یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع) اعزام کاروان پزشکی به منظور ارائه خدمات به اربعین (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) زائران اربعین برای دریافت خسارت بیمه به کجا مراجعه کنند؟ بازنگری میراث حدیثی از زمان اهل بیت آغاز شد اشک‌های خبرنگار آمریکایی برای شهدای جنگ ۱۲ روزه علیه ایران + فیلم
سرخط خبرها

جزئیات برنامه‌های قرآنی حرم امام‌رضا(ع) در ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۰۶۱۴
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۲
جزئیات برنامه‌های قرآنی حرم امام‌رضا(ع) در ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴
حرم مطهر رضوی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز ۱۴۰۴، با برنامه‌های متنوع قرآنی میزبان زائران و مجاوران است.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی با تشریح این برنامه‌ها، گفت: همه‌ساله هم‌زمان با آغاز ماه مبارک رمضان، ویژه‌برنامه‌های قرآنی متنوعی از سوی اداره دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی برای سنین مختلف زائران و مجاوران در آستان مقدس حضرت رضا(ع) برگزار می‌شود که ازجمله این برنامه‌ها، راه‌اندازی «شبستان قرآن» و ختم کلام وحی، در هر سه روز است.

حجت‌الاسلام حسین شریعتی‌نژاد بیان کرد: این شبستان با تأسی و پیروی از سنت و سیره عملی حضرت رضا(ع) مبنی بر انجام ختم قرآن کریم در هر سه روز، هم‌زمان با ایام ماه مبارک رمضان در محل شبستان نجف‌آبادی مسجدجامع گوهرشاد، راه‌اندازی شده است.

حجت‌الاسلام شریعتی‎نژاد افزود: با راه‌اندازی این شبستان، زائران و مجاوران بارگاه مطهر رضوی می‌توانند در ساعات مختلف فعالیت این شبستان، ضمن تشرف به زیارت مضجع شریف آن حضرت، پای سفره تلاوت قرآن هم بنشینند و از فیوضات معنوی تلاوت کلام وحی، برخوردار شوند.

وی اضافه کرد: ساعات فعالیت این شبستان در ماه مبارک رمضان از ۷ صبح تا پیش از اذان ظهر، از ساعت ۱۳ الی ۱۶ و از ساعت ۱۹ الی ۲۳ است که تلاوت هر جزء از قرآن کریم توسط سه قاری از قاریان حرم مطهر رضوی، انجام می‌شود.

وی یکی دیگر از برنامه‌های قرآنی حرم مطهر رضوی را که مخاطبان بسیاری نیز دارد، برگزاری مراسم ترتیل‌خوانی یک جزء از کلام‌الله مجید عنوان کرد و گفت: این ویژه‌برنامه با عنوان «نوای قدسی» ویژه عموم زائران و مجاوران، همه‌روزه در سه نوبت، از ساعت ۵:۳۰ صبح در محل رواق امام‌خمینی(ره) همراه با پخش زنده از شبکه یک سیما و رادیو معارف و رادیو زیارت، از ساعت ۹:۴۵ در محل رواق امام‌خمینی(ره) همراه با پخش زنده از شبکه‌های اجتماعی و شبکه رضوی تی‌وی و از ساعت ۱۵:۴۵ در محل ایوان مقصوره مسجدجامع گوهرشاد، همراه با پخش زنده از شبکه افق سیما، میزبان زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی حضرت رضا(ع) است.

معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی، افزود: در این برنامه‌ها به‌منظور آشنایی زائران و مجاوران با معارف قرآنی و موضوعات و پیام‌های کلیدی هر جزء از کلام‌الله مجید، تفسیر مختصری از آن توسط اساتید قرآنی ارائه و سپس آیات هر جزء از قرآن کریم توسط قاریان و اساتید ممتاز و بین‌المللی قرآن کریم، قرائت می‌شود.

حجت‌الاسلام شریعتی‌نژاد برنامه محفل انس با نهج‌البلاغه، با عنوان «چشمه حکمت علوی» را از دیگر برنامه‌های جدید اداره دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی در ماه مبارک رمضان ذکر کرد که اجرای این برنامه با همکاری سایر اداره‌ها و مجموعه‌های معاونت تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی، در حال برگزاری است.

وی گفت: این برنامه در طول ایام سال (بعدازظهرها)، به‌طور مستمر در محل رواق دارالحجه (عج) حرم مطهر امام هشتم (ع) برگزار می‌شود، اما پیش‌بینی شد در ایام ماه مبارک رمضان، در محل رواق بزرگ امام‌خمینی(ره) و با حضور تعداد بیشتری از زائران و مجاوران، برگزار شود.

حجت‌الاسلام شریعتی‌نژاد ادامه داد: در این محفل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجواد نظافت، به شرح برخی از خطبه‌های حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب (ع) در کتاب شریف نهج‌البلاغه و با توجه به شرایط روز جامعه و مخاطبان گوناگون، می‌پردازد.

به گفته وی، این برنامه هر روز از ساعت ۱۶ تا پیش از اذان مغرب، در رواق امام‌خمینی(ره)، میزبان زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی، خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->