اعزام ۷۰ هزار زائر حج تمتع به سرزمین وحی در سال ۱۴۰۴ روایت فرماندهی شهید خرازی در پویانمایی «داستان دژبان» پنج گروه تأثیرگذار بر صلاح و فساد جوامع از منظر آموزه‌های دینی آیت‌الله اشرفی شاهرودی: علمای شیعه، حافظان دین و استقلال مذهب در طول تاریخ بوده‌اند امام‌جمعه شیراز در مشهد: مرجعیت پناهگاه مردم در مشکلات مختلف است برگزاری آیین افتتاحیه همایش بین‌المللی «مرجع مجاهد» در مشهد | یادبود آیت‌الله العظمی سیدعبدالله شیرازی(ره) روز اول ماه رمضان یکشنبه (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد دانش‌آموزان عشایر مهمان امام رئوف شدند حرم رضوی میزبان رتبه‌های برتر کنکور و المپیاد‌های علمی ۳۷ هزار زائر هم‌زمان با رمضان ۱۴۰۳ به مکه اعزام می‌شوند اختتامیه شانزدهمین جشنواره قرآن و عترت کارکنان راه آهن به زمان دیگر موکول شد تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر حل مشکلات معیشتی مردم در پیام به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تأثیرات خوش‌خلقی در زندگی فردی و اجتماعی «قرآن، تربیت و مقاومت» شعار برنامه‌های هفته تربیت در جامعة المصطفی فیلم موسی کلیم‌الله، اثری شاخص در سینمای دینی و هنر نوین است عزم آستان مقدس علوی برای بزرگداشت هزارسالگی حوزه علمیه نجف
سرخط خبرها

امام‌جمعه شیراز در مشهد: مرجعیت پناهگاه مردم در مشکلات مختلف است

  • کد خبر: ۳۱۸۹۲۳
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵
امام‌جمعه شیراز در مشهد: مرجعیت پناهگاه مردم در مشکلات مختلف است
نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام‌جمعه شیراز گفت: مرجعیت نه‌تنها مسئولیت دینی و فقهی دارد؛ بلکه پناهگاه مردم در مسائل و مشکلات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین لطف‌الله دژکام امروز (۹ اسفند ۱۴۰۳) در مراسم افتتاحیه همایش بین‌المللی «مرجع مجاهد» (بزرگداشت چهلمین سالگرد ارتحال آیت‌الله حاج سیدعبدالله شیرازی) در سالن همایش‌های مجتمع آفتاب ولایت مشهد، به تبیین جایگاه والای مرجعیت شیعه و نقش بی‌بدیل آن در هدایت جامعه اسلامی پرداخت.

وی این بزرگداشت را فرصتی برای یادآوری خدمات بزرگان دین و تأکید بر اهمیت تداوم راه علما دانست.

حجت‌الاسلام دژکام در سخنان خود، مرجعیت را در دوران غیبت، ادامه‌دهنده راه انبیا و اولیا دانست و اظهار کرد: مرجع تقلید، حجتی از سوی امامت بر مردم است و این جایگاه عظیم، وظیفه‌ای سنگین در دفاع از اسلام و هدایت جامعه دارد.

وی با اشاره به اینکه مقاومت و ایستادگی در برابر بدعت‌ها و انحرافات از ویژگی‌های برجسته مراجع تقلید است، گفت: آیت‌الله العظمی سیدعبدالله شیرازی(ره) نمونه‌ای بارز از این ایستادگی بود که دربرابر ظلم و انحرافات سکوت نکرد و تا پایان عمر شریف خود در مسیر دفاع از حق گام برداشت.

حجت‌الاسلام دژکام در ادامه، با اشاره به مبارزات تاریخی آیت‌الله شیرازی افزود: از زمان نهضت تنباکو تا دوران مشروطه و مبارزه با استبداد، آیت‌الله العظمی شیرازی با شجاعت و صلابت در خط مقدم قرار داشت و برای دفاع از حق، تبعید و سختی‌های بسیاری را تحمل کرد. این روحیه مبارزه و دفاع از حقیقت باید الگویی برای نسل امروز حوزه‌های علمیه باشد.

امام‌جمعه شیراز ضمن تأکید بر پیوند عمیق علم و عمل در سیره مراجع تقلید، خاطرنشان کرد: علم تنها به دانستن محدود نمی‌شود، بلکه باید در رفتار و عمل فرد تجلی یابد. یکی از ویژگی‌های برجسته آیت‌الله شیرازی این بود که علم ایشان در رفتار و مواضع اجتماعی‌شان کاملاً مشهود بود.

وی با اشاره به مسئولیت سنگین مرجعیت در شرایط کنونی جامعه اسلامی بیان داشت: مرجعیت نه‌تنها مسئولیت دینی و فقهی دارد؛ بلکه پناهگاه مردم در مسائل و مشکلات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است. امروز بیش از هر زمان دیگری، جامعه شیعه نیازمند مرجعیت آگاه و شجاع است که بتواند پاسخ‌گوی نیاز‌های روز باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان فارس با تأکید بر نقش مراجع تقلید در دفاع از عزت و استقلال امت اسلامی تصریح کرد: سیره و روش آیت‌الله العظمی شیرازی به ما نشان می‌دهد که مرجعیت باید مدافع حقوق مردم و حامی استقلال جامعه اسلامی باشد. حوزه‌های علمیه باید بیش از پیش به تربیت عالمانی بپردازند که توان هدایت جامعه و مقابله با انحرافات را داشته باشند.

وی در پایان با تجلیل از خدمات و مجاهدت‌های آیت‌الله العظمی شیرازی، بر لزوم استمرار راه ایشان و توجه ویژه حوزه‌های علمیه به مسائل کلان جامعه تأکید کرد و گفت: امیدوارم با عنایت مراجع معظم تقلید، شاهد تقویت روزافزون مرجعیت شیعه و ادامه راه نورانی علمای بزرگ باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->