۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سهم ۵۳ درصدی زنان در کنکور ارشد ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۱۷۶۲۱
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲
سهم ۵۳ درصدی زنان در کنکور ارشد ۱۴۰۴
از مجموع ۵۲۱ هزار و ۴۲۰ نفر داوطلب شرکت در آزمون کارشناسی‌ارشد امسال، حدود ۵۳ درصد را داوطلبان زن و ۴۷ درصد را داوطلبان مرد تشکیل می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا محمدی امروز (پنجشنبه، ۲ اسفند ۱۴۰۳) در حاشیه بازدید از حوزه امتحانی دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی یکی از محل‌های برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مجموع کل تعداد شرکت‌کنندگان آزمون کارشناسی ارشد ۵۲۱ هزار و ۴۲۰ نفر است که بیشترین تعداد داوطلب مربوط به استان تهران با ۱۲۰ هزار و ۷۵۹ نفر و کمترین آن مربوط به استان خراسان شمالی با ۴ هزار و ۴۲۹ نفر است.

وی گفت: برنامه‌ریزی برای برگزاری آزمون ۱۴۰۴ از سال ۱۴۰۲ شروع شده و در سال ۱۴۰۳ برنامه‌ها اجرا شده است که ما سعی کردیم اطلاعات کافی را به داوطلبان ارائه دهیم.

محمدی افزود: یکی از ویژگی‌های این دو آزمون، برنامه‌ریزی در سطح استان‌هاست؛ رؤسای استانی ما منصوب شدند و هماهنگی‌های لازم را با وزرای نیرو و نفت انجام دادیم تا مشکلی در زمینه گرمایش و روشنایی نداشته باشیم.

سرپرست سازمان سنجش اظهار داشت: آزمون کارشناسی ارشد و دکتری ۱۴۰۴ در سه نیم روز صبح و بعدازظهر امروز و صبح فردا برگزار می‌شود. در نوبت صبح امروز بیش از ۲۱۲ هزار نفر رقابت می‌کنند، بعدازظهر هم بیش از ۵۰ هزار متقاضی در رشته‌های شناور کارشناسی ارشد به رقابت خواهند پرداخت.

به گفته وی، فردا صبح هم بیش از ۲۵۰ هزار داوطلب کارشناسی ارشد در ۳۲ کدرشته امتحانی در آزمون شرکت خواهند کرد.

وی اظهارداشت: نتایج اولیه کارشناسی ارشد در اواخر خردادماه و نتایج نهایی را اوایل شهریورماه اعلام می‌کنیم.

رئیس سازمان سنجش گفت: امروز بعدازظهر آزمون دکتری هم با حضور ۱۷۰ هزار متقاضی در ۲۵ شهرستان کشور برگزار می‌شود و نتایج اولیه این آزمون اواخر فروردین ماه و نتایج چند برابر ظرفیت در خردادماه اعلام می‌شود و امیدواریم در شهریورماه نتایج نهایی را اعلام کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->