بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س) ۵ تا ۱۰ درصد سهمیه حج کشور به ایثارگران اختصاص دارد | حج برای این قشر رایگان نیست حذف مالیات چادر مشکی و اجرای نصفه‌ونیمه یک مصوبه! توضیحات رئیس سازمان حج و زیارت درباره جزئیات حج تمتع ۱۴۰۵ خدا را، خدا نمی‌دانیم! «شفاعت» بالی برای پرواز تا قرب الهی | نگاهی به حکمت۶۳ نهج‌البلاغه در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظافت‌یزدی معاون استاندار خراسان رضوی: اداره کشور در جنگ ۱۲روزه به دست رهبری، نماد رهبری مقتدر و اتحاد مقدس ملت ایران بود بخش ویژه جشنواره ملی ادبی «واج» به آثار حوزویان اختصاص یافت آیینه تمام‌نمای فاطمی | بررسی برخی ابعاد شخصیتی و ویژگی‌های حضرت زینب کبری(س)
سرخط خبرها

امام‌جمعه شیراز در مشهد: مرجعیت پناهگاه مردم در مشکلات مختلف است

  • کد خبر: ۳۱۸۹۲۳
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵
امام‌جمعه شیراز در مشهد: مرجعیت پناهگاه مردم در مشکلات مختلف است
نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام‌جمعه شیراز گفت: مرجعیت نه‌تنها مسئولیت دینی و فقهی دارد؛ بلکه پناهگاه مردم در مسائل و مشکلات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین لطف‌الله دژکام امروز (۹ اسفند ۱۴۰۳) در مراسم افتتاحیه همایش بین‌المللی «مرجع مجاهد» (بزرگداشت چهلمین سالگرد ارتحال آیت‌الله حاج سیدعبدالله شیرازی) در سالن همایش‌های مجتمع آفتاب ولایت مشهد، به تبیین جایگاه والای مرجعیت شیعه و نقش بی‌بدیل آن در هدایت جامعه اسلامی پرداخت.

وی این بزرگداشت را فرصتی برای یادآوری خدمات بزرگان دین و تأکید بر اهمیت تداوم راه علما دانست.

حجت‌الاسلام دژکام در سخنان خود، مرجعیت را در دوران غیبت، ادامه‌دهنده راه انبیا و اولیا دانست و اظهار کرد: مرجع تقلید، حجتی از سوی امامت بر مردم است و این جایگاه عظیم، وظیفه‌ای سنگین در دفاع از اسلام و هدایت جامعه دارد.

وی با اشاره به اینکه مقاومت و ایستادگی در برابر بدعت‌ها و انحرافات از ویژگی‌های برجسته مراجع تقلید است، گفت: آیت‌الله العظمی سیدعبدالله شیرازی(ره) نمونه‌ای بارز از این ایستادگی بود که دربرابر ظلم و انحرافات سکوت نکرد و تا پایان عمر شریف خود در مسیر دفاع از حق گام برداشت.

حجت‌الاسلام دژکام در ادامه، با اشاره به مبارزات تاریخی آیت‌الله شیرازی افزود: از زمان نهضت تنباکو تا دوران مشروطه و مبارزه با استبداد، آیت‌الله العظمی شیرازی با شجاعت و صلابت در خط مقدم قرار داشت و برای دفاع از حق، تبعید و سختی‌های بسیاری را تحمل کرد. این روحیه مبارزه و دفاع از حقیقت باید الگویی برای نسل امروز حوزه‌های علمیه باشد.

امام‌جمعه شیراز ضمن تأکید بر پیوند عمیق علم و عمل در سیره مراجع تقلید، خاطرنشان کرد: علم تنها به دانستن محدود نمی‌شود، بلکه باید در رفتار و عمل فرد تجلی یابد. یکی از ویژگی‌های برجسته آیت‌الله شیرازی این بود که علم ایشان در رفتار و مواضع اجتماعی‌شان کاملاً مشهود بود.

وی با اشاره به مسئولیت سنگین مرجعیت در شرایط کنونی جامعه اسلامی بیان داشت: مرجعیت نه‌تنها مسئولیت دینی و فقهی دارد؛ بلکه پناهگاه مردم در مسائل و مشکلات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است. امروز بیش از هر زمان دیگری، جامعه شیعه نیازمند مرجعیت آگاه و شجاع است که بتواند پاسخ‌گوی نیاز‌های روز باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان فارس با تأکید بر نقش مراجع تقلید در دفاع از عزت و استقلال امت اسلامی تصریح کرد: سیره و روش آیت‌الله العظمی شیرازی به ما نشان می‌دهد که مرجعیت باید مدافع حقوق مردم و حامی استقلال جامعه اسلامی باشد. حوزه‌های علمیه باید بیش از پیش به تربیت عالمانی بپردازند که توان هدایت جامعه و مقابله با انحرافات را داشته باشند.

وی در پایان با تجلیل از خدمات و مجاهدت‌های آیت‌الله العظمی شیرازی، بر لزوم استمرار راه ایشان و توجه ویژه حوزه‌های علمیه به مسائل کلان جامعه تأکید کرد و گفت: امیدوارم با عنایت مراجع معظم تقلید، شاهد تقویت روزافزون مرجعیت شیعه و ادامه راه نورانی علمای بزرگ باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->