آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند
سرخط خبرها

تمایل فزاینده صهیونیست‌ها به مهاجرت از فلسطین اشغالی

  • کد خبر: ۳۱۶۵۲۴
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۷
تمایل فزاینده صهیونیست‌ها به مهاجرت از فلسطین اشغالی
نتایج یک تحقیق در مرکز آکادمیک رژیم صهیونیستی، نشان‌دهنده افزایش تمایل به مهاجرت معکوس از اراضی اشغالی در سال ۲۰۲۴ در مقایسه با ۲ سال قبل از آن است.

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز آکادمیک رژیم صهیونیستی (روبین) اعلام کرد در تحقیق جدیدی که درباره روند مهاجرت معکوس از اراضی اشغالی انجام داده، به نتایج «نگران‌کننده‌ای» رسیده است.

به گزارش وب‌سایت عبری «واللا» نتایج این تحقیق حاکی از این است که ۲۴ درصد از شهرک‌نشین‌های صهیونیست در سال ۲۰۲۴ به ترک اراضی اشغالی فکر کردند، در حالی که این مساله ۲ سال قبل تنها ۱۸ درصد بود.

این رسانه عبری گزارش داد، در این تحقیق تاثیر شرایط امنیتی و اقتصادی بر تمایل شهرک‌نشین‌ها به ترک فلسطین اشغالی بررسی شد و نتایج تحقیق نشان داد که بیش از یک‌سوم آنها به دلایل مختلف به ترک اراضی اشغالی فکر می‌کنند.

نتایج تحقیق یاد شده حاکی از این است که ۳۱ درصد از شهرک‌نشین‌های صهیونیست به دلیل شرایط امنیتی و ۲۸ درصد از آنها به دلیل شرایط اقتصادی به مهاجرت فکر می‌کنند.

همچنین این تحقیق نشان می‌دهد که ۸۰ درصد از شهرک‌نشین‌های صهیونیستی که در سال ۲۰۲۳ به دلیل جنگ مهاجرت کردند، پیش از آن نیز در کشور‌های مبدأ خود نیز در جنگ زندگی کرده بودند و مجبور شدند با شرایط مشابهی در اراضی اشغالی دست‌وپنجه نرم کنند. در واقع شرایط آنها در اراضی اشغالی، زندگی در سایه جنگی جدید همراه با نگرانی درخصوص سرنوشت اعضای خانواده‌شان بود که آنها را پشت سرشان رها کردند.

علاوه بر اینها در این تحقیق مواضع یهودیان در خصوص مهاجران جدید مورد بررسی قرار گرفت و از جمله نتایجی که حاصل شد، این بود که ۳۳.۵ درصد بر این باور هستند مهاجرانی که به تازگی به اراضی اشغالی مهاجرت کردند، اجازه انتقاد از کابینه را ندارند. ۲۸ درصد از آنها نیز نگران این هستند که مهاجران از کشور‌های متخاصم تهدیدی برای امنیت سرزمین‌های اشغالی محسوب شوند و ۱۹ درصد از آنها هم بر این باور هستند که مهاجرت باید در زمان تنش‌های امنیتی و اقتصادی کاهش یابد.

همچنین در پایان این تحقیق درباره خارج کردن پول از اراضی اشغالی آماده است که ۴۲ درصد از شهرک‌نشین‌های صهیونیست بر این باور هستند که چنین اقدامی مشکل‌ساز است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->