ویدئو| ماجرای یک تن برنج وارداتی که گم شد! درآمد ۲۸۱ میلیارد تومان شرکت بورس تهران در یکسال اخیر جزئیات افزایش مالیات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت | از سمبوسه و فلافل تا کاشت ناخن برای نخستین بار سامانه جامع قراردادهای داخلی صنعت نفت راه اندازی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت دیگنیتی پرستیژ چقدر است؟ رشد اندک قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | آریسان ۵۸۲ میلیون تومان اختلاف قیمت ۲۰۰ هزار دینار ارز اربعین و بازار آزاد چقدر می‌شود؟ (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنتور هوشمند یک عامل بازدارنده برای مشترکین پرمصرف است | در مشهد زیر ۱۰ درصد مشترک پرمصرف داریم آغاز فروش فوق‌العاده ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (۴ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات مشتری محصولات ایران خودرو نصف شد واکنش منفی بورس به مذاکرات ایران و ۳ کشور اروپایی | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ مرداد ۱۴۰۴) خرید تضمینی گندم از ۶.۷ میلیون تن فراتر رفت (۴ مرداد ۱۴۰۴) بانک مرکزی: کارمزد اضافه در تبدیل ارز ممنوع است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۴ مرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد بیشتر از ۸۸ هزار تومان جزئیات راه‌اندازی قطار مسافری در ۳ مسیر جدید به دوشنبه، هرات و آنکارا اعلام فهرست انواع گوشت و فرآورده معاف از مالیات بر ارزش افزوده قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) واردات پارچه کاهش یافت | کاهش ۹۰ میلیون دلاری پس از رشد ۱۰۰ درصدی تحقق شعار سال در صنف طلافروشان با بازتولید طلای مستعمل | سود فروش طلای دست‌دوم، در جیب عده‌ای سرمایه‌دار بیش از ۴۰ همت، خسارت قطعی برق به صنایع خراسان رضوی | پرداخت خسارت‌ها در هاله‌ای از ابهام آخرین اخبار از بیمه رانندگان کامیون و تاکسی‌های اینترنتی از زبان وزیر آغاز فروش ارز اربعین از امروز در ۴ بانک (۴ مرداد ۱۴۰۴) + قیمت قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش قیمت ۵ قلم میوه در یک هفته اخیر تخلیه ۷۰ درصد بار برنج قاچاق پاکستانی در مازندران و توزیع در بازار به اسم برنج ایرانی اولین حراج شمش طلا در مردادماه، فردا (۵ مرداد ۱۴۰۴) | وجه‌الضمان یک میلیارد تومانی به ازای هر شمش نحوه خرید و فروش مسکن تغییر کرد | ایجاد مشکلات در این شیوه ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار نفر برای دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان افزایش قیمت نفت (۳ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قطعه‌بندی مرغ در خراسان رضوی کاهش یافت

  • کد خبر: ۳۲۰۱۱۷
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
قطعه‌بندی مرغ در خراسان رضوی کاهش یافت
رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: با هدف کنترل و مدیریت بازار، قطعه‌بندی مرغ در این استان کاهش یافت.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

مجید جعفری روز چهارشنبه (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: با توجه به قرارداشتن در ماه مبارک رمضان و نیز ایام پایانی سال، با هدف تنظیم و کنترل بازار گوشت مرغ نظر به اینکه تأمین نیاز مردم در اولویت قرار دارد، قطعه‌بندی مرغ در استان کاهش یافت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: باید توجه داشت که قطعه‌بندی مرغ از نیاز‌های بازار و حتی مصرف خانوار است؛ بنابراین شاید بتوانیم بنا به شرایط آن را محدود کنیم، اما توقف کامل قطعه‌بندی با توجه به زائرپذیربودن استان خراسان رضوی و مشهد و نیز نیاز ۹۰ درصد رستوران‌ها، هتل‌ها، مجموعه‌های پذیرایی و... شدنی نیست.

جعفری بیان کرد: در آستانه ماه مبارک رمضان و نیز آغاز توزیع کالابرگ‌های دولتی، با توجه به افزایش تقاضا در بازار، قطعه‌بندی در استان از ۵۰ به ۲۰ درصد کاهش یافت تا تأمین بازار به مشکلی نخورد، اما با ثابت‌شدن وضعیت بازار، قطعه‌بندی به درصد معمول باز خواهد گشت.

رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی تأکید کرد: باید به این نکته مهم توجه داشت که قیمت‌گذاری و نظارت برروی نرخ مرغ قطعه‌بندی‌شده بسیار مهم است.

وی ادامه داد: بازبودن دامنه قیمتی مرغ قطعه‌بندی است که در بازار و برای مردم مشکل‌ساز می‌شود؛ بنابراین کنترل قیمت مرغ بسیار مهم است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->