برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد 
سرخط خبرها

جزئیات تغییر قیمت شیرخشک نوزادان بدون افزایش یارانه ارزی

  • کد خبر: ۳۲۱۱۱۸
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶
جزئیات تغییر قیمت شیرخشک نوزادان بدون افزایش یارانه ارزی
عضو هیئت‌مدیره انجمن داروسازان ایران، در ارتباط با تغییر قیمت شیرخشک سهمیه‌ای نوزادان و مشکلاتی که در توزیع آن‌ها برای داروخانه‌ها ایجاد شده است، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی احمدی به موضوع توزیع شیرخشک سهمیه‌ای بر اساس کُد ملی نوزاد اشاره کرد و گفت: متأسفانه در بخشنامه‌های قبلی سازمان غذا و دارو تاکید شده بود فقط کُد ملی و تاریخ تولد و اگر نوزاد چند روزه است کد ملی مادر گرفته می‌شد. این روال تا بهمن ماه ۱۴۰۳ به همین شکل بود. الان هم با کُد ملی نوزاد ۱۰ عدد شیرخشک رگولار و یارانه‌ای و ۱۰ عدد در ماه حداکثر به شکل آزاد می‌توانند دریافت کنند.

وی افزود: در تاریخ ۱۴۰۳.۱۱.۱، از سوی سرپرست اداره کل فراورده‌های طبیعی و سنتی سازمان غذا و دارو اطلاعیه‌ای صادر شد مبنی بر اینکه عرضه شیرخشک به تشخیص مسئول فنی داروخانه با ارائه کارت شناسایی کودک به جهت جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی، بلامانع است.

احمدی ادامه داد: البته این هم مقداری سخت خواهد بود، اما با این بخشنامه می‌توانیم فیلتر کنیم تا از عرضه شیر خشک با کُد ملی نوزاد سوءاستفاده نشود.

مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران، در پاسخ به این سوال که هر نوزاد چند قوطی سهمیه شیرخشک دارد، گفت: به هر نوزاد ۱۰ عدد شیرخشک یارانه‌ای و ۱۰ عدد به شکل آزاد در یک ماه تعلق می‌گیرد. در مجموع یک ماه بیش از ۲۰ عدد نمی‌تواند اختصاص یابد.

وی در خصوص تفاوت مبلغ شیرخشک یارانه‌ای و آزاد، افزود: شیرخشک نان ۲، پنجم مرداد ۱۴۰۲ حدود ۷۹ هزار تومان به شکل آزاد بود، از بهمن ۱۴۰۲ قیمتش ۱۴۰ هزار تومان شد که ۶۱ هزار تومان آن به عبارتی ۴۵ درصد را دولت از طریق سازمان بیمه سلامت به شکل یارانه ارزی می‌دهد و مابقی را مصرف کننده پرداخت می‌کند که پرداختی از جیب مصرف کننده افزایش پیدا نکند. به مرور ۱۶۰ هزار تومان شد الان همان شیرخشک که در مرداد ۱۴۰۲ حدود ۷۹ هزار تومان بود، ۱۹۲ هزار تومان شده ولی پرداخت از جیب مصرف کننده ۱۳۱ هزار تومان و پرداخت یارانه همان ۶۱ هزار تومان است.

احمدی تاکید کرد: با این افزایش قیمت، باید سهم یارانه ارزی افزایش می‌یافت که متأسفانه افزایش پیدا نکرده و مصرف کننده باید از جیب خودش پرداخت کند و مشکلی برای آنها ایجاد شده است.

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران، این موضوع را مربوط به بیمه سلامت دانست و گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها باید پول را به بیمه سلامت بدهد البته مقداری تأخیر هم دارند و یک سری مشکلات برای داروخانه‌ها ایجاد می‌کند که امیدواریم پرداختی‌ها به روزتر باشد تا همکاران بتوانند شیرخشک خریداری کنند و در اختیار مردم قرار دهند.

احمدی با عنوان این مطلب که سهم ارز شیرخشک تغییر نکرده، اما پرداختی از جیب مصرف کننده زیاد شده است، افزود: در این بین، مطالبات داروخانه‌ها هم با تأخیر پرداخت می‌شود که امیدواریم تا آخر سال، بودجه‌ای که به داروخانه‌ها اختصاص پیدا کرده، داده شود.

وی اظهار داشت: ما از همان اول هم معتقد بودیم رقم تفاوت پرداختی بابت شیرخشک سهمیه‌ای را به مصرف کننده بدهند نه داروخانه، چون کُد ملی نوزاد را دارند و می‌توانستند این کار را انجام بدهند ولی این پیشنهاد ما را قبول نکردند و متأسفانه از سرمایه داروخانه‌ها استفاده و آنها را دچار مشکل کردند، چون داروخانه باید قدرت خرید داشته باشد، اما قدرت نقدینگی این مراکز پایین است.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->