سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه! انار بدن را برای مقابله با بیماری‌های فصل سرد واکسینه می‌کند | داروخانه سیار پاییز ۱۷هزار و ۶۶۰ تماس با اورژانس اجتماعی مشهد از ابتدای ۱۴۰۴ | کودک‌آزاری در صدر تماس‌های سامانه ۱۲۳ مدیریت بحرانِ آلودگی هوا نیازمند بازنگری راهکارهایی برای گذار بهتر از سالمندی | نه تجربه داریم، نه آماده ایم شکایت از برادر به خاطر سرقت پس از هشت ماه | دعوای کودکانه برادران میان‌سال دستگیری سرکرده‌های باند «ساعت‌های طلایی» در مشهد زلزله قوی ترکیه را لرزاند (۵ آبان ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی کارگروه گردوغبار برای شهروندان مشهدی صادر شد (۵ آبان ۱۴۰۴) راز سفید شدن موها چیست؟ آتش‌سوزی در جنگل‌های ارس هزار مسجد مهار شد | نابودی هزار اصله نهال در کلات (۵ آبان ۱۴۰۴) + فیلم تأکید وزارت بهداشت بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای مقابله با پشه «آئدس» و کنترل تب دِنگی زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟
سرخط خبرها

الکل احتمال ابتلا به بیماری‌های کبدی را دوبرابر می‌کند

  • کد خبر: ۳۱۸۶۰۰
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲
الکل احتمال ابتلا به بیماری‌های کبدی را دوبرابر می‌کند
متخصصان هشدار می‌دهند که اگر شکم بزرگ، دیابت یا فشارخون بالا دارید، نوشیدن الکل می‌تواند به طور قابل‌توجهی احتمال ابتلا به بیماری‌های جدی کبد را افزایش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، افرادی که چربی شکم یا دیابت دارند و الکل مصرف می‌کنند، بیش از دو برابر بیشتر در معرض خطر ابتلاء به زخم یا آسیب کبدی هستند.

خطر ابتلاء به فشار خون بالا در افرادی که به مقدار زیاد مشروبات الکلی می‌نوشیدند نیز تقریباً دو برابر بود.

دکتر «برایان لی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، گفت: «نتایج یک بخش بسیار پرخطر از جمعیت مستعد ابتلاء به بیماری‌های کبدی را شناسایی می‌کند و نشان می‌دهد که مشکلات سلامتی موجود ممکن است تأثیر زیادی بر نحوه تأثیر الکل بر کبد داشته باشد».

به گفته کارشناسان، اندازه دور کمر ۸۹ سانتیمتر یا بیشتر برای زنان و ۱۰۱ سانتیمتر یا بیشتر برای مردان- که یک شاخص کلیدی از چاقی و خطر متابولیک است- با خطر بالاتر بیماری کبد مرتبط است.

در این مطالعه داده‌های تقریباً ۴۱۰۰۰ نفر از جمله ۲۲۰۰ مصرف کننده الکل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

لی خاطرنشان کرد که مصرف الکل و رسوبات چربی در کبد ممکن است توضیح دهد که چرا این افراد در معرض بالاترین خطر آسیب کبدی قرار دارند.

به علاوه، الکل به تنهایی به سلول‌های کبد آسیب می‌زند و منجر به التهاب و زخم می‌شود که می‌تواند به مرور زمان به سیروز یا سرطان کبد تبدیل شود.

لی در بیانیه‌ای گفت: «نتایج یک بخش بسیار پرخطر از جمعیت مستعد ابتلاء به بیماری‌های کبدی را شناسایی می‌کند و نشان می‌دهد که مشکلات سلامتی موجود ممکن است تأثیر زیادی بر نحوه تأثیر الکل بر کبد داشته باشد.»

وی افزود: «فقط به این دلیل که ممکن است یک فرد شکم بزرگ، فشار خون بالا یا دیابت نداشته باشد، به این معنی نیست که نوشیدن الکل بی خطر است.»

لی گفت: «ما می‌دانیم که الکل برای کبد سمی است و همه افرادی که الکل مصرف می‌کنند در معرض خطر بیماری پیشرفته کبدی هستند.»

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->