نخست‌وزیر کره جنوبی استعفا کرد کارگران و حق‌های فراموش‌شده خیز بلند خراسان رضوی در نهضت ملی مسکن| بیش از ۲۱۰ هزار واحد در دست ساخت سطح زیر کشت گیاهان دارویی خراسان رضوی بیش از ۲۸ هزار هکتار است  تلفیق طلا و صنایع‌دستی، تداوم هنر هفت‌هزارساله ایرانیان پایین‌بودن حقوق شاغلان صدای نماینده مجلس را درآورد | اختصاص ۶۰ درصد از سبد هزینه خانوار به مسکن قیمت طلای جهانی امروز (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند؟ | طلای جهانی با تقویت نرخ دلار عقب‌نشینی کرد واکنش سازمان هواپیمایی درباره افزایش بی‌ضابطه قیمت پرواز تهران- مشهد: با متخلفان برخورد قانونی می‌کنیم قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش دوباره قیمت موز استقبال کشاورزان و خانوارهای کم‌درآمد از ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی بیت‌کوین بار دیگر کانال ۱۰۰ هزار دلار را تجربه خواهد کرد؟ سهم اندک مشهد از تجارت گوهرسنگ‌ها پیش‌بینی بازدهی خیره‌کننده از طلا در یک‌سال پیش‌رو کارگران عصر دیجیتال | بررسی چند شغل کارگری به مناسبت روز کارگر سرخس خراسان رضوی شرایط اعمال تعرفه گرمسیری برق در تیر ماه ۱۴۰۴ را دارد ۳۴ درصد واردات کشور با نرخ ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان صورت گرفته است پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده جامعه کارگری: حقوق کارگران با تورم ۱۴۰۴ همخوانی ندارد| لزوم بازنگری فصلی در حقوق کارگران پرداخت کسورات معوقه بازنشستگان تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ بررسی قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها تا ۹۰ میلیون تومان کاهش قیمت محصولات خودروسازان داخلی (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زنگ خطر برای خریداران و دارندگان طلا به صدا درآمد جزئیات افزایش ۴ تا ۱۴ میلیونی دریافتی کارمندان اعلام شد آخرین وضعیت ذخایر آب مشهد؛ فقط ۱۰ درصد! + جزئیات (چهارشنبه، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: بیش از ۳۵۰ هزار تن کالا‌ی اساسی در حادثه بندر شهید رجایی بود که خوشبختانه آسیب چندانی ندید غیاثی: ۳۲ زمین فوتبال در مناطق حاشیه شهر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود پرواز در باند بورس | جهش ۴۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | اگر تصمیم جدیدی نگیریم، ساعت کاری کارمندان از ۱۵ خرداد از ۶ تا ۱۳ خواهد بود
سرخط خبرها

متقاضیان نهضت ملی مسکن منتظر باشند

  • کد خبر: ۳۱۴۳۷۷
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶
متقاضیان نهضت ملی مسکن منتظر باشند
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند از تحویل ۴۵۰۰ واحد نهضت ملی مسکن تا بهار ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: یکی‌از چالش‌های مهمی که در پروژه‌های مسکن وجود دارد، تأخیر در پرداخت اقساط متقاضیان است.

به گزارش شهرآرانیوز، آرش صیادی مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند با اشاره به وضعیت پیشرفت پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهر جدید پرند اظهار کرد: وضعیت پیشرفت پروژه‌ها بسیار خوب است. در حال حاضر، حدود ۴ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در دست ساخت داریم که بخشی از آنها به زودی تحویل داده خواهد شد. همچنین این واحد‌ها تا سه ماه آینده آماده تحویل خواهند بود، البته این موضوع بستگی به تکمیل شبکه‌های خدماتی مانند آب، برق، گاز و فاضلاب دارد.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود که ۴ هزار و ۵۰۰ واحد تا بهار ۱۴۰۴ تحویل داده شوند.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند تصریح کرد: پروژه‌های نهضت ملی مسکن یکی از مهم‌ترین پروژه‌های شهر جدید پرند است که میزان آورده متقاضیان حدود ۷۵۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان است، به علاوه ۵۵۰ میلیون تومان تسهیلات. این پروژه‌ها جز اولین پروژه‌هایی هستند که به متقاضیان تحویل داده می‌شود.

هدف ما ارائه مسکن ارزان‌تر به مردم است

صیادی درباره چالش‌های پروژه‌های مسکنی کشور بیان کرد: یکی از چالش‌های مهمی که در پروژه‌های مسکن وجود دارد، تأخیر در پرداخت اقساط از طرف متقاضیان و مشکلات مربوط به تسهیلات بانکی است که می‌تواند موجب افزایش هزینه‌ها و تأخیر در تحویل پروژه‌ها شود. ما از متقاضیان تقاضا داریم که همکاری لازم را داشته باشند تا این پروژه‌ها در زمان مقرر تحویل داده شوند تا قیمت‌ها افزایش نیابد؛ هدف اصلی ما این است که با حذف هزینه‌های زمین و کاهش هزینه‌های اجرایی، مسکن ارزان‌تری به مردم ارائه کنیم.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند افزود: شهر پرند با محدودیت‌های جغرافیایی خاصی رو‌به‌رو است، از یک سو، ارتفاعات شمالی پرند، امکان ساخت و ساز را محدود کرده و از سوی دیگر، در سمت غربی تأسیسات نظامی داریم که اجازه فعالیت ساختمانی در آنجا وجود ندارد، همچنین جنوب پرند نیز به دلیل محدودیت‌های رودخانه شور و شهرستان‌های مجاور و محدوده استان تهران، نمی‌تواند محلی برای توسعه باشد. در همین راستا، توسعه جدید مسکن در پرند به طور محدود است و بعید است که پروژه‌های جدید بیشتری بتوانیم در اینجا اجرا کنیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر، ۵۳ هزار نفر در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند، اما بیشتر این افراد به دلیل محدودیت‌های موجود، تنها تا سقف ۳۲ هزار واحد مسکن در پروژه‌ها می‌توانند وارد شوند، تاکید کرد: برای افراد باقی‌مانده نیز باید تلاش کنیم که زمین‌های جدیدی در شهر‌های دیگر تأمین شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->