جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار خطر آتش‌سوزی زاگرس در فصل گرما! صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولد ۳ رأس گوزن زرد در پارک ملی کرخه، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر مصرف داروی «زولپیدم» هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹ رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش خبر داد: به‌زودی ردیف جدید استخدامی می‌گیریم

  • کد خبر: ۳۱۷۳۲۰
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۶
وزیر آموزش و پرورش خبر داد: به‌زودی ردیف جدید استخدامی می‌گیریم
وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر رفع مشکل کمبود معلم در کشور گفت: به‌زودی تعدادی ردیف استخدامی جدید اختصاص داده می‌شود و از طریق آزمون‌های ماده ۲۸، نیرو‌های جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا کاظمی روز سه شنبه در حاشیه آیین مدرسه ۱۲ کلاسه متوسطه اول شهید بهشتی کلاردشت در جمع خبرنگاران افزود: همچنین فرایند جذب نیروی انسانی بازنگری خواهد شد تا حداکثر نیرو‌های بومی استخدام شوند و ماندگاری بیشتری در مناطق خود داشته باشند.

وی درباره وضعیت نیرو‌های خرید خدمات آموزشی خاطرنشان کرد: مشکل حقوق این نیرو‌ها حل شده و موضوع تبدیل وضعیت آنان نیز در حال پیگیری است. علاوه بر این در صورت نیاز، از نیرو‌های نهضتی، مربیان پیش‌دبستانی دولتی و طرح امین استفاده خواهد شد.

کاظمی با اشاره به دستاورد‌های دولت چهاردهم در حوزه آموزش‌و پرورش تصریح کرد: در این ۶ ماه، بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ پروژه آموزشی در سراسر کشور افتتاح شده و دولت مدرسه‌سازی و ارتقای وضعیت آموزشی را در اولویت قرار داده است.

وزیر آموزش‌وپرورش یادآور شد: پروژه‌های نیمه‌تمام، حل مشکل نیروی انسانی، جذب نیرو‌های بومی و بهبود وضعیت مدارس از برنامه دولت چهاردهم در آموزش و پرورش است.

وی به تلاش دولت چهاردهم برای بهبود وضعیت مدارس کشور خبر داد و گفت: پروژه‌های نیمه‌تمامی که بیش از ۵۰ درصد پیشرفت داشته‌اند، در اولویت تکمیل قرار گرفته‌اند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برنامه دولت برای رفع مشکلات فضای آموزشی و تجهیزات مدارس، بیان کرد: استانداران این موضوع را در اولویت خود قرار داده‌اند و به‌صورت هفتگی روند پیشرفت پروژه‌ها را پیگیری می‌کنند.

کاظمی در باره تنوع مدارس افزود: تنوع مدارس یکی از چالش‌های نظام آموزشی است که برخلاف سیاست‌های جدید وزارت آموزش‌وپرورش است و ما باید به سمت کاهش و حتی پایان دادن به این تنوع حرکت کنیم و تنها ۲ نوع مدرسه یکی مدارس عادی دولتی و مدارس ویژه استعداد‌های درخشان (سمپاد) داشته باشیم و مدارس غیردولتی نیز به‌عنوان یک نهاد کمکی در کنار آموزش و پرورش فعالیت خواهند کرد.

به گفته وی این سیاست به‌منظور برقراری عدالت آموزشی و کاهش سردرگمی خانواده‌ها اتخاذ شده است و در آینده اجرایی خواهد شد.

کاظمی در آیین افتتاح دبستان هفت کلاسه شهید ادریس پولادی در منطقه مرزن آباد هم یادآور شد: اقتصاد و امنیت در آموزش و پرورش باید حل شود و توسعه را نیز باید در این نهاد یافت.

وی ادامه داد: احداث مدرسه توسط خیران در واقع لطف خداوند به خیران است که به آنها توفیق خدمتگزاری مردم را می‌دهد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه این کار یک باقیات الصالحات برای خیران سازنده دبستان شهید پولادی است، افزود: هیچ کاری به اندازه کار کردن در آموزش و پرورش یک کشور ارزش افزوده ندارد و آموزش و پرورش نقطه آغاز تحول یک کشور است.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: سرمایه گذاری در آموزش و پرورش تا ۱۲ سال زمان لازم دارد تا یک فرد وارد دانشگاه شود و از آنجا به نیروی انسانی ماهر و علمی تبدیل شود.

کاظمی با تأکید بر اینکه مسئولیت داریم تا دانش آموزان را از نظر علمی و هم از نطر فرهنگ و سنن کشورمان تربیت کنیم، گفت: باید فضای قرآن و نماز را در مدارس نشر دهیم؛ بنابراین در آموزش و پرورش تلاش می‌کنیم تا مدارس ما به بالاترین سطح کیفیت برسد.

وی به معیشت معلمان اشاره کرد و گفت: ما در وزارتخانه به طور جدی پیگیر معیشت معلمان کشور هستیم و امیدواریم بتوانیم گره‌ای در این حوزه باز شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->