واحد خاکدان، نقاش ایرانی درگذشت + بیوگرافی (یکم آبان ۱۴۰۴) آغاز بازبینی آثار سی‌وپنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی از سوم آبان حکایت مثال گویا و برتری رئال زاراگوزا آقای خبرنگار بیهقی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۲ آبان ۱۴۰۴) لبخند اسطوره | ماجرای تولد دوباره شخصیت های «شاهنامه» در مجموعه «شاخنامه» اعضای هیئت انتخاب آثار صحنه‌ای سی‌وپنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی معرفی شدند حمایت ۳۷ میلیون دلاری برای ساخت «مخمصه ۲» مایکل مان حمید صفت در سریال بامداد خمار + عکس درگذشت «قاسم مهرنیا»، شاعر و نقال آیین‌های دینی خراسان شمالی + پیام تسلیت وزیر فرهنگ اعضای شورای سیاست‌گذاری هفته کتاب سال ۱۴۰۴ معرفی شدند ماجرای درگیری بادیگارد‌های «کیانو ریوز» هنرپیشه مشهور هالیوود با یک هوادار زن + عکس آغاز به‌کار کانون موسیقی نواحی ایران حضور فیلم «جی کلی» با بازی جورج کلونی در گلن گلوب رونمایی از آلبوم موسیقی «ناز نگه» زنده یاد همایون خرم «ایرانم» علیرضا قربانی در اهواز تمدید شد + جزئیات
سرخط خبرها

فریبا نادری: تلاش کردیم مفهوم شرافت زنان را در «شوهر ستاره» به نمایش بگذاریم

  • کد خبر: ۳۱۵۲۳۸
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۹
فریبا نادری: تلاش کردیم مفهوم شرافت زنان را در «شوهر ستاره» به نمایش بگذاریم
بازیگر فیلم «شوهر ستاره» گفت: تمام تلاش عوامل و سازندگان این فیلم بر این بود که بتوانیم مفهوم شرافت زنان را به نمایش بگذاریم.

به گزارش شهرآرانیوز، فریبا نادری در حاشیه اکران فیلم سینمایی «شوهر ستاره» در جشنواره فیلم فجر گفت: تمام تلاش عوامل و سازندگان این فیلم بر این بود که بتوانیم مفهوم شرافت زنان را به نمایش بگذاریم؛ چرا که معتقدم مردم ایران شریف هستند و زنان ما نجیب و شریف هستند.

او ادامه داد: متأسفانه به دلیل بیماری، امکان حضور در روز‌های ابتدایی جشنواره را نداشتم و برای اولین بار بود که فیلم را در برج میلاد تماشا می‌کردم. حقیقتش را بخواهید دلم برای «ستاره‌ها» سوخت و هر زمان که برای دقایقی او می‌خندید، من کلی ذوق می‌کردم.

نادری گفت: به نظرم مردم این فیلم را دوست داشتند و هیچ کسی از دیدنش در سینما خسته نشد. همین که تماشاگران کنجکاو بودند تا کاراکتر ستاره را دنبال کنند، یک "خسته نباشید" برای من بود.

او با اشاره به وضعیت سینمای اجتماعی در یکی دو سال اخیر گفت: متأسفانه سینمای اجتماعی در مقایسه با سینمای کمدی، با مشکلات و موانع بیشتری دست و پنجه نرم می‌کند و از این نظر قابل مقایسه با سینمای کمدی نیست.

نادری تصریح کرد: به عنوان یک بازیگر، شاید نتوانم به طور جامع و کامل در این زمینه اظهار نظر کنم، اما معتقدم تنوع متن‌های اجتماعی که به دست ما می‌رسد، به دلیل وجود ممیزی و محدودیت‌ها کم است. به نظرم باید کسانی باشند که راه را باز کنند و برای ساختن فیلم‌های اجتماعی و پرداخت به سوژه‌های بیشتر در این زمینه فرصت بدهند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->