یک فوتی و ۹۶ مصدوم در چهارشنبه آخر سال مشهد و شهرستان‌های اطراف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۹ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا فردا لغو برگزاری کنکور دوبار در سال | کنکور سال ۱۴۰۵ یکبار برگزار می‌شود شمار جان‌باختگان حوادث چهارشنبه‌سوری به ۱۹ نفر رسید (۲۹ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش باران و کاهش دما در برخی نقاط کشور (۲۹ اسفند ۱۴۰۳) پایگاه‌های اهدای خون در شب‌های قدر تا ساعت ۲۴ فعال هستند ماجرای تیراندازی و درگیری مسلحانه در خیابان حافظ تهران چه بود؟ مرگ مشکوک مرد تهرانی بر اثر برخورد نارنجک دستی به ناحیه سر| کارآگاهان جنایی در حال بررسی پرونده قتل تعداد فوتی‌های چهارشنبه سوری به ۱۴ نفر رسید | عبور تعداد مصدومان از ۲۶۰۰ نفر (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) افزایش ۱۰ درصدی تماس‌ها و عملیات‌های اورژانس مشهد در شب چهارشنبه سوری (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) دستگیری ۱۲۴ نفر در رابطه با چهارشنبه‌سوری توسط پلیس مشهد (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) پرتاب نارنجک دستی به دو دستگاه آمبولانس در مشهد و کاشمر + تصاویر(۲۸ اسفند ۱۴۰۳) پرتاب نارنجک به سوی آمبولانس در اسلامشهر ! کاهش آمار مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال در مقایسه با سال ۱۴۰۲ بهروزآذر: ۵ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور داریم خیرین و نیکوکاران پیشقراول خدمت به مردم هستند چهارشنبه سوری و آداب و رسوم آن در فرهنگ مردم خراسان شمار کشته‌های تصادفات در سه روز اول سفر‌های نوروزی به ۶۲ تن رسید شمار مصدومان چهارشنبه سوری از ۱۰۰۰ نفر عبور کرد کشف ۱۲ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۳ در خراسان رضوی دستورالعمل ارائه خدمات درمانی به مصدومین احتمالی چهارشنبه سوری ۱۴۰۳ ابلاغ شد صدای مردم، صدای خداست صدای مردم را به وزارتخانه رساندیم، دانش آموزان را به مدرسه عید، شادی همه مردم است خدمات بیمه سلامت در ایام نوروز تعطیل نخواهد شد ۵۸ قطع عضو و مصدومیت ۸۲۲ نفر در حوادث چهارشنبه سوری ۱۴۰۳ اسکان نوروزی در مدارس مشهد آغاز شد (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) آغاز پویش ملی «ثانیه‌های نجات» در سراسر کشور، از امروز (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات مجموعه‌های امتحانی آزمون دکتری ۱۴۰۵ اعلام شد سومین سابقه زندان برای زورگیر نوزده‌ساله آماده‌باش نوروزی پلیس در راه‌های خراسان رضوی
سرخط خبرها

حمله به کارشناسان اورژانس ۱۱۵ نیشابور برای سومین بار (۲۶ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۶۴۱۶
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۱
حمله به کارشناسان اورژانس ۱۱۵ نیشابور برای سومین بار (۲۶ بهمن ۱۴۰۳)
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور گفت: زمستان امسال برای سومین بار آمبولانس و کارشناسان فوریت‌های پزشکی اورژانس ۱۱۵ نیشابور در حین انجام ماموریت و امدارسانی مورد حمله قرار گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر محمدرضا مرادقلی افزود: حوالی ساعت ۱۸ امشب، کارشناسان عملیاتی پایگاه اورژانس ۲ شهری برای امدادرسانی به مصدوم یک تصادف در خیابان ارگ جنوبی، کنار ایستگاه آتش‌نشانی، اعزام شدند.

وی ادامه داد: مصدوم این حادثه که از ناحیه پیشانی دچار جراحت شده بود، بلافاصله تحت مراقبت‌های اولیه قرار گرفت.

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور گفت: متأسفانه در حین انجام اقدامات درمانی، مالک خودرو که ماشین وی توسط مصدوم این حادثه در برخورد با درخت دچار آسیب شده بود، ناگهان وارد صحنه شد و با ضرباتی به بدنه آمبولانس آسیب وارد کرد و سپس به داخل آمبولانس هجوم برده و مصدوم را مورد ضرب و جرح قرار داد.

مرادقلی افزود: کارشناسان اورژانس نیز با مشاهده این شرایط، فضا را برای امدادرسانی ایمن ندیدند و در نهایت بیمار را تحت مراقبت به بیمارستان حکیم نیشابور منتقل کردند.

وی ادامه داد: با هماهنگی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور، پیگیری‌های حراست اورژانس ۱۱۵، امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور و با همکاری نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی، خودروی فرد خاطی توقیف شد.

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور گفت: ضارب هم‌اکنون در بازداشت به سر می‌برد و تا حصول نتیجه، پیگیری‌های تیم مدیریت اورژانس پیش‌بیمارستانی نیشابور ادامه خواهد داشت.

وی با ابراز نگرانی از افزایش حملات به نیرو‌های اورژانس، افزود: این سومین حمله در فصل زمستان است و تکرار این حوادث تهدیدی جدی برای امنیت کارشناسان فوریت‌های پزشکی محسوب می‌شود.

مرادقلی ادامه داد: اورژانس ۱۱۵ نیشابور از دادستانی و دادگستری انتظار دارد که با این هنجارشکنی‌ها قاطعانه برخورد شود. ما به هیچ وجه از حق خود کوتاه نخواهیم آمد.

وی هشدار داد: اورژانس ۱۱۵ به عنوان خط مقدم نجات جان شهروندان، باید از هرگونه تعرض و ناامنی مصون بماند. هرگونه حمله به پرسنل و تجهیزات امدادی، نه‌تنها جان بیماران را به خطر می‌اندازد، بلکه باعث کاهش اعتماد عمومی به خدمات اورژانس می‌شود. از مردم عزیز درخواست داریم در شرایط بحرانی آرامش خود را حفظ کرده و اجازه دهند کارشناسان اورژانس بدون مزاحمت وظیفه خود را انجام دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->