این است که تا سال ۲۰۲۶ یا ۲۰۲۷، سیستم‌های هوش مصنوعی خواهیم داشت که تقریباً در همه‌چیز از همه انسان‌ها بهتر هستند.»

البته امودی اذعان دارد پیشرفت سریع این فناوری با محدودیت‌هایی مواجه است. او می‌گوید: «چیزی که ما را در کاربرد‌های مثبت [هوش مصنوعی]بیش از همه عقب نگه می‌دارد، دنیای فیزیکی و محدودیت‌های نهاد‌های انسانی است.» البته به عقیده او، دارو‌هایی که هوش مصنوعی توسعه می‌دهد همچنان باید تحت آزمایش‌های بالینی قرار بگیرند.

«لری الیسون»، هم‌بنیان‌گذار اوراکل، نیز درباره اهمیت هوش مصنوعی در بهبود سلامت انسان با امودی هم‌نظر است. او هفته گذشته در کاخ سفید سخنرانی کرد و گفت در آینده هوش مصنوعی می‌تواند در تشخیص و ساخت واکسن‌های درمانی سرطان کمک کند و طی ۴۸ ساعت این واکسن‌ها را در دسترس همه قرار دهد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->