پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

موج ریزشی طلا و ارز شروع شد (۷ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۸۶۱۱
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲
موج ریزشی طلا و ارز شروع شد (۷ اسفند ۱۴۰۳)
با آغاز موج ریزشی دلار و سکه هم اکنون در کف بازار دلار در کانال ۹۰ هزار تومان معامله می‌شود، سکه تمام بهارآزادی نیز در کانال ۷۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

به گزارش شهرآرانیوز، از پیش از ظهر امروز سه‌شنبه ۷ اسفندماه، با شروع به کار بازار ارز، نرخ دلار آزاد در کانال‌های تلگرامی وارد کانال ۹۱ هزار تومان شد و هم اکنون در زمان تنظیم این گزارش، در کف این کانال در حال معامله است.

 با توجه به سقف ۹۳ هزار و ۶۰۰ تومانی در روز دوشنبه، تا این لحظه نرخ دلار در بازار غیر رسمی ۲۵۰۰ تومان ریزش داشته است. البته در کف بازار فردوسی و منوچهری تهران، هرچند خریداران کم تعداد هستند، با این حال اگر معامله‌ای صورت بگیرد، در کانال ۹۰ هزار تومان است.

برخی معامله‌گران تعدیل انتظارات و کاهش تقاضا در بازار را مرتبط با اخبار مثبت در رابطه با سفر عراقچی به ژنو و پالس مثبت خبر‌های سیاسی می‌دانند.

بر همین اساس، کارشناسان و فعالان بازار معتقدند از آنجایی که از یک سو، انتظارات تورمی فروکش کرده و از سوی دیگر، بازارساز با استفاده از ابزار‌های دلاری و طلایی خود در بازار فعال شده، ریزش قیمت تا کریدور ۸۰ را دور از انتظار نیست.

به گفته صاحبنظران، نوسانات و افزایش قیمت روز‌های اخیر به دلیل هیجانات ناشی از اخبار منفی بین‌الملل بوده است.

بانک مرکزی به منظور حفظ ثبات بازار ارز و طلا، دومین مرحله پیش فروش سکه را از فردا چهارشنبه ۸ اسفند ماه سال جاری برگزار می‌کند. بنظر می‌رسد مرحله دوم پیش‌فروش سکه با توجه به سررسید کوتاه‌تر و احتمالا نرخ‌های جذاب‌تر با استقبال بیشتری نسبت به مرحله اول مواجه شود. این مسئله در روند کاهشی نرخ طلا و ارز پس از اعلام خبر برگزاری پیش‌فروش سکه، مشهود است.

همزمان با ریزش در بازار ارز، بازار طلا هم نزولی است و صندوق‌های طلای بورسی با شروع معاملات از ساعت ۱۲ امروز، بیش از ۴ درصد منفی خوردند و هم اکنون در دامنه منفی ۳ تا ۴ درصد در حال معامله هستند.

هرگرم طلای ۱۸ عیار هم اکنون در بازار سبزه میدان ۶ میلیون و ۶۱۰ هزار تومان و هر قطعه سکه تمام بهار آزادی نیز در کانال ۷۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

ریزش قیمت دلار و طلای داخلی درحالی است که در روز‌های گذشته و با اعلام جنگ تجاری ترامپ، انس جهانی طلا رکوردشکنی کرده و در حال حاضر در قله ۲۹۴۱ دلاری قرار دارد.

البته از روز گذشته طلای جهانی هم با جدی شدن خبر توافق روسیه و آمریکا برای پایان دادن به جنگ اوکراین و همچنین نزدیک شدن به سقف ۳۰۰۰ دلار، درجا زده و تحت فشار برای کاهش است که می‌تواند روند نزولی طلا و دلار در داخل را هم تشدید کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->