رونمایی از تمبر یادبود همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و عمان کدام اتباع افغانستانی می‌توانند در ایران بمانند؟ تأیید مذاکرات مستقیم جولانی با اسرائیلی‌ها عراقچی به قالیباف تبریک گفت رئیس دیوان عالی کشور در مشهد: مردم، ذی‌نفع و مسئول تحقق امنیت و عدالت هستند پزشکیان از نقش عمان در روند مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا قدردانی کرد انتصاب نماینده جدید ولی‌فقیه در مؤسسه و روزنامه اطلاعات و مدیرمسئول آن روزنامه ۱۸ سند همکاری میان ایران و عمان امضا شد ایران تلاش برای ضربه‌زدن به وحدت مسلمانان را محکوم کرد (۶ خرداد ۱۴۰۴) جوزف عون راهی بغداد می‌شود (۶ خرداد ۱۴۰۴) یک شبکه سازمان‌یافته ضدامنیتی در کرمان شناسایی شد (۶ خرداد ۱۴۰۴) مقامات رژیم صهیونیستی و سوریه مخفیانه دیدار کردند ماجرای تصادف فرزند یک نماینده با مأمور پلیس در خط ویژه (خرداد ۱۴۰۴) پادشاه عمان از پزشکیان به صورت رسمی استقبال کرد+ فیلم آیت الله علم الهدی: انقلاب اسلامی، بازتاب اندیشه جوادالائمه (ع) در تاریخ معاصر است ۱۰۰ هیئت امنیتی از سراسر جهان در مسکو گردهم می‌آیند احمدیان در مسکو: باید از فرصت‌هایی که جلوی پای ملت‌ها گذاشته شده است، استفاده کرد رویداد «روح‌الله» آغاز شد + جزئیات برای نخستین بار یک هواپیمای ایرانی در فرودگاه طائف عربستان به زمین نشست معاون وزیر خارجه از برنامه‌ریزی برای سفر پزشکیان به ارمنستان خبرداد اولین واکنش نماینده فریمان به عدم انتخاب در هیئت‌رئیسه مجلس | قاضی‌زاده هاشمی: نیازمند انسجام بیشتر میان نمایندگان حوزه شرق کشور هستیم + فیلم پژمان‌فر: پیامک‌ها تأثیری بر انتخاب رئیس مجلس نداشت | به تعداد نمایندگان شرق کشور در مجلس معترضیم + فیلم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از حمله موشکی به اهداف حیاتی در اراضی اشغالی خبر داد دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه رفت (۶ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امورخارجه: ایرانی‌ها هرگز در برابر فشار و تهدید تسلیم نمی‌شوند رئیس جمهور دقایقی پیش تهران را به مقصد مسقط ترک کرد (۶ خرداد ۱۴۰۴) پانزدهمین نشست مشورتی وزارت‌ خارجه ایران و ژاپن برگزار شد
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: ایران و پاکستان به لحاظ اقتصادی مکمل یکدیگر هستند + ویدئو

  • کد خبر: ۳۱۴۲۸۴
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۹
استاندار خراسان رضوی: ایران و پاکستان به لحاظ اقتصادی مکمل یکدیگر هستند + ویدئو
استاندار خراسان رضوی گفت: ایران و پاکستان می‌توانند به لحاظ اقتصادی مکمل هم باشند؛ چراکه ظرفیت‌های ما در حوزه فرآورده‌های پتروشیمی و نفتی و ظرفیت‌های پاکستان در حوزه کشاورزی می‌تواند نیاز‌های متقابل هر دو کشور را تامین کند.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در بازگشت از کشور پاکستان در فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد درخصوص تفاهم‌نامه‌های منعقدشده در این سفر گفت: در سفری که به ایالت‌های سند و پنجاب کشور پاکستان داشتیم، ۵۳ نفر از بخش‌های اقتصادی، تجارت، گردشگری و… ما را در این سفر همراهی کردند. حدود ۳۰ برنامه ازپیش‌تعیین‌شده را در این سفر پیگیری کردیم.

وی افزود: در این سفر همچنین با مرادعلی‌شاه، وزیر ایالت کراچی، به اتفاق وزرا در هیئت دولت کراچی جلساتی داشتیم و تفاهم‌نامه‌هایی در حوزه تجارت، اقتصاد و گردشگری ردّوبدل و امضا شد.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: نمایشگاه گردشگری کراچی با مشارکت سازمان همکاری‌های اسلامی برگزار شد و نمایشگاه بسیار خوب و مناسبی بود. در این حوزه نیز در ارتباط با خراسان رضوی مطالبی را طی سخنرانی‌هایم عنوان کردم. در مجموع مذاکرات انجام‌شده در کراچی، مشخص شد که ظرفیت‌های مناسبی بین دو کشور وجود دارد.

مظفری تصریح کرد: به عبارتی ایران و پاکستان می‌توانند به لحاظ اقتصادی مکمل هم باشند؛ چراکه ظرفیت‌های ما در حوزه فرآورده‌های پتروشیمی و نفتی و ظرفیت‌های پاکستان در حوزه کشاورزی می‌تواند نیاز‌های متقابل هر دو کشور را تأمین کند. مهم‌تر از این موارد مشترکات فرهنگی و تاریخی است که ایران و پاکستان با یکدیگر دارند.

وی اضافه کرد: این بحث‌ها در ایالت پنجاب با جمعیت ۱۳۰ میلیون نفری نیز صورت گرفت. در این ایالت نیز استقبال بسیار خوبی از هیئت ایرانی صورت گرفت. تمام این‌ها نشانگر این بود که فضای بسیار خوبی برای همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف داریم.

افزایش دوبرابری تعداد پرواز‌های مسیر مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده

استاندار خراسان رضوی گفت: علاقه‌مندان به زیارت امام‌رضا(ع) در پاکستان زیاد هستند. شرایط را باید به‌گونه‌ای فراهم کنیم تا تعداد پرواز‌ها میان مشهد و پاکستان افزایش یابد؛ البته این توافق انجام شده و در حال حاضر پرواز مستقیم از مشهد به لاهور انجام می‌گیرد. تا ۲۰ روز آینده این پرواز‌ها دوبرابر خواهد شد. دو شرکت هواپیمایی پرواز‌های خود را در این مسیر انجام خواهند داد.

مظفری خاطرنشان کرد: مهم‌تر از این بحث‌ها، پرواز‌هایی است که بستر و زمینه مناسبی را برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی میان دو کشور فراهم می‌کند. در حوزه گردشگری و زیارت نیازمند به توسعه این زیرساخت هستیم که خوشبختانه موافقت‌های آن انجام شده است.

اضافه‌شدن یک میز پاکستان در اتاق بازرگانی مشهد

وی بیان کرد: در زمانی که در مشهد، میزبان حکمران‌های ایالت‌های پنجاب و لاهور بودیم، مذاکرات به صورت کلی با آنان صورت گرفته بود. تفاهم‌نامه‌هایی میان تجار و بازرگانان ما و پاکستان منعقد شده بود که این تفاهم‌نامه‌ها پس از این سفر به‌خوبی می‌تواند عملیاتی شود. ما ۳۰ برنامه را در این ۴ روز کاری داشتیم که خوشبختانه تصمیم بر این شد در اتاق بازرگانی یک میز پاکستان برای ارتقای روابط تجاری میان دو کشور داشته باشیم.

استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: با تجربه‌هایی که در سفر‌های مختلف داشتیم، این سفر، سفر پرکار و پرباری برای هیئت خراسان رضوی بود. امیدوارم نتایج مثبتی برای خراسان رضوی و کشورمان داشته باشد.

تردد و رفت‌وآمد، مهم‌ترین مشکل مشهد در پذیرش گردشگران سلامت پاکستان

مظفری در پاسخ به سؤال خبرنگار شهرآرانیوز درخصوص اقدامات صورت‌گرفته برای رونق بازار گردشگری سلامت خراسان رضوی اظهار کرد: یکی از محور‌های صحبت‌هایی که در این سفر توسط تیم گردشگری خراسان رضوی صورت گرفته بود، بحث گردشگری سلامت بود. در حال حاضر تعداد محدودی گردشگر سلامت از کشور پاکستان در مشهد و ایران داریم.

وی ادامه داد: شاید یکی از اصلی‌ترین مشکلات در این خصوص، بحث تردد و رفت‌وآمد میان دو کشور باشد. ظرفیت پروازی که با آن از پاکستان به مشهد آمدیم، تا ۳ هفته آینده تکمیل است؛ یعنی اگر دوستان گردشگری ما را به پاکستان دعوت کنند، تا ۳ هفته آینده بلیت نداشتیم!

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: طبیعی است که این زیرساخت فراهم شود. مقدمات کار در مشهد فراهم است. در جلسات کاری که در استانداری خراسان رضوی داشتیم، مقدمات این کار فراهم شده تا از این فرصت استفاده کنیم. طبیعی است که گرایش مردم پاکستان به لحاظ فرهنگی به کشور ما بسیار زیاد است. علاقه‌مندی مردم این کشور برای سفر به ایران و کار در ایران زیاد است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->