قتل پدر بر اثر اختلافات خانوادگی در لرستان صالحی‌امیری در نیشابور: کاوش‌های باستان‌شناسی در پهنه تاریخی نیشابور مجدداً آغاز خواهد شد تولید سالیانه ۳۵۰ میلیون دُز انواع واکسن در مشهد | ۳ محصول دانش‌بنیان جدید به تولید انبوه رسید ضرب‌الاجل دستگاه قضا برای زباله‌های عفونی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات خوزستان فردا (سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) غیرحضوری شد داشتن دندان‌های سالم؛ تقویت اعتماد‌به‌نفس عضو ستاد ملی زن و خانواده: خانواده مهم‌ترین اولویت جامعه ایران است آغاز پرداخت معوقات متناسب‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) نقص فنی پرواز عبوری شرکت وارش در مشهد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) وزیر میراث فرهنگی: مشهد، هویت ملی و اعتبار ماست | زیرساخت‌های گردشگری خراسان رضوی ارتقا می‌یابد+ویدئو حقوق ۱۴۰۴ سرایداران مدارس افزایش یافت + جزئیات صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: سهم بالای خدمات گردشگری و صنایع دستی در اقتصاد استان آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی، فردا (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) خوراکی‌هایی که قاتل دندان‌های شیری کودکان هستند اعلام اسامی ابر بدهکاران بانکی به قوه قضائیه به‌ زودی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: نقطه آغاز تحول گردشگری از مشهد کلید می‌خورد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: اعتماد مردم به حقوق‌دانان، سرمایه‌ای ارزشمند است ۴ داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور اضافه شد یک کشته و ۴۷ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| تزریق آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود نتایج استخدام معلولان در شغل معلمی به‌زودی اعلام می‌شود ضرب‌وشتم دانش‌آموزان با کابل در روستای کرجو کردستان | جزئیات جدید از اظهارات معلم متهم اعلام جزئیات حادثه تعرض در مدرسه شهرری توسط وزارت آموزش و پرورش وعده‌های مکرر تأمین‌اجتماعی برای واریز معوقات حقوق بازنشستگان | سه روز است که بازنشستگان تأمین‌اجتماعی سرکارند! (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) رئیس جدید اداره بهزیستی مشهد منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان «کیست هیداتید» بیماری انگلی که در نتیجه تماس با حیوانات آلوده پدید می‌آید فرار مرد رفیق‌کش بعد از جنایت مستانه چرا بیماری قلبی برای بانوان کشنده‌تر است؟
سرخط خبرها

خواب کافی به کنترل قند خون کمک می‌کند

  • کد خبر: ۳۲۰۷۷۳
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲
خواب کافی به کنترل قند خون کمک می‌کند
نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که خواب کافی و زودتر خوابیدن، می‌تواند عامل مهمی در بهینه‌سازی کنترل قند خون و کاهش خطرات مرتبط با دیابت باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقی که توسط یک آزمایشگاه علوم زیستی در چین انجام شده، نشان داده است که مدت زمان ناکافی خواب و شروع خواب دیرهنگام با افزایش تغییرات قند خون در بزرگسالان ارتباط دارد. داده‌های ناشی از نظارت مداوم بر گلوکزخون افراد نشان داد که افرادی که خواب کوتاه و زمان خواب دیرتری دارند، تغییرات بیشتری در سطح قند خون تجربه می‌کنند که این موضوع ممکن است بر پیشگیری از دیابت و مدیریت آن تأثیر داشته باشد.

تحقیقات قبلی خواب ناکافی را به عنوان یک عامل خطر برای اختلال در سوخت و ساز گلوکز شناسایی کرده‌اند، اما الگو‌های خواب بلندمدت و تأثیرات آنها بر تغییرات قند خون هنوز به طور کامل مورد بررسی قرار نگرفته است. تیم تحقیقاتی در تلاش بود تا این شکاف دانشی را با پیگیری میزان خواب در طول سال‌ها و ارزیابی تأثیر آنها بر تنظیم قند خون، پر کند.

این مطالعه شامل ۱۱۵۶ شرکت‌کننده با سنین ۴۶ تا ۸۳ سال بود. شرکت‌کنندگان ارزیابی مشخصی از خواب خود گزارش کردند و به مدت ۱۴ روز متوالی دستگاه‌های نظارت مداوم بر گلوکز را به‌منظور ثبت نوسانات لحظه‌ای قند خون استفاده کردند.

در این مطالعه چهار الگوی مختلف برای مدت زمان خواب شناسایی شد که شامل خواب بسیار ناکافی (۴.۱ تا ۴.۷ ساعت در شبانه‌روز)، خواب ناکافی متوسط (۵.۵ تا ۶ ساعت)، خواب تقریبا ناکافی (۶.۸ تا ۷.۲ ساعت) و خواب کافی (۸ تا ۸.۴ ساعت) بود.

تحلیل داده‌ها نشان داد که افرادی که در گروه خواب بسیار ناکافی قرار می‌گرفتند نسبت به گروه خواب کافی، افزایش ۲.۸۷ درصدی در نوسانات قند خون داشتند.

شرکت‌کنندگانی که در گروه خواب دیرهنگام دسته بندی شده بودند ۱.۱۸ درصد افزایش در نوسانات قند خون داشتند. افرادی که هم خواب کوتاه‌مدت و هم خواب دیرهنگام را تجربه می‌کردند، نوسانات قند خون بیشتری نسبت به کسانی که تنها یکی از این عوامل را داشتند، نشان دادند، که نشان‌دهنده تأثیر ترکیبی این عوامل بر تنظیم قند خون است.

نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که حفظ مدت زمان خواب کافی و زودتر خوابیدن، می‌تواند عامل مهمی در بهینه‌سازی کنترل قند خون و کاهش خطرات مرتبط با دیابت باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->