دیدار ظریف با تولیت مجموعه فرهنگی شهید محراب در نجف (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) اسکندر مومنی: مردم از سفرهای غیرضروری خودداری کنند صدور پیام تسلیت رئیس‌جمهور به خانواده‌های داغدار دانش‌آموزان کرمانی آیت‌الله علم‌الهدی: عزیزان دولت و مجلس جلوی گرانی را بگیرند | امروز در اوج عزت و اقتدار هستیم رئیس ستاد انتخابات کشور: قطعا انتخابات کشور در آینده به صورت کاملا الکترونیک برگزار می‌شود حجت‌الاسلام صدیقی: ۲۲ بهمن تجدید بیعت با امام زمان(عج) است سفیر ایران در آلمان از روند احداث مرکز پیوند مغز و استخوان بیمارستان امام رضا (ع) مشهد بازدید کرد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) دستور رئیس‌جمهور برای بازبینی پرونده درمانی جانبازان رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست + فیلم دیدار ظریف با تعدادی از اعضای اندیشکده مجمع امور خارجی عراق (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با رهبر انقلاب دیدار کردند+ فیلم (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ترامپ دادگاه کیفری بین‌المللی را تحریم کرد یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا» ناپدید شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) توضیحات سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره دستور کار FATF در مجمع (۱۸ بهمن ۱۴۰۳) تحریم‌های جدید آمریکا علیه شبکه فروش نفت وزیرکشور: اتباع بیگانه فرصت‌های شغلی را از ما گرفته‌اند آیت الله علم الهدی: آمریکا و متحدانش توان مقابله با انقلاب اسلامی را ندارند محمدجواد ظریف با نخست وزیر عراق دیدار کرد (۱۸ بهمن ۱۴۰۳) وزیر صمت: سنگان خواف به یکی از بزرگترین معادن سنگ آهن دنیا تبدیل شده است ظریف و رئیس جمهور عراق در بغداد دیدار کردند عراقچی در مراسم سلام سفرا: پشتوانه سیاست خارجی ایران مردم ایران هستند اولین تماس تلفنی مکرون رئیس جمهور فرانسه با رئیس جمهور دوره انتقالی سوریه پزشکیان در مراسم سلام سفرا چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب: به دنبال جنگ و ناآرامی نیستیم (۱۸ بهمن ۱۴۰۳) تاکید ظریف بر استمرار و تقویت همکاری ایران با یونامی معاون اول رئیس جمهور در نشست هیئت امنای فرهنگستان علوم حضور یافت فردا جمعه (۱۹ بهمن ۱۴۰۳)؛ دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با رهبر معظم انقلاب رئیس جمهور هفته آینده به دو سفر استانی خواهد رفت چرا مقاومت در مقابل ترامپ در این دوره کمتر شده است؟
سرخط خبرها

سفیر ایران در آلمان از روند احداث مرکز پیوند مغز و استخوان بیمارستان امام رضا (ع) مشهد بازدید کرد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۵۲۱۱
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
سفیر ایران در آلمان از روند احداث مرکز پیوند مغز و استخوان بیمارستان امام رضا (ع) مشهد بازدید کرد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳)
سفیر ایران در آلمان، به همراه استاندار خراسان رضوی، از روند ساخت ساختمان جدید پیوند مغز و استخوان ویژه بیماران سرطانی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد بازدید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح جمعه سفیر ایران در آلمان، به همراه استاندار خراسان رضوی، از روند ساخت ساختمان جدید پیوند مغز و استخوان ویژه بیماران سرطانی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد بازدید کردند.

در این بازدید غلامحسین مظفری توضیحات لازم درباره این مرکز خیرساز را برای مجید نیلی احمدآبادی سفیر ایران در آلمان ارائه کرد.

این مرکز به عنوان سومین مرکز پیوند مغز و استخوان کشور شناخته می‌شود و دارای حدود ۵ هزار متر زیربنا در دو طبقه منفی یک و همکف است.

در این ساختمان برای ۱۲ بیمار که پیوند شده‌اند، ۱۲ اتاق اختصاصی طراحی شده است تا این بیماران در شرایط مناسب نگهداری شوند.

سفیر ایران و استاندار خراسان رضوی در این بازدید، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت این پروژه درمانی قرار گرفتند و بر اهمیت تکمیل این مرکز در ارائه خدمات به بیماران سرطانی تأکید کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->