معرفی نامزد‌های جایزه «ارغوان» + اسامی اعلام آمادگی صداوسیما برای تولید پایتخت ۸ تولید فیلم «رستم و سهراب» محمدحسین مهدویان متوقف شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ توقیف سریال سووشون قبل از توزیع در شبکه خانگی درگذشت رابرت بنتون، کارگردان «کرامر علیه کرامر» پست اینستاگرامی محسن یگانه برای تولد ۴۰ سالگی‌اش + عکس مریم شیرزاد فصل جدید مجموعه آن‌شرلی را دوبله می‌کند نخل طلای افتخاری جشنواره کن به رابرت دنیرو اهدا شد حرف‌های کارگردان سریال جنگل آسفالت درباره وضعیت این اثر آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته | آغاز اکران فیلم‌های تازه نفس از امروز (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرنوشت خانه جادوگران «هری پاتر» چه شد؟ | نگاهی به سرنوشت لوکیشن‌های فیلم‌های معروف کتاب‌هایی درباره ایران برای کودکان و نوجوانان آغاز جنجالی جشنواره کن با ممنوعیت پوشش بدن‌نما در فرش قرمز حمایت جدی انجمن آثار و مفاخر کشور از پژوهش‌های مرتبط با حکیم ابوالقاسم فردوسی + فیلم ارسال ۳۸۶ مقاله به سومین همایش حکیم ابوالقاسم فردوسی + ویدئو فرماندار مشهد: فردوسی بزرگ جایگاه خاصی در ذهن و روان همه ایرانیان دارد
سرخط خبرها

نخستین جشنواره بین‌المللی رسانه و فضای مجازی سلمان در مشهد برگزار شد + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۷۴۲۹
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹
نخستین جشنواره بین‌المللی رسانه و فضای مجازی سلمان در مشهد برگزار شد + فیلم
نخستین جشنواره بین‌المللی رسانه و فضای مجازی «سلمان» با هدف ارائه ایده‌ها، طرح‌ها و تولیدات نوآورانه در قالب رسانه‌های نوین در مشهد برگزار شد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، نخستین جشنواره بین‌المللی رسانه و فضای مجازی «سلمان» به عنوان فرصتی برای ارائه ایده‌ها، طرح‌ها و تولیدات نوآورانه در قالب رسانه‌های نوین، به میزبانی مدیریت ارتباطات و رسانه حوزه علمیه خراسان در مشهد برگزار شد.

فراخوان این جشنواره که با حضور صاحبان سکو‌های برخط و برنامه‌های کاربردی، فعالان شبکه‌های اجتماعی، پیام‌رسان‌ها و بازی‌ها و سرگرمی‌ها و تولیدات چندرسانه‌ای برگزار می‌شود، در ۱۴ دی‌ماه سال گذشته منتشر شد و امروز، اول اسفندماه ۱۴۰۳، اختتامیه این رویداد برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین احسان کفشدارطوسی، دبیر این جشنواره، اظهار کرد: جشنواره بین‌المللی رسانه و فضای مجازی «سلمان» درراستای شبکه‌سازی کنشگران دینی شکل گرفته است و در برگزاری آن، تلاش می‌کنیم آثار فاخر کنشگران دینی در حوزه‌های هوش مصنوعی، بازی‌سازی، انیمیشن، تولیدات چندرسانه‌ای و بلاگری را گردآوری کنیم و موقعیت و فضای مناسب برای دیده‌شدن بیشتر آن را فراهم آوریم؛ ضمن اینکه با دعوت از سرشاخه‌ها و افراد فعال کنشگر دینی فضای مجازی از سراسر کشور و با برقراری ارتباط با نهاد‌های مختلف دینی و حوزوی، با شبکه‌سازی این کنشگران، تحولی در عرصه فضای مجازی و رسانه‌های نوین در عرصه دینی ایجاد کنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رضا رستمی، مسئول مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه‌های علمیه کشور نیز در این مراسم بیان کرد: با توجه به دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی در عرصه فضای مجازی و جهاد تبیین، این نیاز احساس می‌شد که فعالان حوزوی فضای مجازی به صورت هم‌افزا در این عرصه فعالیت کنند؛ چراکه باوجود فعالیت‌های خوبی که صورت گرفته بود، در عرصه انتشار مطلب به آن گستردگی مدنظر نمی‌رسیدیم؛ لذا به منظور شبکه‌سازی و انتشار گسترده محتوا و کمک به حفظ زنجیره تولیدمحتوا از ایده تا انتشار، این رویداد طراحی و اجرا شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی خیاط، مدیر حوزه علمیه خراسان، در حاشیه برگزاری این جشنواره تصریح کرد: موضوع فضای مجازی و مدیریت آن، با توجه به نقش بسیار تأثیرگذار بر افکار عمومی و هدایت جامعه، باید مورد توجه قرار گیرد و با ایجاد انسجام میان کنشگران فضای مجازی در حوزه دینی، می‌توانیم تأثیر بیشتری بر افکار عمومی داشته باشیم.

وی افزود: جشنواره سلمان با این هدف ایجاد شد تا فعالیت‌های انفرادی و جزیره‌های کنشگران دینی در فضای مجازی را انسجام ببخشد و بر میزان تأثیرگذاری آن‌ها بیفزاید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->