سعید روستایی و پیمان معادی در فهرست رای دهندگان اسکار هشدار وزیر فرهنگ درباره صداهای تفرقه‌افکنِ پس از جنگ چرا آهنگ «بوم، بوم، تل‌آویو»؛ در پاسخ حملات موشکی ایران به اسرائیل جهانی شد؟ + ویدئو نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش
سرخط خبرها

اولین پردیس تولید محتوای کشور در مشهد ایجاد می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۷۵۴۷
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۴
اولین پردیس تولید محتوای کشور در مشهد ایجاد می‌شود
رئیس پارک فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات کشور از تأسیس اولین پردیس تولیدمحتوای کشور، ذیل پارک علم و فناوری وزارت ارتباطات و اطلاعات در شهر مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره بین‌المللی رسانه و فضای مجازی «سلمان» که امشب (یکم اسفند ۱۴۰۳) در سالن همایش‌های آستان مقدس رضوی در مشهد برگزار شد، «مصطفی مافی» مشاور وزیر ارتباطات و رئیس پارک‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: قبل از اینکه کشور ما در دنیا به علم و صنعت شناخته شود، از دیرباز به فرهنگ و هنر شناخته می‌شود که مزیت اصلی کشور ماست و هرگاه فرهنگ و هنر در صدر امور قرار گرفته، اتفاقات خوبی در کشور رقم خورد. آثار مختلف تاریخی به‌جامانده در کشور، نشان از بلوغ هنری ما دارد و مانند نگین در دنیا می‌درخشد.

وی افزود: ما دوست داشتیم این فرهنگ و هنر را به همه دنیا معرفی کنیم. فضای مجازی این فرصت را به ما می‌دهد و فرصتی بسیار بی‌نظیر است که دیدگاه و جهان‌بینی خود را به دنیا معرفی کنیم. هر گردشگر خارجی که به ایران می‌آید، از دیدن این زمینه‌های فرهنگی غنی متعجب می‌شود. متأسفانه تاکنون آن‌گونه که باید، فرهنگ و هنر خود را به دنیا معرفی نکرده‌ایم. اما فضای مجازی این امکان را برای ما فراهم می‌کند.

مافی با بیان اینکه ورود به فضای مجازی در سبک زندگی ما بسیار مؤثر بوده است، خاطرنشان کرد: ورود آگاهانه به فضای مجازی، نه‌تنها برای کشور ما، که در همه دنیا، به عنوان یک ضرورت معرفی می‌شود.

رئیس پارک‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه در حوزه فضای مجازی می‌بایست دیدگاه فعال و نه منفعل داشته باشیم، افزود: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شبکه ارتباطات کشور را راهبری می‌کند. بسیاری از ظرفیت‌ها در حوزه فضای مجازی ایجاد شده و می‌شود. در حوزه زیرساخت‌های لازم، امروز این زیرساخت‌ها در کشور وجود دارد و در ادامه راه باید تولیدمحتوا افزایش پیدا کند.

مافی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اولین پردیس تولیدمحتوا‌ی کشور، ذیل پارک علم و فناوری وزارت ارتباطات و اطلاعات، در شهر مشهد ایجاد می‌شود. زیرساخت‌های اولیه فراهم شده و امیدواریم پیرو جلساتی که با استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد داشته‌ایم و با عنایت به حمایت‌های وزارت ارتباطات در این حوزه، سال آینده پرچم پردیس تولیدمحتوای کشور را در مشهد بالا ببریم.

وی افزود: در حوزه تولیدمحتوا باید برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم تا با کمک جوانان بتوانیم در این زمینه نقش‌آفرینی کنیم. اگر میدان تولیدمحتوا را نتوانیم به دست بگیریم، دیگران آن را به دست می‌گیرند و فرهنگ خود را به ما تحمیل خواهند کرد.

مافی خاطرنشان کرد: وزارت ارتباطات تعهد دارد زیرساخت‌ها را فراهم کند؛ اما به جریان فناوران نیاز داریم که در حوزه محتوا ورود پیدا کنند تا بتوانیم تأثیرگذار باشیم و محتوای غنی ایرانی‌اسلامی را به بهترین شکل تولید کرده و نشر دهیم و از میدان جنگ فضای مجازی بتوانیم سربلند بیرون بیاییم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->