آغاز فروش محصولات ایران‌خودرو از امروز جمعه (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) تخصیص ۵ همت برای تکمیل مطالعات پروژه‌های زیرساختی استان | پیش‌بینی جهش در سهم اعتبار خراسان رضوی از بودجه ۱۴۰۵ مشهد، کانون نام‌های تجاری کشور | «ویژند»، راه میان‌بر برای تقویت تولید و صادرات خراسان رضوی جزئیات پرونده‌های قاچاق کالا در خراسان رضوی | ثبت ۸۹۶ پرونده قاچاق کالا در سال ۱۴۰۳ روند دلار زدایی از اقتصاد کشور با مبادلات ارزی دوجانبه با کشور‌های همسایه قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه‌داران خودرو قیمت خودرو‌های داخلی را اعلام کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) تداوم تزریق ۲۹۰ همتی بانک مرکزی در بازار باز بررسی دردسر جدید مستأجران با نزدیک‌شدن به فصل جابه‌جایی افت قیمت طلا در مشهد | سکه ۲ میلیون تومان ریزش کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شعار سال، سواد رسانه‌ای و راهکار‌های استراتژیک قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | افت قیمت دلار در آستانه دومین جلسه مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | سقوط دلار جهانی و پرواز طلا به مرز ۳۳۰۰ دلار منتظر عرضه انبوه نوبرانه‌ها از ۲۰ روز دیگر در مشهد باشید | کاهش قیمت ملون از هفته آینده اولویت‌های شعار سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی جنجال خانه‌های خالی در ایران | قانونی که اجرا نشد دستورالعمل وام ودیعه مسکن مستأجران ابلاغ شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | ثبت‌نام فقط در سامانه «تم» حجم دلار خانگی چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ اقلام میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + جدول تمرکز قدرت در پایتخت شکسته می‌شود | تفویض اختیارات محلی به استانداری خراسان رضوی، روی میز رئیس‌جمهور تا اطلاع ثانوی، کل تجارت ایران و افغانستان به واحد «ریال» خواهد بود عوارض ویژه صادرات زعفران «صفر» شد | ایجاد نمایندگی جدید صندوق ضمانت توسعه صادرات در خراسان رضوی پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش گمرکات خراسان رضوی به ۷ پایانه | تعرفه صفر برای ۸۰ درصد از اقلام تجارتی استان با اوراسیا آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان رضوی برگزار شد | ۳۰ کشور جهان، مشتری اقلام صادراتی خراسان رضوی + فیلم تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+جزئیات پزشکیان: باید تفکر سیستمی و توانمندی کار تیمی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم علت عدم شماره‌گذاری محصولات ایران خودرو در سال ۱۴۰۴ چیست؟
سرخط خبرها

آغاز ثبت‌نام پیش‌فروش خودرو‌های وارداتی از امروز (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) + لینک و جزئیات

  • کد خبر: ۳۲۰۵۳۵
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۱
آغاز ثبت‌نام پیش‌فروش خودرو‌های وارداتی از امروز (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) + لینک و جزئیات
برای شرکت در طرح خرید خودرو‌های وارداتی، متقاضیان باید از طریق سامانه‌های آنلاین مرتبط ثبت‌نام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز،  مهدی ضیغمی، مدیر طرح واردات خودرو وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: آخرین مرحله عرضه خودرو‌های وارداتی سال ۱۴۰۳ از امروز شنبه ۱۸ اسفندماه آغاز می‌شود.

وی اظهار داشت: کسانی که اقدام به بلوکه کردن یکی از حساب‌های بانکی به ارزش ۵۰۰ میلیون تومان کرده بودند از امروز شنبه؛ ۱۸ اسفندماه می‌توانند، اقدام به ثبت‌نام کنند.

وی افزود: پس از مرحله ثبت‌نام خودور‌های وارداتی، نتایج از طریق قرعه‌کشی اعلام می‌شود.

مدیر طرح واردات خودرو وزارت صنعت، معدن و تجارت یکی از دلایل طولانی شدن این مرحله از عرضه خودرو‌های وارداتی را تعرفه‌های سال بعد عنوان کرد و گفت: ما مجبور هستیم خیلی از خودرو‌هایی که قیمت قطعی دارند را نیز علی‌الحساب عرضه کنیم تا به دلیل افزایش قیمت سال بعد دچار چالش نشوند.

ضیغمی ادامه داد: سال بعد به دلیل افزایش تعرفه و نرخ محاسبه گمرک متاسفانه قیمت خودرو‌های وارداتی افزایش خواهد داشت از این رو، با وجود درخواست بسیاری از شرکت‌ها برای عرضه، از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت در سامانه تخصیص خودرو‌های وارداتی انجام می‌شود.

ضیغمی با بیان اینکه جزییات تعداد و انواع خودرو‌ها به زودی در سامانه اعلام می‌شود، گفت: متقاضیان برای اطلاع از زمان ثبت‌نام می‌توانند به سامانه تخصیص خودرو‌های وارداتی به نشانی اینترنتی https://saleauto.ir/announcement مراجعه کنند.

بر اساس آمار‌های گمرک، از اول شهریور تا ۱۵ دی ۱۴۰۳ تعداد ۲۳ هزار و ۲۶۵ دستگاه خودرو سواری وارد کشور شده که در هم سنجی با سال گذشته (۱۴۰۲)، ۷.۲ برابر رشد داشته است.

واردات خودرو سواری در بازه زمانی مشابه سال قبل (اول شهریور تا ۱۵ دی ۱۴۰۲) برابر سه هزار و ۲۲۳ دستگاه خودرو به ارزش ۶۳ میلیون دلار بوده است.

واردات خودرو‌های خارجی از سال ۱۳۹۷ و با تشدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران به طور کامل ممنوع شد که دلایل آن محدودکردن خروج ارز، حمایت از تولیدات داخلی و افزایش اشتغال بود.

پس از چهارسال ممنوعیت، از بهمن سال ۱۴۰۱ مورد پیگیری قرار گرفت و آیین نامه‌های آن به تصویب و ابلاغ رسید و درنهایت منجر به واردات خودرو‌های خارجی به کشور شد.

شرکت‌های خودروساز با دریافت ارز اقدام به واردات خودرو‌های وارداتی کرده‌اند که بخشی از این خودرو‌ها وارد شده و بخش دیگر نیز در مسیر واردات هستند.

مجموع خودرو‌های وارد شده به کشور از ابتدای امسال تا پایان آذر ماه، ۳۵ هزار و ۱۲۷ دستگاه خودرو سواری نو بوده که از گمرکات کشور ترخیص قطعی شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->