روش استعلام دهک‌بندی یارانه و اعتراض به دهک خانوار + آموزش سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی: مشکلی در تامین مایحتاج مردم در قالب کالابرگ الکترونیک در استان نداریم جلسه اعضای شورای عالی کار کشور در مشهد برگزار شد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) | ۲۶۷ هزار نفر در خراسان رضوی، مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی هستند بازدید سرزده حجت‌الاسلام پژمان‌فر از میدان‌بار سپاد مشهد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) | سیب‌زمینی در مشهد تا ۱۰ روز آینده ارزان خواهد شد عامل ریزش بازار ارز چه بود؟ (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) هم نان، هم استقلال، هم آبادی! رسوب بحران در بورس تهران دلار در بازار جهانی عقب‌نشینی کرد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) سقف روزانه پرداخت رمزارز‌ها افزایش یافت + جزئیات (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت خودرو‌های خارجی (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) | فیدلیتی ۲ میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان بررسی قیمت کارخانه‌ای خودروهای داخلی (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) دادستان کرمان: بازداشت مدیر مدرسه فرزانگان کرمان و پلمب یک مرکز معاینه فنی (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) مبلغ واریزی کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های اول تا هفتم مشخص شد + زمان واریز قیمت جدید ارز‌های توافقی در مرکز مبادله امروز (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) اعلام شد | دلار کاهشی شد وزیر جهاد کشاورزی: افزایش قیمت برنج ساختگی بوده است قطع سراسری دستگاه‌های نانینو در مشهد | علت چه بود؟ (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) آغاز عرضه خودروهای سواری برای نخستین بار در حراج خرده‌فروشی اموال تملیکی + لینک ثبت‌نام اقبال سرمایه‌گذاران خارجی به خراسان رضوی قیمت طلای جهانی ریزشی شد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت بلیت هواپیمای تهران به مشهد در آستانه نیمه شعبان (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: ۱۰ درصد شرکت‌ها و واحد‌های فناور پارک‌های علم و فناوری در حوزه صنایع خلاق فعالیت می‌کنند ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) | دلار کانال ۹۰ هزار تومان را از دست داد برگزاری رویداد تخصصی صنایع خلاق و فرهنگی پارک‌های علم و فناوری کشور در مشهد رتبه دوم خراسان رضوی در تعداد شرکت‌های صنایع خلاق پرداخت باقیمانده پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته۱۴۰۲ تا پایان هفته آینده (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون شرکت توانیر: علت ۲۰ درصد از ناترازی برق فعالیت ماینر‌ها است | این میزان ناترازی برق تا ۱۴۰۴ حل نمی‌شود سایه رکوردشکنی قیمت طلا بر بازار سهام | نوسانات بورس تا چه زمانی ادامه دارد؟ (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد، امروز (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) | نارنگی کیلویی چند؟ علت تعطیلی بورس‌ تهران در روز جاری چیست؟ (۲۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

قیمت جدید ارز‌های توافقی در مرکز مبادله امروز (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) اعلام شد | دلار کاهشی شد

  • کد خبر: ۳۱۶۰۱۳
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۴
قیمت جدید ارز‌های توافقی در مرکز مبادله امروز (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) اعلام شد | دلار کاهشی شد
آخرین قیمت معاملات توافقی دلار حواله در بازار ارز تجاری ۶۷هزار و ۱۳۹ تومان و دلار اسکناس ۶۹هزار و ۱۹ تومان ثبت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، از اول بهمن‌ماه با انتقال تمام معاملات صادرکنندگان نیما به بازار ارز تجاری، رسماً سامانه نیما حذف شد. طبق سیاست جدید ارزی، رفع تعهد‌ها برای صادرکنندگان فقط در صورت عرضه در بازار ارز تجاری اتفاق خواهد افتاد و محل تأمین ثبت سفارش‌ها نیز به‌طور کامل از طریق مرکز مبادله است.

معاملات نیما پیش از حذف کامل از ۲۴ آذرماه با نرخ توافقی انجام می‌شد؛ بر همین اساس نیز قیمت دلار در نیما که تا ۲۲ آذرماه در کانال ۵۴ هزار تومان بود به‌یک‌باره با افزایش همراه شد و طی یک روز از ۶۰ هزار تومان عبور کرد.

قیمت دلار حواله در معاملات بازار ارز تجاری درحالی هم‌اکنون، چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه، در کانال ۶۷ هزار تومان نرخ خورده است که در ابتدای تشکیل دولت چهاردهم این نرخ در کانال ۴۵ هزار تومان بود.

بانک مرکزی و وزارت اقتصاد با استدلال کاهش رانت تصمیم به افزایش قیمت دلار نیما گرفتند و از ماه‌ها قبل با افزایش مداوم نرخ دلار نیما در تلاش برای نزدیک کردن قیمت ارز نیما و آزاد بودند.

آخرین قیمت معاملات توافقی در سامانه ارز تجاری که مربوط به معاملات روز کاری قبل در این سامانه است نشان می‌دهد که قیمت توافقی هر اسکناس دلار آمریکا با کاهش نسبت به روز کاری قبل، به نرخ ۶۹ هزار و ۱۹ تومان و قیمت توافقی حواله دلار نیز به نرخ ۶۷ هزار و ۱۳۹ تومان رسیده است.

قیمت توافقی هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران با افزایش نسبت به روز کاری قبل به ۷۱ هزار و ۴۱۳ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۶۹ هزار و ۴۶۷ تومان رسیده است.

از سوی دیگر، اسکناس درهم امارات نیز با کاهش نسبت به روز کاری گذشته، ۱۸ هزار و ۷۹۳ تومان ارزش‌گذاری شده است و نرخ حواله درهم نیز ۱۸ هزار و ۲۸۱ تومان است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->