آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟
سرخط خبرها

چرا مردم از دریافت خدمات باکیفیت پرستاری محروم‌اند؟

  • کد خبر: ۳۱۵۸۳۱
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۳
چرا مردم از دریافت خدمات باکیفیت پرستاری محروم‌اند؟
رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری در خصوص اینکه چرا مردم هنوز از دریافت خدمات کیفی و مناسب پرستاری محروم مانده‌اند، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد نجاتیان گفت: با وجود رشد کمی قابل‌توجه در پرستاری، متأسفانه در حوزه کیفی نتوانسته‌ایم به همان میزان پیشرفت کنیم. شاید به همین دلیل است که مردم هنوز نتوانسته‌اند طعم خدمات پرستاری با کیفیت و مناسب را به طور کامل بچشند.

وی افزود: اگر چه تعداد پرستاران افزایش یافته، اما پیچیدگی و تخصصی شدن بیماری‌ها و توسعه بخش‌های ویژه باعث شده که نیاز به خدمات پرستاری بیشتر شود.

نجاتیان ادامه داد: استاندارد فعلی ۱.۸ پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی است، اما در حال حاضر ما تنها نیمی از این استاندارد را تأمین کرده‌ایم.

وی افزود: در حوزه پرستاری، دو بخش مهم وجود دارد؛ بخش تکنیکال و بخش انسانی و ارتباطی. پرستاران ما در بخش تکنیکال در لبه دانش حرکت می‌کنند و تکنولوژی‌های جدید را به کار می‌گیرند؛ مهارت‌های کاری و تخصصی بالایی دارند و با دستگاه‌های پیشرفته فعالیت می‌کنند. اما بن‌مایه پرستاری، همان ارتباط و همدلی بین پرستار و بیمار است که نیازمند تعداد کافی پرستار برای ایجاد این ارتباط است. به عنوان مثال، در یک بخش عمومی باید به ازای هر ۶ بیمار، یک پرستار حضور داشته باشد تا بتواند با بیماران ارتباط بگیرد، صحبت کند و کمک‌های لازم را ارائه دهد. اما امروز این عدد به ۱۰ تا ۱۲ بیمار به ازای هر پرستار رسیده است. این شرایط باعث شده که حتی فرصت کافی برای ارائه دارو‌ها به موقع و ثبت اطلاعات بیماران وجود نداشته باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->