۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۱۸۱۳۰
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳
رئیس سازمان اورژانس کشور از آغاز طرح امداد نوروزی از ۲۵ اسفندماه سال جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر میعادفر اظهار کرد: سالانه ۲۰ هزار نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند که وضعیت خوبی نیست و انتظار داریم نوروز ۱۴۰۴ با حضور تمامی دستگاه‌های مختلف شاهد کاهش تصادفات باشیم.

وی با بیان اینکه ۳۴۰۰ پایگاه اورژانس در کشور وجود دارد، افزود: از این تعداد ۱۹۰۰ پایگاه جاده‌ای، ۱۴۰۰ پایگاه شهری و ۵۲ پایگاه هوایی در حال فعالیت هستند که هر ساله ۶ میلیون ماموریت را انجام می‌دهند و حدود ۷۰۰ هزار حادثه ترافیکی را شاهد هستیم.

وی با بیان این که در ساعت‌های اولیه صبح و غروب بیشترین میزان تصادفات را داریم، نقش آموزش را در کاهش تصادفات رانندگی مهم دانست و گفت: قرار است امسال با اجرای پویش " نه به تصادف " کار متمایز و طرحی نو نسبت به سال‌های قبل انجام دهیم که منجر به کاهش تصادفات شود.

وی به اجرای امداد نوروزی از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین اشاره و بیان کرد: این طرح با مشارکت دستگاه‌های مختلف اجرا می‌شود و در نوروز ۱۴۰۴ خدمات آموزشی وسیعی را برای کاهش تصادفات با همکاری نهاد‌های مرتبط اجرا خواهیم کرد.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به ضرورت تعامل نهاد‌های مرتبط برای اجرای پویش «نه به تصادف» در ایام نوروز گفت: بر اساس مطالعات انجام شده، حدود ۸۳ درصد سن مصدومین تصادفات بین یک تا ۴۹ سال و بیش از ۷۰ درصد آسیب دیدگان از مردان هستند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->