قتل هولناک اتاقک پشت بام زیر ذره بین پلیس مشهد ۱۲ هکتار از جنگل‌های تنگه رازیانه بدره ایلام در آتش سوخت دامپزشکان بازوی علمی حفظ گونه‌های در معرض خطر هستند هشدار سازمان ملل: ۶۷۶ میلیون زن و دختر در جهان در معرض درگیری‌های مرگبار زندگی می‌کنند هوش مصنوعی فهم و درمان آلزایمر و پارکینسون را ممکن می‌سازد وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟ زمزمه‌های قانونی شدن کشت خشخاش درست نیست | تشدید مجازات‌ها برای کشت خشخاش نکته‌هایی درباره تأمین ایمنی در اتاق‌های مختلف یک خانه | ایمنی در امن‌ترین نقطه دنیا حریق در کارخانه منسوجات طبی و پزشکی شهرک صنعتی طوس مهار شد + فیلم (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و بازگشت بانک رفاه کارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: کاهش ۴۱ درصدی سرقت، از سال ۱۴۰۱ تاکنون بانوان با ۲۰ سال سابقه خدمت صاحب یک فرزند، می‌توانند تا ۴۲سالگی بازنشسته شوند تأکید وزیر آموزش و پرورش بر توسعه عدالت آموزشی | تقویت هویت ملی و دینی اولویت این وزارت است بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد جمع‌آوری مدارس کانکسی کشور با بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز | مدارس نیمه‌ساخت در حال تکمیل هستند اطلاعیه مهم تأمین اجتماعی در خصوص تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) آیا روروک به رشد حرکتی کودک کمک می‌کند یا بیشتر باعث آسیب می‌شود؟ چرا صف اهدای خون طولانی است؟ شرایط بخشودگی جرائم رانندگی در هفته نیروی انتظامی ۱۴۰۴ چیست؟ + فیلم افزایش ۲ برابری جمعیت سالمند کشور طی ۲۰ سال آینده دماوند، نیازمند تدوین مقررات مشخص برای حضور گردشگران تالاب بندون در معرض خشکی | تأمین آب تالاب از طریق سد کارون پرداخت ۳ مبلغ مناسبتی همراه با مستمری مهرماه ۱۴۰۴ برای بازنشستگان نفت پرواز‌های فرودگاه سبزوار با ۲ پرواز در هفته از سر گرفته شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) | جوی پایدار همراه با افزایش تدریجی دما افت میانگین نمرات پایه‌های یازدهم و دوازدهم + جزئیات ریزنمرات رشته‌ها تمدید گواهینامه مدرسان آموزش خانواده مشروط به گذراندن دوره‌های توانمندسازی با این دمنوش خانگی سرفه و سرماخوردگی شما قطع می‌شود گلایه شهروندان از نبود معلم در برخی پایه های مدارس مشهد | ساعت های خالی در کلاس های پر!
سرخط خبرها

کلاهبرداری با شگرد پیش‌فروش واحد مسکونی در مشهد (۱۶ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۴۷۱۲
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۲
کلاهبرداری با شگرد پیش‌فروش واحد مسکونی در مشهد (۱۶ بهمن ۱۴۰۳)
جانشین فرمانده انتظامی استان از دستگیری ۳ متهم به کلاهبرداری ۴ هزار میلیارد ریالی با شگرد پیش‌فروش ۱۰۰ واحد مسکونی در مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمد نگهبان در خصوص دستگیری کلاهبرداران در مشهد، اظهار کرد: در پی وصول شکایات متعدد از شهروندان به پلیس آگاهی مشهد با موضوع کلاهبرداری با شگرد پیش‌فروش ساختمان، کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری کلانشهر مشهد رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: در تحقیقات از مال‌باخته‌ها مشخص شد، دو مرد و یک زن جوان که در زمینه ساخت‌وساز مسکن در غرب مشهد فعالیت داشته‌اند، با استفاده از موقعیت به‌دست‌آمده در منطقه، یک شرکت ساختمانی راه‌اندازی کردند و پس از تبلیغات گسترده در فضای مجازی، با جلب اعتماد و اقدامات فریبکارانه، با شگرد پیش‌فروش واحد‌های مسکونی در غرب شهر مشهد، مبالغی بین ۳۰ میلیارد تا ۹۰ میلیارد ریال از هر مال‌باخته کلاهبرداری کرده و متواری شده‌اند.

سردار نگهبان بیان داشت: در ادامه، ماموران انتظامی با اشراف اطلاعاتی، محل اختفای ۲ تن از متهمان به کلاهبرداری را در بولوار صادقیه مشهد و سرکرده را در استان البرز شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی در اقدام‌هایی غافلگیرانه آن‌ها را دستگیر کردند.

وی اظهار داشت: متهمان در بازجویی‌های تکمیلی در مواجهه با شکات، تاکنون به کلاهبرداری از ۱۰۰ شهروند مشهدی به ارزش بالغ بر ۴ هزار میلیارد ریال با ترفند پیش‌فروش آپارتمان با تبلیغات گسترده در شبکه‌های مجازی تحت شرکت ساختمانی اعتراف کردند.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی با اشاره به آمار بالای کلاهبرداری در خصوص پیش‌فروش مسکن تأکید کرد: افراد کلاهبردار از غفلت و ناآگاهی خریداران سوءاستفاده و با تنظیم قرارداد پیش‌فروش ملک در بنگاه‌های مشاور املاک اقدام به کلاهبرداری می‌کردند؛ لذا مهم‌ترین موضوع در این خصوص ثبت معامله در دفاتر اسناد رسمی و اخذ کد رهگیری است که شهروندان باید به دور از هیجان و عجله و بادقت بیشتری عمل کنند تا در دام شیادان نیفتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->