تعداد شرکت‌کنندگان آزمون‌های المپیاد به ۸۷ هزار نفر رسید صندوق بازنشستگی کشوری: مشکل فنی موجب تاخیر در صدور فیش حقوق بازنشستگان شد | دسترسی تا ساعاتی دیگر دستگیری اعضای باند پلیس‌های قلابی در تهران سانحه رانندگی در مشهد منجر به فوت ۳ عابر پیاده شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) مسئول دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی: بیش از ۵ هزار داوطلب معلمی در انتظار پذیرش هستند زندگی دوباره ۵ محکوم به قصاص در ندامتگاه قزلحصار درخواست فوری هلال‌احمر ایران برای تسهیل دسترسی بشردوستانه به غزه سلامت دانش‌آموزان در اولویت سرویس‌های مدارس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۷ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا فردا گفت و گو با زنی که شوهرش را خفه کرد، دوش گرفت و خوابید | با جمع کردن ضایعات، خرج مواد شوهرم را می دادم هزینه‌های میلیاردی هم دریاچه ارومیه را نجات نداد پیش‌نویس تفاهم‌نامه بین فدراسیون صنعت آب ایران و سازمان محیط زیست بررسی شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) مارال‌های ارسباران پس از ۳۰ سال مراقبت رها شدند ویتامینی برای نجات مو، پوست و ناخن تدوین محتوای درسی جدید درمورد جنگ ۱۲ روزه از سال تحصیلی ۱۴۰۶ - ۱۴۰۵ زائران چگونه از ابتلا به بیماری وبا جلوگیری کنند؟ خودکفایی ایران در تولید مواد اولیه محصولات بهداشتی برنامه‌های درسی مدام به‌روزرسانی می‌شوند | آموزش‌های مجازی در دستورکار آموزش و پرورش پاسخ شرکت برق مشهد در خصوص قطع برق روز‌های جمعه | زمان‌بندی خاموشی‌ها تغییر نخواهد کرد لزوم حل مشکلات سرویس مدارس قبل از مهر ۱۴۰۴ آخرین وضعیت ذخایر شیرخشک‌های رژیمی | علت کمبود مقطعی آپتامیل پپتی چند راهکار درمانی برای دوری از آلزایمر در خانه نشستن طولانی‌مدت سلامت شما را تهدید می‌کند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۷ مرداد ۱۴۰۴) | هشدار طوفان و باد شدید در ۸ استان آب مروارید و سرطان پلک از عوارض اشعه فرابنفش شیرین‌کننده‌ها ممکن است باعث بلوغ زودرس شوند دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار سازمان غذا و دارو درباره چند محصول درمانی و مراقبتی غیرمجاز

  • کد خبر: ۳۲۰۴۷۵
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۵
هشدار سازمان غذا و دارو درباره چند محصول درمانی و مراقبتی غیرمجاز
سازمان غذا و دارو لیست محصولات درمانی و مراقبتی پوست با نام‌های تجاری مشخص را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان غذا و دارو اعلام کرد: برخی از محصولات درمانی و مراقبتی پوست با نام‌های تجاری مشخص، فاقد مجوز بهداشتی بوده و عرضه و مصرف آنها می‌تواند سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر بیندازد.

این هشدار تنها شامل محصولات با نام تجاری ذکر شده می‌شود و سایر محصولات مشابه که دارای پیشوند یا پسوند هستند، نیاز به بررسی جداگانه دارند همچنین، در صورتی که این فرآورده‌ها دارای برچسب اصالت و سلامت باشند، لازم است کنترل‌های لازم برای اطمینان از صحت و اصالت آنها انجام شود.

فهرست فرآورده‌های غیرمجاز به شرح ذیل است:

ماسک زیر چشم - Karite

ماسک ضد جوش و ضد لک - Hermous

ماسک مناسب پوست چرب (حاوی گوگرد و زینک) - Hermous

ماسک پودری کانتورینگ - Hermous

ماسک‌های خاک رس مختلف (قهوه‌ای، صورتی استرالیایی، سیاه و …) - Hermous

ماسک ضد لک و روشن‌کننده پوست - Hermous

سرم لایه‌بردار AHA/BHA - Hermous

سازمان غذا و دارو از معاونین غذا و داروی سراسر کشور خواسته است تا نسبت به جمع‌آوری این فرآورده‌های غیرمجاز از سطح بازار اقدام کنند و اقدامات قانونی لازم را انجام دهند همچنین از شهروندان درخواست شده که در صورت مشاهده این محصولات در فروشگاه‌ها، موضوع را به مراجع مربوطه اطلاع دهند تا از عرضه و مصرف آنها جلوگیری شود.

این سازمان تأکید دارد که مصرف‌کنندگان پیش از خرید محصولات درمانی و مراقبتی پوست، از وجود مجوز‌های بهداشتی و برچسب‌های اصالت اطمینان حاصل کنند تا از خطرات احتمالی ناشی از استفاده از محصولات غیرمجاز در امان باشند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->