جنون یک مرغ مهاجر ضمانت رسول مهربانی (ص) برای موفقیت و پیشرفت چیست؟ چشم‌هایت را به من قرض بده! | راهکارهای جلوگیری از خود محوری و استبداد رأی در کلام رسول خدا (ص) راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود آزادی ۱۵۰۰ زندانی خراسان رضوی به مناسبت سالروز میلاد پیامبراسلام(ص) | آغاز پویش «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» + فیلم
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: ضرورت استفاده از بینش فقهی برای استفاده بهینه از منابع وقفی

  • کد خبر: ۳۱۶۶۵۵
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۶
آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: ضرورت استفاده از بینش فقهی برای استفاده بهینه از منابع وقفی
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: آنچه امروز در امور خیریه و اوقاف نیاز داریم، داشتن بینش فقهی کاملی است تا با استفاده از آن، این امکانات را متناسب با شرایط روز و در جهت خدمت به وجود امام زمان (عج) صرف کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در نشست هم‌اندیشی معاونین و مدیران ستادی سازمان اوقاف و امور خیریه و مدیران کل اوقاف که در هتل ولایت مشهد مقدس برگزار شد، با تأکید بر ضرورت مشخص‌شدن نسبت ما با امام عصر (عج) اظهار کرد: انسان بایستی در ارتباط با مجاهدات، فعالیت‌ها و خدماتی که در حوزه خدمت‌گزاری برای حضرت امام زمان (عج) انجام می‌دهد، رضایت آن حضرت را نیز در نظر داشته باشد.

وی بابیان اینکه اگر احساس نسبت در ما کامل شد می‌توانیم به دنبال احساس رضایت آن حضرت از خدمت خود باشیم، افزود: این دغدغه‌ها و اضطرابی که در تحلیل‌های مختلف سیاسی و در مقاطع گوناگون بر اساس فراز و نشیب‌های اجتماعی و سیاسی پیدا می‌کنیم، ریشه‌اش به این برمی‌گردد که نسبت خود را با امام زمان (عج) مشخص نکردیم و نمی‌دانیم آیا رضایت ایشان را کسب کردیم.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه ظهور امام زمان (عج) در مقابل حضور است، ادامه داد: ما در شرایطی به سر می‌بریم که حساس‌ترین و اصلی‌ترین مسئله در زندگی ما احساس رضای خاطر امام زمان (عج) است؛ بنابراین باید بررسی کنیم که چطور می‌توانیم رضایت ایشان را کسب کنیم.

وی بابیان اینکه آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به اینکه خدمت به اهل بیت (ع) باید متناسب با شرایط روز باشد، ابراز کرد: الحمدالله شما جوان هستید و در ابتدای راه قرار دارید به این نکات توجه بیشتری داشته باشید که آیا در عرصه طلبگی و روحانیت توانستید رضایت امام عصر (ع) را کسب کنید؛ البته بایستی به این نکته نیز دقت کنید که ایشان نوکر به روز می‌خواهند تا متناسب با شرایط روز فعالیت و خدمت کند.

ضرورت استفاده از بینش فقهی برای استفاده بهینه از منابع وقفی

ایشان با اشاره به اینکه اوقاف یک جریان پشتیبانی اقتصادی مهم برای دین و خدمت به امام عصر (ع) است، خاطرنشان کرد: در زمانیکه تمام دنیا به دنبال ریشه کن کردن اسلام هستند ما باید از این منابع در خطی استخدام کنیم که پاسخگوی نیاز روز دین، توسعه اسلام و خدمت به امام عصر (ع) باشد؛ بنابراین مهمترین کاری که باید انجام داد شناسایی چرایی نیت وقف کننده در موقوفات است تا بتوان منابع مادی آن را در توسعه مبانی دینی استفاده کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: آنچه امروز نیاز داریم یک بینش فقهی کامل است تا با استفاده از آن در مسئله خدمت به وجود امام زمان (ع)، این امکانات را متناسب با شرایط روز صرف کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->