رضا صادقی در بیمارستان بستری شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) «ورود آقایان ممنوع» شنبه به صحنه تئاتر می‌رود اهدای عواید نمایشگاه نقاشی شاگردان تارا بهبهانی به کودکان محک معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: خدمت و خادمی به زائران کاری بین‌المللی است هنرمند گرافیست هنر انقلاب اسلامی: نیاز به بازتولید اندیشه شهید آوینی داریم آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش ششم) حکمت‌های هزارساله | نگاهی به کتاب «دانش و رامش: شاه بیت‌ها و شاهکار‌های شاهنامه» مینی سریال غرور و تعصب ساخته می شود فیلم‌برداری قسمت جدید فیلم انتقام‌جویان آغاز شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ حضور سرزده رئیس‌جمهور در وزارت فرهنگ و ارشاد + عکس آغاز فرایند داوری پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران انتشار «مثنوی معنوی» مولانا در قطع جیبی دلیل محکومیت شهره قمر، بازیگر سینما، چیست؟ + عکس ساخت یک اقتباس سینمایی از رمان کیمیاگر «پائولو کوئلیو» سریال کمدی لمندگان روی آنتن شبکه دو + زمان پخش و فیلم
سرخط خبرها

حامد بهداد: تجربه در مسیر سینما بسیار اهمیت دارد

  • کد خبر: ۳۱۵۲۲۹
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
حامد بهداد: تجربه در مسیر سینما بسیار اهمیت دارد
بازیگر «شوهر ستاره» گفت: در طول بیست و چند سالی که در سینما کار کرده‌ام، متوجه این نکته شدم که تجربه کردن در مسیر، اهمیتی بسیار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، در هشتمین روز از جشنواره چهل و سوم فجر، حامد بهداد در نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «شوهر ستاره» در خانه رسانه این رویداد اظهارکرد: ما در روند زندگی با آدم‌هایی آشنا می‌شویم، گفت‌و‌گو می‌کنیم و میانمان تصویر و آرزویی شکل می‌گرفت و شروع به کار می‌کردیم.

وی با اشاره به روند حضورش در این فیلم افزود: در طول بیست و چند سالی که در سینما کار کرده‌ام، متوجه این نکته شدم که همیشه ما در شرایط انتخاب نیستیم، تجربه کردن در مسیر، اهمیتی بسیار دارد. من با ابراهیم ایرج‌زاد سر کار «چای تلخ» ناصر تقوایی آشنا شدم و مسیر، ما را به همکاری در این اثر سوق داد.

او ادامه داد: این که روایت چگونه است یا زبان فیلمساز چطور است و در این برهه تاریخی درباره زن چطور صحبت می‌کند را کنار می‌گذارم. دریافت من از فیلم این است که چه‌قدر آدم‌های تنها و بی‌نام و نشانی اطراف ما زندگی می‌کنند و ما از کنار آنها می‌گذریم. در جامعه و در کنار خود ما، افرادی تبعیدی زندگی می‌کنند که هیچ‌کسی نیستند. من قصه این آدم‌ها را در اطراف خودم می‌بینم.

بهداد بیان کرد: صحنه فیلمسازی، عرصه شوخی‌برداری نیست. اگر فیلمساز در ارائه تصویرش از جهان جدی باشد و غم هنرمندانه داشته باشد، بسیار کمک‌کننده است و در مسیر درباره هرچیزی تحلیل دارد و من خوشحال هستم که با او همکاری کردم. ضمن این که دوست دارم از طراح چهره این اثر تشکر کنم؛ نصف مسیر خلق نقش را ما با گریم خوب آمدیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->