گوشه صحن گوهرشاد گل‌باران بود رگ‌های آبی فرانک جواب بدی را با خوبی بده طبع شعری که وقف حرم می‌شد | نگاهی به تاریخ منصب ملک‌الشعرایی آستان قدس بررسی تأثیر آنچه می‌گوییم و گناهان زبانی با جستاری در دعای امام‌زمان(عج) | زبان، مرکب اهل انتظار تحلیل تطبیقی اصول پیشگیری از جرم در مذاهب اسلامی اهدای نشان خادم‌الشهدایی به روابط‌عمومی‌های استان خراسان رضوی + فیلم رئیس بنیاد شهید: اجتماع مردمی برای گرامیداشت شهدای خدمت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود مستند «غیررسمی» با موضوع اهتمام رهبری به کتاب و کتابخوانی، روی آنتن شبکه قرآن می‌رود + زمان پخش رمان «او» در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود | روایتی از زندگینامه شهید عماد مغنیه دومین کنگره ملی شهید مدرس به میزبانی کاشمر برگزار می‌شود جابه‌جایی اموال موزه قرآن به کاخ سعدآباد نگران‌کننده نیست نرم افزار مجموعه آثار مرحوم آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی تولید شد تحصیل معرفت بعد از عمل! تربیت به سبک رحمانی در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی واعظ‌موسوی پیش بینی برگزاری ۲۰ محفل قرآنی در حج تمتع ۱۴۰۴ زیارت حرم نبوی با نرم‌افزار «نُسُک» | برگزاری سالگرد شهید رئیسی در هتل‌های مکه و مدینه مادر شهید رئیسی: تواضع بارزترین ویژگی ابراهیم بود نماهنگ «از تبار آفتاب» منتشر شد + فیلم در دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف چه گذشت؟
سرخط خبرها

کاهش ۹۰ درصدی ظرفیت سفرهای عتبات ویژه نوروز ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۱۹۸۹۶
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴
کاهش ۹۰ درصدی ظرفیت سفرهای عتبات ویژه نوروز ۱۴۰۴
سال گذشته، ۳۵ هزار ظرفیت در نخستین روز ثبت‌نام عتبات نوروزی باز شد، اما امروز این عدد کاهش چشمگیری یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، کمتر از ۲ هزار نفر از امروز (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) می‌توانند در ۴۰ کاروان ویژه عتبات نوروزی ثبت‌نام کنند.

مسعود حمیدی، مدیر کاروان عتبات در این زمینه گفت: این تعداد کاروان جوابگوی تقاضای زائران نوروزی نیست.

در مقابل مرتضی آقایی، معاون سازمان حج اظهار کرد: ظرفیت‌ها را به مرور افزایش می‌دهیم.

اسفند سال گذشته ثبت‌نام عتبات نوروزی با ۷۰۰ کاروان برای ۳۵ هزار نفر آغاز شد، اما امسال با وجود اینکه ۱۰ روز تا آغاز اعزام‌های نوروزی بیشتر باقی نمانده، ثبت‌نام در بیش از ۲۰ استان هنوز شروع نشده است.

با توجه به نبود اعزام‌های رسمی، این روز‌ها بره‌کُشان کاروان‌های غیرمجاز است تا جایی که در استان‌های مختلف فعالیت خود را آغاز کرده و باقیمت‌های نجومی زائر به کربلا می‌برند.

علی لبانی، مدیر کاروان غیرمجاز گفت: ما از اواخر بهمن ثبت‌نام را آغاز کردیم و روزانه ۱۰ کاروان می‌بریم و مشکلی هم نداریم.

مهدی مظاهری، مدیر دفتر زیارتی اضافه کرد: ما از بهمن آماده بودیم، اما سازمان حج اجازه ثبت‌نام نداد و همین امر باعث سرگردانی زائرانی شده که می‌خواهند از مبادی رسمی به کربلا بروند.

کارشناسان می‌گویند که باید سازمان حج ظرفیت‌های بیشتری اعلام کند تا افرادی که قصد سفر به عتبات در ایام نوروز را دارند بتوانند در کاروان‌ها ثبت‌نام کنند. همچنین باید نهادی نظارتی ورود کرده و اجازه فعالیت به کاروان‌های غیرمجاز ندهند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->