تلف شدن ۶ گوسفند به دلیل برخورد با قطار سرخس-مشهد + فیلم کشف ۷ کیلوگرم هروئین و دستگیری متهم توسط پلیس راه‌آهن دستگیری ۶ نفر از عاملان شهادت محمد بایر در نهاوند (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آیا سؤالات آزمون سمپاد لو رفته است؟ | پیگیری شکایات والدین توسط وزارت آموزش و پرورش معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: در دنیای مدرن امروز شهرداران معماران آینده‌نگر شهر هستند بخشش قاتل پای چوبه دار به احترام امام حسین(ع) معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: با حل مشکل روستا‌ها می‌توانستیم مانع حاشیه‌نشینی در مشهد شویم پایش آنلاین پارک سرخه حصار با ۴۴ دوربین نظارتی دبیر ستاد حقوق بشر: با رویکردی فعال حقوق قربانیان ایرانی را در مجامع بین‌المللی و داخلی پیگیری می‌کنیم خوردن میوه و سبزیجات چه تاثیری در بهتر خوابیدن دارد؟ نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار خواهد شد کووید ۱۹، شایع‌ترین ویروس بیماری‌های تنفسی در خرداد ۱۴۰۴ ارائه بیش از ۱۸ هزار خدمت سلامت به اتباع افغانستانی در مرز دوغارون تایباد استاندار ایلام خبر داد: تردد سالانه ۸ میلیون زائر از مرز مهران «احیای شورای‌عالی تأمین اجتماعی» راهی برای بهبود وضعیت کارگران و بازنشستگان مبلغ شهریه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ تعیین شد پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ و ارتقای خدمات درمانی، دو مطالبه مهم بازنشستگان تأمین اجتماعی هشدار تعزیرات حکومتی خراسان رضوی: خرید، فروش و حمل آرد خارج از فرایند‌های تعریف‌شده، جرم و مشمول قانون قاچاق است نکات مهم برای رزرو بلیت هواپیما به نجف در ایام اربعین ۱۴۰۴ – فلای سپهران روایت میلاد حاتمی از حمله اسرائیل به زندان اوین + فایل صوتی «روز تأمین اجتماعی» و راهکار‌های مؤثر برای رفع مشکل ناترازی هزینه و درآمد قتل در شهرستان فیروزه خراسان رضوی؛ دستگیری قاتل فراری در پارک لاله تهران آغاز پروژه مرمت بخشی از گنبد سلطانیه (۲۵ تیر ۱۴۰۴) انهدام باند جابه‌جایی موادمخدر در مشهد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) ۲۰ کانال متخلف کنکور به مقامات قضایی ارجاع شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۵ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا جمعه طرح جدید آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری | تولید اسباب‌بازی برای آموزش تاب‌آوری در شرایط بحران رئیس سازمان استعدادهای درخشان: والدین نگران تخلفات احتمالی آزمون تیزهوشان نباشند، پیگیری می‌کنیم باز هم حفر چاه‌های جدید در دشت مشهد برای عبور از بحران آبی
سرخط خبرها

۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه

  • کد خبر: ۳۲۷۱۵۲
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸
۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افزودنی‌های غذایی که معمولاً در نوشیدنی‌های رژیمی، سوپ‌ها، دسر‌های لبنی و سس‌ها یافت می‌شوند، ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را در افراد افزایش دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان گزارش دادند که مخلوطی از مواد افزودنی که معمولاً در نوشیدنی‌های شیرین شده مصنوعی یافت می‌شود، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تا ۱۳ درصد در میان گروهی متشکل از ۱۱۰ هزار نفر افزایش داد.

به همین ترتیب، یک ترکیب افزودنی مرتبط با غذا‌های فوق فرآوری شده مانند انواع سس، خطر ابتلاء به دیابت را تا ۸ درصد افزایش می‌دهد.

«ماری پاین دی لا گاراندری»، محقق ارشد در سازمان تحقیقات بهداشتی در فرانسه می‌گوید: «یافته‌ها نشان می‌دهند که چندین افزودنی نمادین موجود در بسیاری از محصولات اغلب با هم مصرف می‌شوند و مخلوط‌های خاصی با خطر بالاتر ابتلاء به این بیماری مرتبط هستند.»

او در یک بیانیه خبری افزود: «بنابراین این مواد ممکن است یک عامل خطر قابل اصلاح باشند و راه را برای پیشگیری از دیابت نوع ۲ هموار کنند.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از ۱۰۸۰۰۰ نفر را که در یک مطالعه طولانی‌مدت فرانسوی شرکت داشتند و ارتباط بین تغذیه و سلامتی در آنها ارزیابی شده بود، تجزیه و تحلیل کردند.

همه شرکت کنندگان ۲ تا ۱۵ روز سوابق رژیم غذایی را تکمیل کردند که همه غذا‌ها و نوشیدنی‌های مصرف شده و همچنین مارک‌های خاص را ردیابی می‌کرد. سلامت شرکت کنندگان پس از آن برای نزدیک به هشت سال پیگیری شد.

محققان پنج مخلوط افزودنی مختلف را که معمولاً در غذا‌های فرآوری شده مورد استفاده قرار می‌گیرند، بررسی کردند تا ببینند آیا این ترکیبات بر خطر دیابت تأثیری دارند یا خیر.

نتایج نشان می‌دهد که ۲ تا از مخلوط‌ها خطر را به طور قابل توجهی افزایش دادند:

• یک مخلوط شامل افزودنی‌های مورد استفاده در نوشیدنی‌های رژیمی، از جمله اسیدکننده‌ها و تنظیم‌کننده‌های اسیدیته (اسید سیتریک، سیترات سدیم، اسید فسفریک، اسید مالیک)، رنگ‌کننده‌ها (سولفیت آمونیاک کارامل، آنتوسیانین‌ها، عصاره پاپریکا) و شیرین‌کننده‌ها (acesulfame-K، آسپارتام، سوکرالوز) بودند.

• مخلوط دیگر، که در غذا‌های فرآوری شده استفاده می‌شود، حاوی چندین امولسیفایر (نشاسته اصلاح شده، پکتین، صمغ گوار، کاراگینان، پلی فسفات‌ها، صمغ زانتان)، یک ماده نگهدارنده (سوربات پتاسیم) و یک عامل رنگ دهنده (کورکومین) است.

با این حال، محققان خاطرنشان کردند که برای درک اینکه چرا این ترکیبات افزودنی خاص خطر دیابت را افزایش می‌دهد، به مطالعات بیشتری نیاز است.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->