ویدئو | انتشار اولین تصاویر دوربین مداربسته ازلحظه آغاز آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صبح ورزش کنید، قلب بیشتر عمر می‌کند! افزایش درصد موفقیت احیای قلبی - ریوی بیماران اورژانسی در حرم امام‌رضا(ع) (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیش از ۱۴ تن موادغذایی غیربهداشتی در نیشابور نابود شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله دوم توزیع گوشت گرم به نیازمندان آغاز شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۴۰ درصدی تولید شیرخشک در مشهد انتقاد یکی از نمایندگان مجلس به تنبیه بدنی دانش‌آموزان | معلمی که تنبیه بدنی می‌کند، مشکل روحی دارد ویدئو | آتش در محل انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس فروکش کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | مشهد از فردا خنک می‌شود؛ با احتمال بارش باران درخشش دانش‌آموزان ایرانی در مسابقات جهانی ریاضی طرح «مشهد، شهر امن»، گامی مهم در مسیر جذب گردشگر داخلی و خارجی چند نکته درباره کارت‌های ورود به جلسه کنکور | روز آزمون چه مدارکی برداریم؟ سال ۱۴۰۳، سال تحول در خدمات‌رسانی به مسافران فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد امکان تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ وجود ندارد معلمان باید نقش آفرینی بیشتری در زمینه ارتقای کیفی تدریس و روش‌های آموزشی داشته باشند هشدار پلیس فتا درباره جعل هویت در فضای مجازی آخرین آمار جان‌باختگان انفجار در بندر شهید رجایی + اسامی پیکرهای احرازهویت‌شده‌ (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم؟ جزئیات زمان‌بندی نقل‌وانتقالات دانشجویان اعلام شد سرکنسول‌ها و نمایندگان کشور‌های خارجی در مشهد به تماشای جاذبه‌های خراسان‌رضوی رفتند بلایای طبیعی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند چرا اندازه دور کمر با افزایش سن، بیشتر می‌شود؟ پیش‌بینی بارش باران و خنک‌ترشدن هوا در برخی استان‌ها از فردا (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوشیدنی‌های خانگی مؤثر در سم‌زدایی کبد توصیه به بانوان در سنین باروری: مشاوره بارداری بگیرید یاری انسان‌دوستانه | ارسال ۱۰۰ واحد خون از خراسان رضوی به بندرعباس پس از حادثه انفجار اسکله شهید رجایی سرانه مصرف سالیانه لبنیات در ایران، ۱۷۰ کیلوگرم کمتر از میانگین جهانی سقف و کف حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + میزان افزایش حقوق‌ها با اجرای متناسب‌سازی
سرخط خبرها

۵۸ نفر از کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد به کرونا مبتلا شدند

  • کد خبر: ۳۱۷۸۶
  • ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
۵۸ نفر از کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد به کرونا مبتلا شدند
رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: نتیجه آزمایش کرونای ۳۱ نفر از دانشجویان و ۲۷ نفر از کارکنان این دانشگاه مثبت اعلام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر جواد باذلی افزود: براساس آزمایش‌های انجام شده تا چند روز گذشته نتیجه آزمایش کرونای ۱۶ نفر از دانشجویان این دانشگاه مثبت اعلام شده بود که بعد از آزمایش‌های اخیر این تعداد به ۳۱ نفر افزایش یافت.

وی ادامه داد: با توجه به دستورالعمل بازگشایی دانشگاه‌ها در کشور، فقط کلاس‌های عملی و کارورزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد بازگشایی شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: با وجود رعایت تمام اصول بهداشتی از طرف دانشگاه از جمله رعایت تعداد ظرفیت محدود در خوابگاه‌ها و رعایت فاصله استاندارد در سلف‌ سرویس، حضور دانشجویانی از نقاط مختلف کشور و همچنین افزایش مراودات و رعایت نکردن مسایل بهداشتی توسط برخی دانشجویان، موجب ابتلای آنان به کرونا شده که اقدامات لازم برای قرنطینه کردن آنها انجام شده است.

باذلی افزود: زنگ خطر ویروس کرونا در گناباد و بجستان به صدا درآمده است و سعی کردیم در بسیاری از بخش‌ها نظارت‌های سختگیرانه‌تری در رعایت اصول بهداشتی اعمال شود ولی تعیین کننده نهایی سیر بیماری، مردم و رفتارهای آنان هستند.

وی ادامه داد: با بازگشایی اماکن عمومی و آغاز به کار برخی مشاغل و از طرفی رعایت نکردن مسائل بهداشتی از جمله نزدن ماسک و رعایت نکردن  فاصله‌گذاری اجتماعی آمار مبتلایان کرونا در گناباد و بجستان افزایش یافت و این امر موجب شد این شهرستان‌ها از نظر شیوع کرونا دوباره در وضعیت قرمز قرار گیرند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: بخشی از افزایش آمار مبتلایان مربوط به بیماریابی فعال است به طوری که قبلا فقط افرادی که دارای علامت بودند آزمایش می‌شدند اما در حال حاضر هر فردی که با یک بیمار مبتلا در ارتباط بوده نیز آزمایش می‌شود که این موضوع آمار موارد مثبت را افزایش می‌دهد.

باذلی افزود: خواستار برقراری برخی محدودیت‌ها در این شهرستان‌ها شدیم اما ستاد مبارزه با کرونا در گناباد و بجستان معذوریت‌ها و محدودیت‌هایی دارد و برای تصمیم‌گیری نیازمند ابلاغ در سطح کلان است.

سه بخش با ۱۷۰  تخت و یک بخش مراقبت‌های ویژه برای بستری بیماران مبتلا یا مشکوک به کرونا در بیمارستان علامه بهلول گنابادی اختصاص یافته است.

شهرستان‌های گناباد و بجستان در جنوب استان خراسان رضوی زیرپوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->