انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران
سرخط خبرها

رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد

  • کد خبر: ۳۱۴۱۶۵
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۲
رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد
با دستگیری آخرین متهم پرونده «جنایت نقابداران مسلح در مشهد» زوایای دیگری از ماجرای قتل جوان پرایدسوار فاش شد.

به گزارش شهرآرانیوز، با دستگیری آخرین متهم پرونده «جنایت نقابداران مسلح در مشهد» زوایای دیگری از ماجرای قتل جوان پرایدسوار فاش شد.

بیست و نهم خرداد گذشته بود که سرنشینان نقابدار دو دستگاه خودروی پژوپارس و پراید در محدوده شهرک شهید رجایی مشهد، راننده یک دستگاه پراید۱۱۱ را متوقف کردند. در همین هنگام ناگهان جوانی مسلح از خودروی مهاجمان پیاده شد و راننده را هدف گرفت. او چند گلوله از سلاح وینچستر شلیک کرد که براثر این تیراندازی راننده ۳۷ ساله پراید مجروح شد. ولی با وجوداین از پشت فرمان بیرون نیامد و به صورت دنده عقب از چنگ مهاجمان مسلح گریخت.

 در این شرایط هم مهاجمان نقابدار او را رها نکردند و همانند فیلم‌های گانگستری به تعقیب جوان پرایدسوار مجروح پرداختند. تعقیب و گریز با ویراژ‌های خطرناک درخیابان‌های منطقه قلعه ساختمان ادامه یافت تا این که راننده پراید بعد از عبور از تقاطع صدمتری وارد محدوده بولوار شهید عباسپور شد. اما لحظاتی بعد راننده پژو که دیگر فاصله اندکی با پراید داشت، در یک سانحه رانندگی او را متوقف کرد. در این هنگام سرنشینان خشمگین پژو در حالی که هرکدام چاقو و قمه به همراه داشتند، به سر جوان ۳۷ساله مجروح ریختند و ضربات هولناک را دوباره بر پیکر وی فرود آوردند.

طولی نکشید که اهالی خیابان مشعل با مشاهده این صحنه‌های دلهره آور، با امدادگران اورژانس تماس گرفتند و بدین ترتیب پیکر غرق در خون راننده پراید ۱۱۱ به بیمارستان شهید هاشمی نژاد انتقال یافت، اما تلاش کادر درمانی برای نجات وی به نتیجه نرسید و این جوان ۳۷ ساله جان خود را از دست داد.

هنوز دقایقی به ساعات پایانی شب باقی مانده بود که خبر این جنایت وحشتناک، مقام قضایی را به مرکز درمانی کشاند. با حضور قاضی محمود عارفی راد (قاضی ویژه قتل عمد در زمان وقوع حادثه) تحقیقات گسترده‌ای آغاز و مشخص شد مقتول جوان ۳۷ ساله‌ای به نام «جلیل-س» است که در فضای مجازی نیز فعالیت چشمگیری داشت؛ بنابراین دامنه تحقیقات به محل آغاز نزاع مرگبار در شهرک شهید رجایی کشید و گروه کارآزموده‌ای از افسران اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی با دستور مستقیم سرهنگ کارآگاه جواد شفیع زاده (رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی) ردیابی‌های اطلاعاتی خود را برای شناسایی و دستگیری عاملان نقابدار جنایت گانگستری آغاز کردند.

​​​​​​​همزمان با دستگیری برخی از متهمان و همچنین افراد مرتبط با این پرونده جنایی، قاضی وحید خاکشور به سمت قاضی ویژه قتل عمد مشهد منصوب شد و ادامه تحقیقات قضایی را به عهده گرفت. در همین حال قاضی شعبه ۲۵۸ (شعبه ۲۱۱سابق) با صدور دستور‌های ویژه‌ای برای بهره گیری از توان علمی و فنی پلیس به راهنمایی کارآگاهان پرداخت تا این که چند تن از متهمان اصلی این پرونده جنایی در عملیات‌های غافلگیرانه دستگیر شدند، اما هنوز متهم به شلیک مسلحانه فراری بود؛ بنابراین شگرد‌های تخصصی کارآگاهان برای دستگیری متهم فراری تغییر کرد و آن‌ها مدتی قبل موفق شدند «علی-م» را نیز در یک عملیات ضربتی دستگیر کنند و به پنجه عدالت بسپارند.

با دستگیری ۶ تن از متهمان اصلی این پرونده، بازجویی‌های فنی از آنان زیرنظر مستقیم قاضی خاکشور ادامه یافت و مشخص شد که انگیزه نزاع به خاطر اختلافات قبلی و رجزخوانی در فضای مجازی بوده است. متهم به جنایت مسلحانه، در بخشی از اعترافات خود گفت: حدود یک سال و نیم قبل زمانی که به آرایشگاه رفته بودم، ناگهان ۴جوان نقابدار با شمشیر و قمه روی سرم ریختند و مرا به شدت مجروح کردند؛ به گونه‌ای که دستم نیز آسیب وحشتناکی دید. این حادثه در حالی رخ داد که شاگرد آرایشگاه مشغول فیلم برداری از چگونگی اصلاح مو‌های سر و صورتم بود و این حادثه نیز فیلم برداری می‌شد، اما من احتمال می‌دادم که جلیل (مقتول) پشت پرده این حادثه است چرا که از مدتی قبل رفاقت ما به اختلاف رسیده بود. بعد متوجه شدم چندنفر دیگر هم با «جلیل» دچار اختلاف شده‌اند و رجزخوانی‌های آن‌ها در فضای مجازی ادامه دارد. این بود که باآن چندنفر تصمیم به انتقام گرفتیم و زمانی که یکی از دوستانمان از حضور وی در شهرک شهید رجایی خبر داد، ما هم به سمت بولوار حر حرکت کردیم که این حادثه رخ داد.

تحقیقات بیشتر پلیس با دستور‌های قاضی ویژه قتل عمد برای واکاوی ابعاد دیگر این ماجرای هولناک، ادامه یافت و کارآگاهان موفق شدند سلاح وینچستر را نیز در منطقه منزل آباد مشهد از زیر خاک‌های یک زمین کشاورزی کشف کنند. اما بررسی‌های تخصصی برای افشای زوایای پنهان جنایت همچنان ادامه دارد.

منبع: روزنامه خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->