کنکوری‌ها بخوانند! | تاثیر مثبت معدل در کنکور چطور محاسبه می‌شود؟ تاریخچه‌ای از کشت چای در ایران | چند‌و‌چون چای راهنمایی برای انتخاب، مصرف و نگهداری نان | یک لقمه سلامتی ماجرای درگیری در خیابان بهشتی تهران چه بود؟ (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طرحی برای پایان دادن به چرخه معیوب ترک اعتیاد متجاهرها در مشهد | امید به شفابخشی نسخه «مدیریت مورد» معاون اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی: باید به موضوع فرونشست زمین در محدوده اماکن تاریخی استان توجه ویژه شود مشهد، قطب آزمایشگاهی منطقه شمال‌شرق کشور مدیر موزه بزرگ خراسان: سازه‌های مقاوم بنا‌های تاریخی ۲۵۰۰ ساله از افتخارات ایرانیان است یک تمرین ساده برای تسکین زانودرد منابع مالی، چالش‌برانگیزترین موضوع در حوزه بازسازی و حفاظت از بنا‌های تاریخی است برای حفظ بنا‌های تاریخی باید به ضعف‌های ذاتی این سازه‌ها توجه ویژه داشته باشیم فرودگاه مشهد آماده بدرقه بیش از ۱۲ هزار زائر خانه خدا پایه یازدهمی‌ها امسال هم ۶ درس را امتحان نهایی می‌دهند وزیر آموزش‌ و پرورش: اساسی‌ترین مشکل و بزرگ‌ترین بحران‌های امروز کشور ریشه در مسائل فرهنگی دارد آیا سی‌تی‌اسکن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؟ پروژه برقی‌سازی خط‌آهن تهران-مشهد، از پروژه‌های اولویت‌دار کشور است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۳۱ فروردین ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود نقش زن خارجی در باند گروگان‌گیران آدمکش در مشهد چه بود؟ ۵۴ درصد از مردم خراسان رضوی، گرفتار کم‌تحرکی هستند | کم‌وزنی، مهم‌ترین دلیل مرگ‌ومیر نوزادان در استان + فیلم شنا با  مرگ | غرق شدن ۵ نفر از ابتدای ۱۴۰۴ در خراسان رضوی فرمانده کل انتظامی: ضرورت تعریف طرح نوین همکاری پلیس و آموزش و پرورش رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: زمینه‌های افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه تجهیزات پزشکی محقق شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ بیمار را نجات داد (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طب ایرانی چگونه شانس بارداری را افزایش می‌دهد؟ زمان واریز مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری اعلام شد | بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همچنان چشم انتظارند! چگونه میکروب‌های روده بر سلامت ما تأثیر می‌گذارند؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق در برخی نقاط کشور (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) تأثیر ترکیبات موجود در گیاه خارمریم بر بهبود عملکرد کبد فروش دارو‌های یخچالی در فضای مجازی ممنوع است ثبت ۴۷۱ هزار و ۴۴۰ فقره سند ازدواج در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

جزئیات جدید از جنایت در تفرجگاه برفی بولوار نماز مشهد

  • کد خبر: ۳۱۶۴۶۰
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
جزئیات جدید از جنایت در تفرجگاه برفی بولوار نماز مشهد
با اعترافات تلخ نوجوان دهه هشتادی که جنایت هولناکی را در تفرجگاه برفی مشهد رقم زد، ابعاد دیگری از این ماجرای تکاندهنده و دوستی‌های خیابانی اسکیت‌بازان فاش شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دوشنبه گذشته تعداد زیادی از شهروندان در پی بارش برف به تفرجگاه برفی اطراف بولوار نماز مشهد هجوم آوردند تا ساعاتی را به تفریح و خوشگذرانی بپردازند. دراین میان چند دختر وپسرنوجوان هم درحالی برف بازی و پایکوبی را آغاز کردند که از مدتی قبل با یکدیگر آشنا شده بودند.

اما حرکات و رفتار و نوع پوشش دختران نوجوان، توجه چندپسر جوان و نوجوان پراید سوار را به خود جلب کرد و بدین ترتیب ماجرای رقص و شادی و برف بازی به متلک گویی و ایجاد مزاحمت انجامید. در همین حال ۳پسرنوجوان نیز به هواخواهی از دخترانی که همراهشان بودند به مشاجره و درگیری با پرایدسواران پرداختند و این گونه نزاع هولناکی بین آن‌ها آغاز شد. در این شرایط ناگهان تیغه چاقو درآسمان تاریک تفرجگاه برفی درخشید و از پشت سر بر پیکر نوجوان ۱۷ساله‌ای به نام «مهدی-ب» فرود آمد. این نوجوان در حالی با ضربه چاقو نقش برزمین شد که یکی از دوستانش تلاش کرد تا از خونریزی بیشتر جلوگیری کند ولی اقدامات او و یک جوان دیگر که به یاری اش آمده بود بی نتیجه ماند.

همزمان بافرار چندجوان و نوجوان پراید سوار از محل وقوع حادثه، پیکر نیمه جان نوجوان مجروح هم به بیمارستان ولایت مشهد انتقال یافت، اما او بر اثر عوارض ناشی از اصابت چاقو جان سپرد.

دقایقی بعد و در حالی که عقربه‌های ساعت به ۳ بامداد نزدیک می‌شدند، قاضی ویژه قتل عمد عازم بیمارستان شد و به تحقیق از شاهدان عینی حادثه پرداخت که توسط نیرو‌های کلانتری نجفی مشهد شناسایی شده بودند. در همین حال و با دستور قاضی وحید خاکشور، گروه تخصصی کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی نیز با هدایت مستقیم سرهنگ ولی نجفی (رئیس دایره قتل عمدآگاهی) وارد مرکز درمانی شدند و تحقیقات ویژه‌ای را برای شناسایی عامل یا عاملان این جنایت وحشتناک آغاز کردند. همه افرادی که در صحنه درگیری حضور داشتند نوجوان موفرفری را به عنوان ضارب معرفی می‌کردند که به «خُردو» معروف بود؛ بنابراین دامنه رصد‌های اطلاعاتی کارآگاهان با راهنمایی‌های قاضی خاکشور به بازبینی دوربین‌های ترافیکی رسید و بدین ترتیب مالک پراید که یک جوان۱۸ ساله موفرفری بود شناسایی شد.

​​​​​ طولی نکشید که گروه عملیاتی کارآگاهان به سرپرستی سروان آرمین منفرد (افسرپرونده) عازم بولوار ابوطالب شدند و «علیرضا» را در منزل مسکونی پدرش دستگیرکردند، اما بررسی‌ها نشان داد ضارب، کاپشن سفیدرنگ به تن داشته وجثه‌ای کوتاه‌تر از «علیرضا» دارد. در همین حال مالک پراید، نوجوان دیگری به نام «علی» را نیز لو داد که در صحنه درگیری آن‌ها حضور داشت.

هنوز ساعاتی از این ماجرای جنایی نگذشته بود که گروه کارآگاهان به طرف خیابان گلبرگ حرکت کردند و «علی-ق» را نیز به دام انداختند. چند دقیقه بعد با اعترافات متهمان دستگیر شده، سرنخ‌هایی از «محمد-ب» معروف به «محمدخُردو» به دست آمد که مشغول جمع آوری اطلاعاتی بود تا به غرب کشور فرارکند، اما کارآگاهان بلافاصله محل اختفای او را شناسایی کردند و به اطلاعاتی دست یافتند که نشان می‌داد او با فردی در شهرک نوید قرارملاقات گذاشته است. به همین دلیل گروهی از کارآگاهان عازم شهرک نوید شدند و «خُردو» را هنگامی که به یک دستگاه دنا پلاس سفید رنگ سوار شد تعقیب کردند تا عملیات دستگیری و احتمالا تیراندازی آنان به شهروندان آسیبی نرساند.

تعقیب نامحسوس متهم تا زمانی ادامه یافت که خودروی دنا پشت چراغ قرمز یکی از تقاطع‌های خیابان کشاورز متوقف شد. در همین حال کارآگاهان از چند طرف خودرو را به محاصره درآوردند و متهم به قتل موفرفری را در حالی دستگیر کردند که به صورت نیمه برهنه در صندلی عقب نشسته بود.

این متهم۱۷ ساله که به مقر انتظامی انتقال یافته بود در بازجویی‌های تخصصی به ارتکاب جنایت اعتراف کرد و گفت: چاقوی خون آلود را در مسیر فرار با همدستانم از داخل پراید به بیرون انداختم.

درادامه تحقیقات، یکی از همراهان مقتول نیز گفت: وقتی «مهدی» زخمی شد من پارچه‌ای را روی محل جراحت‌های او گذاشتم تا از خونریزی بیشتر جلوگیری کنم ولی او فریاد می‌زد بدنم می‌سوزد! مرا با چاقو زدند! این در حالی بود که یک نفر دیگر هم به کمکم آمد و تلاش می‌کرد تا خون‌ها را از دهانش بیرون بکشد، اما ...

از سوی دیگر بررسی‌های پلیس که با دستور قاضی خاکشور برای واکاوی دقیق این ماجرا ادامه داشت بیانگر آن بود که ۳پسرنوجوان با دختران مذکور در مکان اسکیت بازی بولوار هاشمیه آشنا شده‌اند و سپس برای برف بازی و تیوپ سواری به منطقه بولوار نماز آمده‌اند که این حادثه تلخ به خاطر ایجاد مزاحمت و رفتار‌های نامتعارف دختران و پسران جوان رخ داده است.

بررسی‌های بیشتر درباره زوایای پنهان این جنایت تاسف بار همچنان ادامه دارد.

منبع: روزنامه خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->