تاریخ و ساعت بازی‌های اینتر و ناپولی در این هفته سری‌آ | کورس میلی‌متری فتح اسکودتو ۳ شهر میزبان احتمالی فینال جام حذفی| مشهد، کرمان یا اراک؟ نتیجه و فیلم خلاصه بازی بارسلونا و رئال مادرید در فینال جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پادشاهی فلیک و پسران خریدار وی‌اِی‌آر، یک دونه خوبش رو بیار پایان جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) / یک تمرین خوب ملی فرصت‌های آخر میثاقیان و فردوسی نتیجه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌| قهرمانی با مجتبی ممکن است ویدئو| خلاصه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تردیدها در مورد ۵ بازیکن پرسپولیس کارتال در مورد لیست استیلی نظر می‌دهد اطمینان کارتال از ماندن مورینیو در فنرباغچه در پرسپولیس یا جای عالیشاه است یا جای سروش! کارتال مخالف جذب مدافع سابق تیم ملی مدافع مدنظر پرسپولیس در راه انگلیس پخش زنده بازی بارسلونا و رئال مادرید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی استقلال و پیکان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

گله سرمربی شهرخودرو از وضعیت کرونا و آغاز لیگ برتر

  • کد خبر: ۳۱۹۷۰
  • ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۷
گله سرمربی شهرخودرو از وضعیت کرونا و آغاز لیگ برتر
مجتبی سرآسیایی گفت: شرایط مشهد از قرمز هم رد شده است و به شدت نگرانیم‌.

شروین رمضانی/ شهرآرانیوز، مجتبی سرآسیایی، سرمربی شهرخودرو، در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل ذوب‌آهن گفت:‌ بابت کرونا یک دنیا نگرانی داریم و حداقل در مشهد شرایط نرمال نیست. به صورت روزانه خبرهای تلخی می‌شنویم و فکر می‌کنم اگر بالاتر از قرمز، رنگی وجود داشت مشهد در آن بازه قرار می‌گرفت. امیدوارم در بازی فردا و در وهله نخست، سلامتی افراد در اولویت باشد و در وهله دوم پیروز شویم.


وی افزود: یکی دو مصدومیت جزئی مثل حسن جعفری داشتیم، اما با سعی و تلاش تیم پزشکی به بازی می‌رسد. سعید صادقی متاسفانه مصدوم شده و امیدواریم به بازی بعدی برسد. علی نعمتی و فرشاد فرجی هم محروم هستند.


سرآسیایی در خصوص جدایی میرو گفت: او به خاطر مسائلی یک ماه دیرتر اضافه شد. وقتی هم که آمد، دیدیم آماده نیست و ۱ ماهی کار دارد که به شرایط مطلوب برسد، به همین خاطر در اختیار باشگاه قرار گرفت. کوزین ۱۰ روز است که به مشهد برگشته و کمک زیادی به همراه سایر دستیاران به من می‌کند.


سرمربی شهرخودرو در خصوص برنامه ادامه رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا گفت: آخرین خبری که ما داریم این است که قرار شده بازی‌ها به صورت مجتمع و در یک کشور برگزار شود. دیگر با اتفاقاتی که این چند وقت رخ داده فهمیدیم که نظر مثبت و منفی ما اهمیت آنچنانی ندارد و تمکین می‌کنیم.


وی افزود: ذوب حریف قابل احترامی است و نباید گول شرایط این تیم در جدول را بخوریم. بازی بسیار سختی درپیش داریم و باید با اتحاد کامل و دعای خیر هوادارانی که جایشان خالی است، به پیروزی برسیم.


سرآسیایی در خصوص مشکلاتی که برای سرلک و جعفری با شکایت نساجی به وجود آمد گفت: با رایزنی های حمیداوی، مالک باشگاه، اتفاقات خوبی دراین زمینه رخ داد و امیدواریم با برگزاری جلسه استیناف، مساله مربوط به نقل و انتقالات شهرخودرو هم حل شود‌. البته ۴ ماه محرومیت سرلک و جعفری خود به خود با این تعطیلی به پایان رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->