نور‌ها فراتر از یک ابزار بصری در شهرها قلندر شریف خبر داد: کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از ۴۷ پروژه عمرانی طی هفته آینده در مشهد اجرای پروژه از داده تا تصمیم در رصدخانه شهری مشهد شهردار مشهد مقدس از افزایش رضایتمندی زائران دهه آخر صفر از خدمات مدیریت شهری خبر داد «دکترین پیرامونی»، رویکردی پیشگیرانه در مدیریت اراضی حریم شهر هشدار هواشناسی خراسان رضوی | وزش باد شدید و خیزش گردوخاک تا اوایل هفته آینده (۶ شهریورماه ۱۴۰۴) تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر بازارها، هنوز هم گرم و جاندار بر گرداگرد حرم مطهر امام رضا (ع) حلقه زده‌اند | آن تکثر پر آب‌‎ورنگ شلوغ مقاومت «داراب‌میرزا جهانسوزی» در مقابل ارتش سرخ بلشویک | او ارتش یک‌نفره بود فراخوان مشارکت در سومین جشنواره ملی «خانواده ورزش» در مشهد گلایه شهروندان از متروکه شدن کتابخانه بهمن که روزگاری قلب فرهنگی محله الهیه مشهد بود میزبانی همه هتل‌های خراسان رضوی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ساخت تصفیه خانه در مشهد تعهد شورای‌ ششم برای کاهش فاصله‌های اجتماعی در مشهد و گسترش فرهنگ همیاری رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شدند
سرخط خبرها

سامان‌دادن به اوضاع ساکنان خیابان سپاه ۶۹ مشهد، معطل کاغذبازی!

  • کد خبر: ۳۱۵۹۷۵
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۸
سامان‌دادن به اوضاع ساکنان خیابان سپاه ۶۹ مشهد، معطل کاغذبازی!
هنوز آثار سیل اردیبهشت ۱۴۰۳ بر چهره خیابان سپاه ۶۹ مشهد دیده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، هنوز سیل عجیب‌وغریب اردیبهشت ۱۴۰۳ مشهد از یاد شهروندان نرفته است به ویژه خانواده‌هایی که در پی این حادثه عزیزان خود را از دست داده و داغدار شدند، پدران و مادرانی که مقابل چشمانشان خانه‌هایشان به گِل نشست، خانه‌هایی که با این وضعیت اقتصادی دوباره آجر روی آجر گذاشتن برای ساختن آن، کار آسانی نیست.

نکته حائز اهمیت این است که بسیاری از خانه‌هایی که آوار شد، فاقد پایان‌کار، سند و مدرک قانونی است که اعطای تسهیلات را سخت می‌کند، اما به‌هرحال نمی‌توان گفت «حالا که سند ندارید، خانه‌تان را خودتان بسازید»؛ بلکه باید خارج از وادی قانون رسیدگی کرد و بعد از این برای ساخت‌وسازهای این‌چنینی فکری کرد. 

درخصوص اوضاع ساکنان خیابان سپاه ۶۹ با رضا عباسی، سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی، به گفت‌و‌گو پرداختیم که در ادامه می‌خوانید.

عباسی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، اظهار کرد: وضعیت سپاه ۶۹ تا حدودی سامان‌دهی شده است و برای وام بلاعوض ۴۳۰ میلیون تومانی مصوبه‌ای تصویب شد که جهت بازسازی منازل اعطا شود، اما دو مانع وجود دارد که استانداران خراسان‌رضوی در دولت سیزدهم و چهاردهم پیگیری کردند، اما هنوز تضمین‌نامه توسط سازمان برنامه‌وبودجه صادر نشده است. 

وی افزود: مسئله این است که به‌فرض اینکه تضمین‌نامه صادر شده و وام هم پرداخت شود، بنیاد ملی مسکن انقلاب اسلامی که مسئول بازسازی منازل مسکونی است، واحد‌هایی را می‌تواند بازسازی کند که پروانه ساخت، پایان‌کار، سند یا یک مدرک قانونی داشته باشند، اما بسیاری از واحد‌های مسکونی در سپاه ۶۹ با تخلف ساخته شده‌اند که کمی روند اعلای تسهیلات را سخت می‌کند؛ البته وام به آنان تعلق می‌گیرد و به‌زودی اخبار جمع‌بندی نهایی اعلام می‌شود. 

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی در پاسخ به این سؤال که تا نوروز ۱۴۰۴، اوضاع سپاه ۶۹ سامان می‌یابد، گفت: به جمع‌بندی نهایی برسیم، اعلام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->