وزارت دفاع روسیه: اوکراین آتش‌بس را ۱۴۰۴۳ بار نقض کرد حماس: آزادی اسیر آمریکایی مقدمه آتش بس دائم است خبرنگار تلویزیون صهیونیستی اذعان کرد: آزادی الکساندر برای اسرائیل خسارت‌بار است بیانیه حماس درباره آزادی یک اسیر آمریکایی-صهیونیستی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازدید سرلشکر باقری از کارخانجات نیروی دریایی ارتش در بندرعباس+تصاویر آمریکا و چین به توافق تجاری دست یافتند وزیر خارجه قطر: اطمینان داریم که امکان توافق میان ایران و آمریکا وجود دارد پزشکیان: کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست زلنسکی: منتظر دیدار با پوتین در ترکیه هستم مدنی‌زاده، گزینه وزارت اقتصاد، هفته آینده به مجلس می‌رود اژه‌ای در منزل شهید رئیسی حضور یافت روایت وزیر خارجه عمان از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی: غنی‌سازی حتماً باید ادامه پیدا کند | در موضوعات اختلافی به هم خیلی نزدیک شدیم+ فیلم روایت مقام آمریکایی از دور چهارم مذاکرات با ایران ۲۵ فلسطینی طی ساعات گذشته در غزه به شهادت رسیدند (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا توسط هماهنگ‌کننده عمانی اعلام می‌شود ایران زیباست | چای ایرانی دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در عمان به پایان رسید+فیلم (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از سیاست‌های راهبردی کشور‌های اروپایی | رکود فعلی اروپا در حال آسیب رساندن به تمامی طرفین است انتقال تیپ چتربازان رژیم صهیونیستی از سوریه به مرز‌های غزه سخنگوی وزارت خارجه: ایران آماده است به تعامل دیپلماتیک خود ادامه دهد بقائی: مذاکرات با تبادل پیام از طریق وزیر خارجه عمان ادامه دارد توافقات تهران-تاشکند برای ارتقای سطح همکاری‌ها اکونومیست: احتمالا شمار شهدای جنگ غزه ۱۰۹ هزار نفر باشد اعضای فراکسیون مستقلین مجلس با رئیس‌جمهور دیدار خواهند کرد روایت یک دیدار | اشرف گرامی از دومین تجربه حضورش به عنوان یکی از نمایندگان جامعه کارگری نزد مقام معظم رهبری می‌گوید تاکنون ۱۵۰۰ فلسطینی در جنگ غزه بینایی خود را از دست داده‌اند معرفی وزیر اقتصاد به مجلس به تعویق افتاد
سرخط خبرها

مقام امنیتی رژیم صهیونیستی: نتایج جنگ غزه حاکی از شکست واضح ماست

  • کد خبر: ۳۱۶۳۰۴
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۴
مقام امنیتی رژیم صهیونیستی: نتایج جنگ غزه حاکی از شکست واضح ماست
رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت، بطور قطع اسرائیل در جنگ غزه به شدت شکست خورد.

به گزارش شهرآرانیوز، «گیورا آیلند» تصریح کرد: نتایج جنگ حاکی از شکست واضح است و سنجش موفقیت نظامی ارتباطی به سخنرانی‌های سیاسی و مردمی ندارد.

وی با بیان اینکه سنجش موفقیت نظامی مبتنی بر دو معیار اصلی «تحقق اهداف» و «تحمیل اراده» است، افزود: اسرائیل در تحقق اهداف شکست خورد.

این مقام امنیتی سابق رژیم صهیونیستی افزود: در تحمیل اراده به طرف مقابل نیز حماس توانست به عنوان قدرت حاکم بر غزه شروط خود را در توافقات اخیر به طرف اسرائیلی تحمیل کند.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با بازگشایی گذرگاه رفح و عقب نشینی از محور نتساریم و بازگشت هزاران فلسطینی به شمال نوار غزه موافقت کرد، گفت: این یک پیروزی برای حماس محسوب می‌شود.

آیلند ادامه داد: این در حالی است که نتایج حاصل شده برای حماس محدود به ورود آب و غذا به نوار غزه نشده بلکه به ورود تجهیزات لازم برای بازسازی این منطقه توسعه پیدا کرد.

وی اظهار داشت: مرحله آینده شاهد تحمیل شروط جدید حماس به طرف مقابل خواهیم بود که آزادی دسته جمعی صده‌ها اسیر فلسطینی در مقابل بازگشت اسرای صهیونیست باقیمانده در نوار غزه از جمله آنها است.

رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی افزود: در چنین شرایطی تل‌آویو در نهایت مجبور به پایان جنگ بدون دستیابی به اهداف اعلام شده خود می‌شود.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از ۱۵۷ هزار فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی و همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر مفقود الاثر شدند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که پس از گذشت ۴۷۰ روز جنگ علیه ساکنان غزه، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد و مجبور به پذیرش توافق آتش بس شد.

توافق آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، صبح یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ اجرایی شد و مرحله اول آن، ۶ هفته به طور خواهد انجامید. در طول این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.

این توافق با میانجی‌گری قطر، مصر و آمریکا و برگزاری چند دوره مذاکره در قاهره و دوحه به دست آمد.

از زمان برقراری آتش‌بس در غزه، عملیات جستجوی افراد مفقود الاثر و خارج کردن پیکر‌های شهدا از زیر آوار آغاز شده است و هر روز شمار بیشتری از شهدا در مناطق مختلف این باریکه از زیر آوار خارج می‌شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->