نوروزی امن و شاد برای مردم در مشهد شهردار مشهد مقدس: در تلاشیم تا در کنار توسعه شهری، ارزش‌های دینی و فرهنگی را نیز در سطح شهر گسترش دهیم ماجرای اعتراض رانندگان میکسر در مشهد چه بود؟ هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهدمقدس برنامه‌های ویژه مدیریت شهری برای رمضان و استقبال از بهار ۱۴۰۴ را تشریح کرد +‌ ویدئو نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) سال ۱۴۰۴ به اتمام خواهد رسید مدارس مشهد و خراسان رضوی چند روز قبل از عید نوروز ۱۴۰۴ تعطیل می‌شوند؟ فرماندار مشهد: شهرداری و مدیریت شهری رویکرد بسیار خوبی در طرح‌های زودبازده داشتند معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: هزینه‌کرد ۷۵ میلیارد ریالی برای اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبراعظم(ص) شهردار مشهد مقدس: بسیاری از پروژه‌های این دوره مدیریت شهری با هدف رفع گرفتاری و مشکل چند دهه‌ شهروندان بود + فیلم دسترسی آسان‌تر به نهال و گل در غرفه‌های فروش ویژه شهرداری مشهد خیابان «خواجه‌ربیع» روزی بلندترین خیابان مشهد بود بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد آرامستان‌های مشهد آماده برگزاری آیین‌های معنوی | نوروز و رمضان شهدایی پیشرفت دوربرگردان شرقی بولوار ابوطالب مشهد، طبق برنامه رمضان و نوروز، فرصت‌هایی برای توسعه گردشگری چند ساعت همراه کارگران لا‌ی روبی که با همه خطرها، پای کار می‌مانند | دریچه‌ای به کانال سیاه
سرخط خبرها

آرامستان‌های مشهد آماده برگزاری آیین‌های معنوی | نوروز و رمضان شهدایی

  • کد خبر: ۳۲۱۳۷۸
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
آرامستان‌های مشهد آماده برگزاری آیین‌های معنوی | نوروز و رمضان شهدایی
معاون محیط‌زیست و خدمات‌شهری شهرداری مشهد گفت: امسال به رسم هرساله، مراسم «نوروز با شهدا» هنگام تحویل سال، در گلزار شهدای بهشت رضا (ع)، برگزار خواهد شد. همچنین گلزار شهدا در شب‌های قدر میزبان مردم مشهد خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی امروز (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) با اعلام این خبر، اظهار کرد: امسال به رسم هرساله، مراسم «نوروز با شهدا» هنگام تحویل سال، در گلزار شهدای بهشت امام رضا (ع)، با حضور خانواده معظم شهدا، ایثارگران و عموم مردم مشهد برگزار خواهد شد. گلزار شهدای آرامستان بهشت امام رضا (ع) در شب‌های قدر نیز میزبان مردم مشهد خواهد بود.

وی افزود: همچنین امسال شاهد اجرای برنامه «تماشای هزاران قمر» نیز در آرامستان بهشت امام رضا (ع) هستیم. این برنامه از ۲۱ تا ۲۷ اسفندماه از ساعت ۱۷:۳۰ در گلزار شهدای آرامستان بهشت امام رضا (ع) همراه با مراسم افطاری ساده برگزار می‌شود.

همچنین سیدمحمدصادق احمدی‌نیک، مدیرعامل سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری مشهد اعلام کرد: با توجه به مصادف‌شدن روز‌های پایانی سال با ایام ماه مبارک رمضان و برنامه‌های استقبال از بهار، تلاش کردیم با هدف ارائه خدمات مطلوب به شهروندان، فضایی آرام و معنوی را جهت زیارت اهل قبور فراهم سازیم.

وی با اشاره به اهمیت زیباسازی فضای آرامستان‌ها در آستانه سال نو توضیح داد: بیش از ۱۱ هزار متر طول از جداول آرامستان‌ها در دست رنگ‌آمیزی بوده که این امر با رعایت صرفه‌جویی و با اولویت محور‌هایی که در سال‌های اخیر رنگ نشده یا نیاز ضروری به رنگ‌آمیزی دارند، صورت گرفته است. همچنین ۷۵۰ مترمربع از دیوار‌های ابنیه موجود در آرامستان‌ها نیز طراحی هنری و رنگ‌آمیزی خواهد شد.

مدیرعامل سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری مشهد ادامه داد: ۱۱۰ هزار بوته گل فصلی با بستر مناسب کاشت برای استقبال از بهار کاشته شده و ۳۰۰ گلدان پرتابل با طرح‌های بهاری نیز در سطح آرامستان‌ها جانمایی شده و مطابق همه‌ساله، کاشت گل لاله به عنوان نماد ایثار و شهادت در ورودی آرامستان بهشت‌رضا(ع) و گلزار مطهر شهدا این آرامستان انجام گرفته است. همچنین رنگ آمیزی ۱۹۰۰ عدد از پایه تابلو‌های سطح آرامستان‌ها، رنگ آمیزی ۸۰ عدد از مخازن گالوانیزه و ۴۵۰ عدد سطل زباله، ۱ هزار ۸۰۰ نیمکت و رنگ آمیزی ۶۵ آبخوری و ۱۷۰ بولارد بتنی نیز از فعالیت‌های صورت گرفته با هدف زیبا سازی در آرامستان‌های تحت پوشش این سازمان می‌باشد.

احمدی‌نیک در ادامه عنوان کرد: سرویس، شست و شوی حباب‌ها و نوسازی ۲۵۰ عدد عمود روشنایی در گلزار مطهر شهدا و بازسازی ایستگاه صلواتی (چایخانه شهدا) و ... جهت برگزاری مراسم شب‌های قدر توسط همکاران ما در سازمان انجام شد.

وی افزود: ۱۸۰عدد استوانه پلاستیکی ترافیکی در سطح آرامستان تعویض تعویض و نصب تا شهروندان بتوانند به راحتی در معابر مشخص شده تردد کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->