قسمتی از اموال صندوق ذخیره فرهنگیان رفع توقیف شد مهلت ثبت سفارش کتاب‌های درسی تا ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ تمدید شد | جاماندگان هر چه سریع‌تر اقدام کنند میزان ارزآوری گردشگران سلامت ۴ برابر گردشگران عادی است بزرگ‌ترین فرش تصویری جهان به خراسان جنوبی آمد اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ به سهمیه‌ها + جزئیات درخواست‌ها یادی از محمد خجسته باقرزاده، خیر مشهدی حامی بیماران کلیوی | سایه بلند یک خانواده اصلاحات مربوط به ظرفیت پذیرش دانشجویان در رشته‌های پزشکی به زودی اعلام می‌شود صدور حکم قصاص برای قاتل منصوره قدیری جاوید، خبرنگار ایرنا بهترین زمان برای خوردن سالاد، قبل یا بعد غذا؟ توصیه‌های پزشکی درباره انتخاب و استفاده صحیح از کوله‌پشتی کودکان اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) قطع برق ۷۹ دستگاه اجرایی به خاطر پرمصرف‌بودن | مشهد، پیشتاز در نصب کنتور‌های هوشمند طرز تهیه شربت زعفران بسیار خوشمزه و ساده انتقال آب از دریا؛ ضرورت امروز است نه راه‌حل فردا سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: در سال جدید، کمبود معلم نخواهیم داشت زنی که متهم است با تصادف ساختگی شوهرش را کشته است: من شوهرم را نکشتم! تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان صندوق فولاد پرداخت شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | دمای مشهد بدون نوسان محسوس تا پایان هفته ارسال پیامک ماهانه دستمزد و نوع شغل | بیمه‌‎شدگان مغایرت را اعلام کنند ردپای کوتاهی‌ها در ناترازی انرژی زیر ذره‌بین سازمان بازرسی افرایش موارد ابتلا به کرونا در مشهد | بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزا چه ماه‌هایی است؟ اجرای تجمیع صندوق بازنشستگی فولاد با صندوق بازنشستگی کشوری کسب رتبه نخست مناسب‌سازی معابر و مبلمان شهری توسط خراسان رضوی ۶۰ درصد ایرانی‌ها اضافه وزن دارند اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور فراجا: توقیف سه‌ماهه گواهینامه با یک تخلف حادثه‌ساز | ثبت ۱۶۶ میلیون سفر در تابستان ۱۴۰۴ کم‌خوابی و دیر خوابیدن چطور شما را چاق می‌کند؟ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | رگبار پراکنده در شمال کشور و تداوم وزش باد در شرق ایران میزان اثربخشی واکسن آنفلوآنزا چقدر است؟
سرخط خبرها

ارتباط مرگ و میر با مصرف کَره و روغن‌های گیاهی

  • کد خبر: ۳۲۰۹۸۸
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۶
ارتباط مرگ و میر با مصرف کَره و روغن‌های گیاهی
مطالعه‌ای جدید از ارتباط مصرف زیاد کره با افزایش نرخ مرگ‌ومیر خبر می‌دهد، در حالی که متخصصان با تحلیل داده‌های مربوط به بیش از ۲۰۰ هزار بزرگسال دریافته‌اند استفاده از روغن‌های گیاهی به جای کره، نرخ مرگ‌ومیر را تا ۱۷ درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج این مطالعه جدید در مجله تخصصی متخصصان داخلی انجمن پزشکی آمریکا، جاما (JAMA Internal Medicine) منتشر شده است. بنابر نتایج چندین مطالعه دیگر هم استفاده از روغن‌های گیاهی برای سلامت به‌ویژه سلامت قلب و عروق، بسیار مفید است.

«استفانی شیف»، متخصص تغذیه در بیمارستان هانتینگتون نورث‌ول هلث گفت که چرا کره «مضر» است. طبق شواهد به‌دست‌آمده کره، کلسترول «ال‌دی‌ال» (LDL) یعنی لیپوپروتئین با چگالی کم در بدن را افزایش می‌دهد که می‌تواند شریان‌ها را مسدود کند و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش دهد. کره همچنین حاوی چربی‌های اشباع‌شده است که معمولا در دمای معمولی جامدند و در محصولاتی مانند کره، روغن نارگیل، پنیر و خامه وجود دارند.

در مقابل، روغن‌های گیاهی مانند روغن زیتون و روغن آووکادو از چربی‌های تک غیراشباع که با کاهش خطر بیماری‌های قلبی مرتبط است، سرشارند. آنها همچنین اسید‌های چرب امگا ۳ ضدالتهابی دارند.

این متخصص تغذیه می‌گوید: من از روغن زیتون برای سس سالاد، تفت دادن غذا‌ها و گاهی در پخت‌وپز استفاده می‌کنم. این روغن فنول‌های گیاهی دارد، ترکیباتی که مانند آنتی‌اکسیدان عمل می‌کنند، مانع آسیب سلولی می‌شوند و خطر بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهند. به گفته او، روغن آووکادو سرشار از آنتی‌اکسیدان و بی‌طعم است و در مقایسه با روغن زیتون در برابر دمای بالا مقاوم است.

به گزارش ایندیپندنت، او توصیه می‌کند: فقط از روغن زیتون و روغن آووکادو تصفیه‌نشده استفاده کنید. آنها سالم‌ترند و بیش از روغن‌های فراوری‌شده و تصفیه‌شده ویتامین، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان دارند. شیف با آگاهی از بدنام‌شدن روغن دانه‌ها مانند روغن دانه پنبه، روغن دانه انگور و روغن سویا در میان مردم و سروصدای رسانه‌های اجتماعی در مورد آنها، می‌گوید: مشکل روغن دانه‌ها نسبت بالای چربی امگا ۶ به امگا ۳ است. نسبت سالم امگا ۶ به امگا ۳ (حدود چهار به یک) به کاهش التهاب در بدن کمک می‌کند، در حالی‌که سطح بالای امگا ۶ به امگا ۳ التهاب را افزایش می‌دهد.

او می‌گوید: مشکل این است که ما مقدار زیادی از روغن دانه‌ها را از طریق مواد غذایی فوق‌فراوری‌شده دریافت می‌کنیم و روغن‌های موجود در این غذا‌ها اغلب به‌شدت تصفیه و فراوری می‌شوند. به همین دلیل اگر می‌خواهید با این روغن آشپزی کنید، روغن دانه‌ای را تهیه کنید که به‌شکل سرد فشرده شده است.

به باور او، این روغن‌ها اگر به‌شکل متعادل و در ترکیب صحیح با چربی‌های امگا ۳ مصرف شوند، بخشی از رژیم غذایی سالم به شمار می‌آیند.

در نهایت اگر واقعا نمی‌توانید بدون کره زندگی کنید، سراغ محصولاتی بروید که از دام‌هایی به دست می‌آیند که در مراتع طبیعی پرورش می‌یابند، زیرا این نوع کره چربی‌های اشباع کمتر، چربی‌های سالم بیشتر و همچنین ویتامین کا۲ بیشتری دارد و به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند.

شیف البته تاکید می‌کند مقصودش این نیست که کره بسیار خطرناک است، به همین دلیل است که توصیه می‌کند کره‌هایی را مصرف کنیم که از دام‌های مراتع به‌دست می‌آیند و البته تاکید می‌کند که بهتر است کم مصرف کنید، از روغن زیتون و آووکادو بهره ببرید و از روغن‌های تصفیه‌شده دانه‌ها و غذا‌های فوق‌فراوری‌شده پرهیز کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->