حماس: در حال بررسی طرح آتش‌بس پیشنهادی ویتکاف هستیم پزشکیان در گفت‌وگو با تلویزیون عمان: وحدت اسلامی، کلید نقش‌آفرینی در نظم جدید جهانی است انتقال ۱۶ زندانی ایرانی از ایروان به تهران کوربین: غزه با پول آمریکا و سکوت اروپا ویران شد مشکل ویزای حج ایرانی‌ها حل شد رهبر انصارالله یمن: مهندسی گرسنگی در نوار غزه جنایت علیه بشریت است امضای ۴ سند و یادداشت تفاهم همکاری در سفر محمدرضا عارف به تاجیکستان تاکید معاون اول رئیس جمهور بر مقابله با روند هویت زدایی در نشست مشترک هیئت‌های عالی رتبه ایران و تاجیکستان اعلام آمادگی رئیس شورای فدراسیون روسیه بر تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران بلومبرگ: ایران توافق مورد نظر ترامپ را نمی‌پذیرد وبگاه خبری آکسیوس: عربستان، امارات و قطر مخالف تنش و حامی توافق ایران و آمریکا هستند رئیس جمهور: خبر‌های خوبی از رفع ناترازی‌ها و روابط خارجی داریم اشک‌های نماینده فلسطین در سازمان ملل هنگام صحبت از رنج مردم غزه + فیلم بررسی تأثیر اظهارنظرهای شخصی بر روابط سیاسی ایران و عربستان | تعبیر اشتباه از آزادی بیان معاون اول قوه قضائیه: قانون دادگاه‌های خانواده پس از ۱۳ سال، هنوز به صورت کامل اجرایی نشده است همه چیز درباره ابتکارعمل جدید ویتکاف برای غزه مجمع مجالس آسیایی (APA) در مشهد برگزار خواهد شد موریتانی گزارش‌های مربوط به سقوط پرواز حجاج را تکذیب کرد (۸ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم استاندار خراسان رضوی: بهره‌وری از منافع حضور گردشگران نباید محدود به اصناف حومه حرم مطهر رضوی باشد ۲ تبعه ایرانی از زندان‌های عربستان آزاد شدند وزرای خارجه آمریکا و آلمان درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردند سپاه از شناسایی و دستگیری عناصر مرتبط با رسانه‌های بیگانه در بندر امام خبرداد + فیلم ایلان ماسک: از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کنم دبیر شورای عالی امنیت ملی: از اصول خود در حفظ چرخه غنی‌سازی کوتاه نمی‌آییم وزیر کشور عربستان: سود ارتباطات حسنه تهران و ریاض برای جهان اسلام است سی‌ان‌ان، از نزدیکی ایران و آمریکا به توافق خبر داد (۸ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: برای رابطه ایران و عربستان کاملاً جدی هستیم | تلاش می‌کنیم در اعزام حجاج، خللی ایجاد نشود + فیلم وندی شرمن: تغییر مداوم در اهداف و شرایط، کمکی به روند مذاکرات نمی‌کند
سرخط خبرها

وزیر امور خارجه: اعتمادی در مذاکره با آمریکا نداریم

  • کد خبر: ۳۱۵۷۰۱
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
وزیر امور خارجه: اعتمادی در مذاکره با آمریکا نداریم
وزیر امور خارجه گفت: آمریکا در برجام بدعهدی کرد و اعتماد به مذاکره نداریم و تحت فشار و زور به هیچ وجه مذاکره نخواهیم کرد‌.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عباس عراقچی در مراسم سخنرانی راهپیمایی ۲۲ بهمن همدان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب به ویژه شهدای همدان و با گرامیداشت یاد و خاطره پیروزی انقلاب اسلا‌می اظهار داشت: از حضور مردم در این راهپیمایی و در سرمای ۱۸ درجه زیر صفر واقعا ستودنی و شایسته قدردانی است.

وی با بیان اینکه مردم هیچ‌گاه انقلاب را رها نخواهند کرد و پای کار جمهوری اسلامی ایستاده‌اند و خواهند ایستاد، افزود: مردم ایران در ۴۶ سال پیش علیه نظام فاسد به پیروزی رسیدند.

عراقچی با بیان اینکه مردم در هیچ شرایطی ایران را تنها نمی‌گذارند، تصریح کرد: اتکا ما مردم است چرا که استقلال کشور را تامین میکنند و تلاش داریم تمام قدر خدمت مردم باشیم.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه مردم ایران قدرت ایستادگی در برابر تمام ابرقدرت‌ها را دارند، ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی اولین و مهمترین اصل سیاست خارجی ما "نه شرقی و نه غربی" بوده است که هیچ سفیر خارجی جرأت نکند بداخلاقی کند و به مقامات کشور امر و نهی کند.

وی با بیان اینکه "نه شرقی و نه غربی" به معنای عدم اتکا و وابستگی به کشور‌های بزرگ است و این اصلی مسلم سیاست خارجی ماست، گفت: آمریکا در برجام بدعهدی کرد و اعتماد به مذاکره نداریم. اجازه نخواهیم داد کسی از طریق تهدید و تحریم اراده خود را بر مردم ایران تحمیل کند.

عراقچی با بیان اینکه منظور مذاکره ترامپ و آمریکا مذاکره تسلیم است، اما ملت ایران هرگز زیر بار تسلیم نخواهد رفت، گفت: ترامپ به سیاست فشار حداکثری علیه مردم ایران بازگشته است. ترامپ در حالی سندی را امضا می‌کند تا بزرگترین فشار را بر ملت ایران وارد کند ولی همزمان برای فریبکاری ازمذاکره و آمادگی برای مذاکره حرف می‌زند.

وی با طرح این سئوال که چرا باید تحت فشار با آمریکا مذاکره کنیم؟ کدام انسان آزاده‌ای قبول می‌کند تحت فشار و زور وارد مذاکره شود؟، گفت: مسئولان به پشتوانه قدرت مردم و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری جلوی استکبار ایستاده‌اند و خواهند ایستاد.

عراقچی با بیان اینکه این روز‌ها شاهد جشن پیروزی مردم غزه هستیم، گفت: مردم غزه ۱۵ ماه مقاومت کردند و شاهد نسل کشی اسرائیل بودند ولی مقاومت خود را نشکستند، دشمنان به اهداف خود نرسیدند.

وی با اشاره به دیدار با اعضای حماس گفت: مردم غزه این منطقه را ترک نخواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->