ادعای انگلیس: چاره‌ای جز فعال‌سازی اسنپ‌بک نداشتیم | تاکید بر مهلت ۳۰ روزه ایران هشدار وزارت کشور درباره آخرین مهلت ۱۰ روزه اتباع غیرمجاز | هدف‌گذاری خروج ۱.۸ میلیون نفر تا پایان سال ۱۴۰۵ انتقاد رسانه عبری از عملیات نظامی در غزه | ۱۰۰ نظامی اسرائیلی کشته خواهند شد شهادت ۶۸ فلسطینی در حملات اسرائیل به غزه در ۲۴ ساعت گذشته (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) افشای دروغ نتانیاهو؛ دادگاه صهیونیستی او را به خاطر «قطرگیت» به بازجویی احضار کرد (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) مرگ مشکوک ۴ نامزد حزب افراطی آلمان در آستانه انتخابات لاوروف: غرب از دلار برای سرکوب رقبا استفاده می‌کند | تضعیف اعتماد به ارز آمریکا روایت یک مقام دولت از دیدار پزشکیان و پوتین پزشکیان با حضور نیرو‌های فرامنطقه‌ای در قفقاز مخالفت کرد عراقچی با لاوروف دیدار کرد (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) فاجعه غزه؛ ۱۰۰۰ قطعنامه اجرا نشده به سود فلسطین | رئیس تشکیلات خودگردان: مردم غزه یا در جنگ می‌میرند یا از گرسنگی! مادورو: ۸ ناو جنگی آمریکا با ۱۲۰۰ موشک و یک زیردریایی هسته‌ای به ونزوئلا نزدیک می‌شوند | آماده مقابله با تهدیدها هستیم علت صدای انفجار در رشت چه بود؟ (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) وقوع انفجار در شهر حلب سوریه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) نامه مشترک وزرای خارجه ایران،چین و روسیه در رد فعال‌سازی اسنپ‌بک عضو حزب‌الله: هرگز وارد تقابل با ارتش لبنان نخواهیم شد بیانیه شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران، جزایر سه‌گانه، میدان گازی آرش و کشورهای منطقه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان و پوتین بر تاثیر اجرای توافق جامع بلندمدت در گسترش روابط دو کشور تأکید کردند درخواست ۶۰۰ مقام ارشد و دیپلمات اسرائیلی از ترامپ برای توقف جنگ غزه اردوغان: حمایت ما از ایران در زمینه مذاکرات هسته‌ای ادامه دارد کارکنان بندر «جنوا» ایتالیا، اسرائیل را تهدید کردند موضع جدید بن سلمان درباره فلسطین مجلس از تلاش دولت برای عملیاتی شدن کامل توافق راهبردی ایران و چین حمایت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: امام یازدهم (ع) با حکمت و تدبیر، راه هدایت جامعه شیعی را هموار ساختند اعضای سازمان همکاری شانگهای به ۲۷ کشور افزایش یافت حمله موشکی و پهپادی گسترده یمن به اسرائیل (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) دیدار پوتین و پزشکیان در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم
سرخط خبرها

عراقچی: امیر قطر فردا (یکم اسفند ۱۴۰۳) به تهران سفر خواهد کرد

  • کد خبر: ۳۱۷۲۶۵
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰
عراقچی: امیر قطر فردا (یکم اسفند ۱۴۰۳) به تهران سفر خواهد کرد
وزیر امور خارجه در حاشیه هشتمین کنفرانس تاریخ روابط خارجی ایران در جمع خبرنگاران با اشاره به سفر امیر قطر به تهران گفت: موضوعات مرتبط با تحولات منطقه‌ای در لبنان، سوریه و یمن نیز مورد بررسی و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدعباس عراقچی در حاشیه «هشتمین کنفرانس تاریخ روابط خارجی ایران با عنوان «سیاست خارجی ایران و خلیج فارس در گستره تاریخ» که صبح امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ماه در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌الملل وزارت امور خارجه برگزار شد، در جمع خبرنگاران حاضر و به برخی از پرسش‌های آنها پاسخ داد.

وزیر خارجه در پاسخ به پرسشی درباره سفر آتی امیر قطر به تهران گفت: ایران همواره در مسیر تعاملات دیپلماتیک فعال بوده و فردا (چهارشنبه ۱ اسفندماه) جلسه‌ای مشورتی با حضور هیات عالی رتبه قطری در خصوص مسائل منطقه‌ای، به‌ویژه موضوع فلسطین و غزه و توطئه‌های اخیر که پیرامون این مسائل مطرح شده است، برگزار خواهد شد. همچنین، در این جلسه، موضوعات مرتبط با تحولات منطقه‌ای در لبنان، سوریه و یمن نیز مورد بررسی و تبادل نظر قرار خواهد گرفت. روابط میان دو کشور روندی رو به رشد داشته و در حوزه اقتصادی نیز پروژه‌های مهم و کلیدی در دستور کار قرار دارد که به‌صورت جدی پیگیری خواهد شد.

ایران و قطر با جدیت مسیر توسعه روابط را دنبال خواهند کرد

عراقچی در ادامه با اشاره به برخی گمانه زنی های رسانه ای درباره پیام رسانی امیر قطر به تهران در جریان این سفر از سوی ایالات متحده با رد این شایعات گفت: این موضوعات فاقد اعتبار بوده و ارزش پرداختن ندارند. امیر محترم قطر شخصیتی برجسته در حوزه دیپلماسی و تعاملات بین‌المللی هستند و سفر ایشان به‌ منظور گسترش روابط دوجانبه صورت می‌گیرد. ایران و قطر با جدیت مسیر توسعه روابط را دنبال خواهند کرد و بدون توجه به بیانیه‌های سیاسی، گام‌های عملی در جهت تحقق اهداف مشترک برداشته خواهد شد.

وزیر خارجه با تاکید بر اینکه برای مقابله با توطئه‌های خارجی علیه منطقه، نخستین اقدام ضروری، ایجاد صدایی واحد از سوی تمامی کشورهای اسلامی است، افزود: کشورهای اسلامی باید موضعی منسجم و قاطع علیه جنایات رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی وحشیانه‌ای که در غزه در حال وقوع است، اتخاذ کنند.

وی افزود : باید با توطئه‌های جدیدی که در راستای آواره‌سازی مردم غزه از سرزمین مادری و کوچ اجباری آن‌ها به کشورهای دیگر در جریان است، مقابله شود. این اقدام، تهدیدی جدی برای هویت و سرنوشت فلسطین به شمار می‌آید و کشورهای اسلامی در این خصوص همواره موضع ثابتی داشته‌اند. در واقع، سازمان همکاری اسلامی که در ابتدا با عنوان سازمان کنفرانس اسلامی شکل گرفت، با محوریت مسئله فلسطین تأسیس شد و همچنان این موضوع از اولویت‌های اصلی آن محسوب می‌شود.

اقدامات عملی برای مقابله با جنایاتی که علیه مردم فلسطین در حال وقوع است، ضروری‌ است

رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به اقدام های ایران در رابطه با مقابله با طرح کوچ اجباری مردم فلسطین از نوار غزه گفت: در پی مطرح شدن برنامه‌هایی برای کوچ اجباری مردم غزه، تماس‌هایی با وزرای خارجه کشورهای مختلف اسلامی برقرار شد و پیشنهاد برگزاری نشست فوق‌العاده وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی مطرح گردید. این نشست به‌منظور بیان موضعی واحد و انعکاس نگرانی‌های کشورهای اسلامی در سطح بین‌المللی برگزار خواهد شد.

عراقچی با اشاره به اینکه انتظار می‌رود در این جلسه، گام‌های عملی برای جلوگیری از این توطئه‌ها تعیین شود، گفت:  قطعا موضع‌گیری‌های سیاسی اهمیت دارند، اما اقدامات عملی برای مقابله با جنایاتی که علیه مردم فلسطین در حال وقوع است، ضروری‌تر بوده و باید به‌طور جدی پیگیری شود.

نمایندگانی از نهادهای متفاوت ایرانی در مراسم تشییع سیدحسن نصرالله شرکت خواهند کرد

وزیر خارجه در پاسخ به پرسشی درباره سطح شرکت ایران در مراسم تشییع دبیرکل فقید حزب الله لبنان گفت: در این راستا، تصمیماتی در سطح عالی اتخاذ شده و مقامات ارشد و نمایندگان نهادهای مختلف کشور از جمله دولت، مجلس شورای اسلامی و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، در این مراسم شرکت خواهیم کرد. 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->