گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟ پایان زورگیری‌های وحشتناک مردی با خنجر پوستی بررسی عوامل تصادفات جاده ‎ای | سکوت در برابر ۸۸۰ قربانی جاده ورود سامانه بارشی جدید از فردا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) چرا باید میوه و سبزیجات فریز شده بخوریم؟ تفاوت علائم حساسیت فصلی با آنفلوانزا چیست؟
سرخط خبرها

شیوع گسترده بیماری‌های تنفسی در بین کودکان (۱۸ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۰۶۵۲
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷
شیوع گسترده بیماری‌های تنفسی در بین کودکان (۱۸ اسفند ۱۴۰۳)
عضو هیئت‌مدیره انجمن پزشکان کودکان ایران گفت: این روز‌ها بیماری‌های عفونی تنفسی با شدت زیادی در میان کودکان، به ویژه در مدارس و مهدکودک‌ها، در حال گسترش است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی فرجی افزود: هم‌زمان با افزایش شیوع بیماری‌های تنفسی در میان کودکان، نگرانی‌های والدین درباره علائم، راه‌های درمان و پیشگیری از این بیماری‌ها افزایش یافته است.

وی اظهار داشت: بیشترین موارد ابتلا مربوط به ویروس آنفلوآنزا و ویروس RSV که باعث عفونت ریه‌ها و مجاری تنفسی می‌شود، است و موارد کمتری از ویروس کرونا مشاهده شده است.

فرجی ادامه داد: کودکان مبتلا معمولاً با تب بالا، بی‌حالی و سرفه‌های شدید مراجعه می‌کنند، برخی از کودکان نیز علائم گوارشی مانند تهوع، استفراغ و اسهال دارند. در برخی موارد، شدت سرفه‌ها به حدی است که خواب کودک را مختل کرده و حتی شبیه به سرفه‌های سیاه‌سرفه‌ای می‌شود.

وی با بیان اینکه آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان این بیماری‌ها مؤثر نیستند، اظهار داشت:، زیرا عامل ایجادکننده آنها ویروسی بوده و در موارد آنفلوآنزا، ممکن است پزشک دارو‌های ضدویروسی تجویز کند، اما استفاده خودسرانه از آنتی‌بیوتیک‌ها می‌تواند باعث تشدید عوارض گوارشی شود.

فرجی ادامه داد: همچنین کنترل تب، مصرف مایعات کافی و استفاده از بخور (سرد یا گرم) از راهکار‌های مؤثر در بهبود علائم است و مصرف آنتی‌هیستامین‌ها و شربت‌های گیاهی ضدسرفه توصیه نمی‌شود، زیرا ممکن است باعث تشدید علائم شوند.

علائم هشدار که نیاز به مراجعه فوری دارند

به گفته وی، در صورت وجود علایمی مانند سرفه‌های شدید و مداوم و تب مقاوم به درمان در مواردی که تب کودک با دارو‌های تب‌بر کاهش پیدا نمی‌کند باید سریعا به پزشک مراجعه شود.

فرجی تصریح کرد: والدین از فرستادن کودک بیمار به مدرسه یا مهدکودک خودداری کنند تا از انتقال ویروس به دیگران جلوگیری شود، شست‌وشوی مرتب دست‌ها یکی از مهم‌ترین اقدامات پیشگیرانه است و در صورت امکان، کودکان در محیط‌های شلوغ از ماسک استفاده کنند تا از ابتلا و انتقال ویروس جلوگیری شود.

وی تأکید کرد: رعایت این نکات می‌تواند به کنترل شیوع بیماری‌های تنفسی در میان کودکان کمک کند و از افزایش موارد ابتلا جلوگیری کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->